הייתי מרים בכיף אבל אני לא יכול מסיבות של אולי ניגוד אינטרסים של מקום העבודה שלי.
Printable View
הייתי מרים בכיף אבל אני לא יכול מסיבות של אולי ניגוד אינטרסים של מקום העבודה שלי.
סביב עפולה המחירים הכי טובים כנראה בארץ.
אני מניח שהתחנות הקונבנציונליות היו שמחות בנפילת המוזילות והיו דואגות לפרסום בדיקות שלהן
דרך האתר של מועדון איסוזו אפשר לקבל (לפחות בעבר).
בד"כ התחנה הביתית תהיה זולה יותר, אבל היתרון הוא כשצריך לתדלק באמצע טיול (עם כמעט 100 ליטר במיכל עוד לא קרה ;-) ) ובתחנה הקרובה המחירים רצחניים (בעיקר בדרום).
נ.ב.
אתר פול-טנק הוא נחמד אבל המחירים לא תמיד מעודכנים והציון לתחנה כולל שלל פרמטרים שלא תמיד רלוונטים. איכות הדלק, אגב מתבססת על נתונים רשמיים המפורסמים באתר משרד התשתיות והאנרגיה (אולי אני טועה בשם המשרד) ולא על בדיקות עצמאיות
האינדיקטור הטוב ביותר לתחנות הם נהגי המוניות.
לפי האינדיקטור הזה כולנו נסע לתדלק בחיזמא...
Sent from my m1 note
אני מתדלק בסולזול כפר קאסם פעמיים בחודש לפחות, למעלה משש שנים, שלשה לנדקרוזרים מדורות שונים ללא כל בעיות.
אני כמו פות"ש גם מצאתי את ריכוז התחנות במפרץ חיפה להיות הזול ביותר, כולל התחנות של הרשתות הגדולות. אני לא נוסע המון ובדרך כלל מתדלק ב"יונה אברך" בתוך המושב (הנחה יפה, תדלוק עצמי למנויים בלבד), אבל אם אני מזדמן למפרץ אני מנצל את ההזדמנות לתדלק עוד יותר בזול, אבל רק בתחנות של הרשתות המוכרות. כמו שנאמר פה, בנסועה שלי זה לא סכומים גדולים אז אני לא בודק אפילו את הסיכון.
הטיפ של לתדלק איפה שהמוניות מתדלקות נראה לי נכון מאד.