אתה יכול להעמיד את הקורה על כמה קורות עץ ניצבות ולהעלים אותן בין שני לוחות MDF
Printable View
אתה יכול להעמיד את הקורה על כמה קורות עץ ניצבות ולהעלים אותן בין שני לוחות MDF
עדיין .. שילוב של MDF + משקל של 40 ק"ג לערך + לחות שיש במטבח ( אפילו שהפלטה צבועה ) מתכון לא טוב ! ( גם בלי לחות ) .
ממליץ להוסיף חיזוקים כל שהם .
בכל מקרה , תתחיל בחירוץ של הברוש , תניח אותו על הפלטה לאחר שהרכבת אותה ללא דבק ופשוט תרגיש אותה , אני בטוח שכבר תגיע למסקנות .
עריכה :
כשאני חושב על זה עכשיו עם הקצב שלך ועיכוב של התגובה שלי בטח כבר סיימת הכל ...
תודה.
אבצע חיזוק: שתי קורות ברוש קצרצרות וצרות בין קורת הברוש לבוטשר, בשני צידי הבוטשר.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
http://imageshack.com/a/img913/9876/pWLYZJ.jpg
http://imageshack.com/a/img631/4963/btYeUz.jpg
נראה מקסים.
שמת שייבות בין האום ללוח בנקודת החיזוק או שהידקת ככה?
אם אפשר תמונה של החלק התחתון בבקשה ( עם הגלגלים)
תודה. זה עוד אמור להתפרק ולעבור לטלי להסרת הקליפה, שפשוף וצביעה בלכה.
בלי שייבות. לא היו מתאימות בחנות שקניתי בה את הברגים.
http://imageshack.com/a/img912/2153/wMyny5.jpg
איזה יופי...
יפה מאוד!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה.
אני חייב לציין משהו, לטובת מי שיחשוב על חיבור כזה. זה לא נראה בתמונה, ומי שלא יחפש גם לא יראה את זה, אבל ישנה התנפחות קלה מאוד בmdf מהצד שהוא נגדי לחריצים האליפטיים שעשיתי. הצד שפונה לסלון. אני מניח שהלחות שקיימת בשפכטל שאיתו מילאתי את החריצים גרמה לזה.
יתכן שהייתי צריך ליישם את השפכטל פחות בנדיבות. אולי למלא את החריצים בחומר כלשהו, אולי אבקת נסורת, ולהשתמש בשפכטל רק לשכבה החיצונית, או לעשות פקקי עץ מתאימים לחריצים.
מרשים. מקווה שאזכור את השירשור הזה עוד כמה שנים.
Sent from Um Melabes
היית צריך אולי לעשות את זה ממלאמין ירוק
אם אני לא טועה, זה לא חומר שמאפשר חריצה?
ועוד איך שכן...
עושים מזה חזיתות מובחים עם cncקובץ מצורף 102010
גם השקעים לצירים הם סוג של חריצה
תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי המלמין הוא ציפוי. אם תחרוץ בו, תגיע לmdf שמתחתיו.
מה שאתה מראה בתמונה, זה כנראה mdf כלשהו, שעובד, ורק לאחר מכן בוצע לו ציפוי. איך זה ישים לאדם שעובד בבית?
זה ציפוי על mdf ירוק שאתה חורץ/ מכרסם מעבד ואז צובע.
כאשר מעבדים אזורים נרחבים צריך לבצע סימטרי בשני הצדדים כי אחרת הפלטה תתעוות בגלל אסימטריה של המאמצים משני צידי הפלטה
לצורך העניין זה mdf רק עם הגנה והירוק מתמודד טוב יותר עם רטיבות
חיפשתי קצת ובאמת מצאתי חומר על MDF ירוק. לא ידעתי שיש כזה:
. מ.ד.פ (MDF) חומר חדש יחסית (35 שנה) החומר הנפוץ והמוביל כיום לבניית חלקים חיצוניים, עשוי סיבי עץ ושרף בכבישה בחום גבוה המונחים זה על גבי זה. לוחות MDF מיוצרים בעובי שונה והם מאוד נוחים לעבודה דקורטיבית ולציפוי בצבע שלייפלק (צבע דו רכיבי אטום) פורניר, מזונית או פרומייקה או למעשה כמעט כל חומר. בשימוש במקומות חשופים לרטיבות וללחות חברות מכובדות נוהגות להעביר את החומר תהליך איזולציה – איטום למים כך שהחומר לא יתנפח ויתפרק כתוצאה מלחות או רטיבות מקומית.ניתן ועדיף להשתמש בMDF ירוק אשר יתרונו הגדול שהוא מלכתחילה בעל רמת שרידות גבוהה יותר לנזקי מים ולחות– יתרונו הגדול של MDF הינו בכך שלמעשה אינו עץ אלא תרכובת מלאכותית. מכאן שעמידות גבוהה והוא אינו נוטה להתרחב ולהתכווץ כתוצאה משינויי מזג אוויר, ואינו רגיש לחום גבוה.
לגבי המלמין:
"מלמין - כמו הפורמייקה גם המלמין הוא חומר סינטטי. הוא מודבק לחומר הפנימי בתהליך של כבישה חמה."
שזה מה שחשבתי. לכן, אני גם לא מבין מהו התהליך שהתכוונת שאעשה עם מלמין. לקחת פלטה מצופה מלמין, לחרוץ בה ואז לצבוע את החריצים? זה נשמע לי מוזר, או שלא הבנתי כלום.
http://www.green-x.co.il/content/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97
המלמין הוא שכבת הגנה.
עם היית פוצע אותו בשביל דקורציות אז היה מומלץ לצבוע בשביל להחזיר ל מדפ את ההגנה החיצונית.
או לצבוע בצביעה רטובה להעניק לפלטה מראה דקורטיבי...
בדיעבד במקומך הייתי שוקל בחיוב שימוש ב mdf מלמין ירוק על מנת לקבל את מירב העמידות מהחומר היחסית זול הזה. ואולי אפילו סנדביץ.
בכל מקרה, ממש לטעמי ונתת לי חומר לטובת האי שלנו...
לצבוע על מלמין מרגיש לי בעייתי כמו צביעה על פלסטיק, אבל אולי אני טועה. אני גם לא יודע אם הוא מגיב טוב לחריצה, או שהציפוי מתקלף בצורה לא אחידה.
אם הייתי יודע מראש על הMDF הירוק הייתי משתמש בו, ללא ספק.
סנדביץ' בעייתי בחריצה. את זה אני יודע מנסיון. הסיבים שבו נותנים לחירוץ שטח פנים לא טוב.
אם לא תשאל איך תדע [emoji6]
( על משקל הבדיחה עם הבדואי ובנו)