כזה=דיזל VM?
Printable View
כזה=דיזל VM?
אין טעם לתקן את הדיזל הנכה הזה.
התיקון/שיפור הטוב והמוצלח (וגם המשתלם) ביותר למנוע דיזל VM הוא החלפתו במנוע בנזין 4.0L
התקציב כאן לחוץ, צריך להישאר עם רכבת הכוח המקורית.
ומכיוון שכך, לא המי ולא שום דבר אחר.
הבחירה הטבעית והנכונה היא אך ורק במנוע שהג'יפ הזה נולד איתו ותוכנן עבורו וזה בטח לא הדיזל האומלל של VM אלא 4.0L בנזין.
אם הרכב מבחינת שאר המכלולים שווה את ההסבה. סע לאחד המוסכים שהומלצו כאן קבל הצעה כמו שצריך,ולא סכומים שנזרקים לאוויר.
(אישית מכיר את אודי יתן לך הסבר מדויק מה צריך לעשות ומה לא גם אם לא יעשה את העבודה)
ושוב סע למוסך לא דרך טלפון.בהצלחה.
ההצעה של מוטי יותר מלגיטימית, בין אם הוא המוכר ובין אם רק מציע עזרה. עכשיו פותח השרשור יכול לעשות את החשבון לפי מה שעדיף לטעמו (ולא לטעמנו, אנשי הסופות -בנזין שברור מה היינו מעדיפים). המחיר אמנם לא אטרקטיבי במיוחד, אבל נמוך ממה שהוצע לו במוסך קלאסיק, והוא מקבל פיתרון plug and play, מוציא מנוע-מכניס מנוע-מניע-נוסע, בלי שינויים מורכבים והג'יפ נשאר כמו שהיה, אולי טיפה יותר טוב בגלל המנוע החדש-חדש.
קובי
הצעה מעניינת.
אבל.... אמנם מנוע חדש מהקופסה, אבל המחיר לא כולל עבודה.
עם עבודה זה יעלה לפחות כמו ההצעה המוגזמת בעליל של מוחמד להסבה לבנזין.
בהשוואה בין דיזל חדש מהניילון לבין בנזין משומש - לדעתי הבנזין לוקח בענק בכל פרמטר נמדד - ובעיקר באמינות לאורך זמן.
ההצעה של מוטי צריכה להבדק היטב! מדובר על הרבה פחות עבודה מאשר הסבה למנוע בנזין, וגם פחות סיכון. ואם אכן מדובר על מנוע חדש אז זו אופציה מצויינת, במיוחד מאחר ופות"ש למיטב הבנתי בסך הכל היה מרוצה מסופת הדיזל שלו.
אם חוקיות הרישוי לא קריטית (והיא כנראה לא קריטית אם דיברו כאן על מנועי טויוטה) אז הייתי בודק קניה של סונומה טנדר\ונדורה עם מנוע V6 עם כל המכלולים. למיטב זכרוני ההתאמה אמורה להיות פשוטה יחסית.
ובכן חברים....דיברתי עם מוטי.
הבוקר אפגש איתו ונשתדל לבדוק זמינות המנוע החדש ומחיר. אני כמובן אעדכן.
יש כמה דברים ברורים.
1) אני לא אוותר על הסופה.
2) אחרי 15 שנה איתה ולמרות כל הציחקוקים אני הייתי מאוד מרוצה מאמינות המנוע . כל השנים רק דלק וטיפולים.
3) עם נעילות קדימה אחורה , הייתה עושה הכל אבל הכל רק עם פחות נהמת מנוע......אבל עושה ובחיסכון יחסי.
במידה והמחיר הוא השיקול המרכזי, אתה יכול לבצע את ההסבה בשלבים. מנוע 4.0 עם קרבורטור ועם הזמן תאסוף את החלקים להזרקה (לא מעט כפי שציינו פה).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
דיברתי עם הבחור. יותר נכון איש. ומתברר שאנחנו מכירים. נתתי את כל הפרטים ומשם הוא יחליט. אגב לא רק המנוע חדש ,גם מדחס מזגן ,משאבת הגה ,טורבו ,אלטרנטור ,גלגל תנופה, הכל חדש קומפלט ומושלם ומכאן ההתלבטותץ כדאי או לא.
ולמרות זאת הבהרתי את דעתי הנחרצת בעניין. סופה=בנזין !! מה גם. אם וכאשר ימכר הרכב הוא יהיה שווה יותר עם מנוע בנזין. זהו מיצינו לא?
מה רע בדיזל של VM?
יותר פשוט, קצר ומהיר לספר מה טוב: לא הרבה.
ואפילו לא חסכוני כמו שמצפים מדיזל.
כשבחנתי בזמנו דיזל חדשה מהניילון מודל 2000 היא לא התעלתה מעבר ל-7 ק"מ לליטר בנסיעה רגילה ושפויה. את זה גם מנוע הבנזין יודע לתת.
ולהזכירך - הסיבה היחידה לבחור בקומבינת הדיזל הזו היתה כי בשנים ההן הסולר היה זול.
היה עוד יתרון אחד בסופה דיזל, אבל לא מהצד של המנוע - הן הגיעו מתע"ר עם ציריות קדמיות מחוזקות ויחסי העברה 4.10. וזהו. כל השאר אותו דבר.
היום, כשסולר ובנזין עולים אותו דבר, הצריכה אותו דבר - וצריך לבחור בין מנוע בנזין חזק, כייפי ומאוד אמין לבין דיזל חלש, לא תמיד אמין ועם בעיית חלקים, הבחירה שלי ברורה.