תגובה: סקירה על אפליקציות ניווט בארץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
אישית הייתי מעדיף את אורוקס רק שאין לה מפות מספיק טובות
אני מנווט רק עם אורוקס ויש לי מפות ותצ"אות מעולות!
יש גם את הפרוייקט החינמי של israel hiking וניתן להכין ע"י MOBAC מפות ותצ"אות בכל רמת זום שרוצים.
(אורוקס מעולה גם לפעילות ספורטיבית להקלטת מסלול והתממשקות עם מד דופק וכו' ועם אתרים רבים שתומכים בפעילות ספורטיבית)
אפשר לטעון באורוקס את המפה אופליין של Israel hiking
אשמח אם תפרטו גם על עלויות של אפליקציות כאלה וכמה הן עשירית מבחינת מידי משתמשים עדכני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
אני מנווט רק עם אורוקס ויש לי מפות ותצ"אות מעולות!
יש גם את הפרוייקט החינמי של israel hiking וניתן להכין ע"י MOBAC מפות ותצ"אות בכל רמת זום שרוצים.
(אורוקס מעולה גם לפעילות ספורטיבית להקלטת מסלול והתממשקות עם מד דופק וכו' ועם אתרים רבים שתומכים בפעילות ספורטיבית)
מכיר את מפות Israel hiking, בזמנו הן לא היו מלאות.
מה המצב שלהן היום?
לגבי המפות האחרות שיש לך אני אשמח לראות איזה מפות אלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
מכיר את מפות Israel hiking, בזמנו הן לא היו מלאות.
מה המצב שלהן היום?
לגבי המפות האחרות שיש לך אני אשמח לראות איזה מפות אלו.
Israel hiking משתפרת כל הזמן, אבל היות שסימון השבילים לא קריטי לי, זה לא ממש איכפת לי (טיול גדול אני מתכנן על מפות נייר וכמובן לוקח אותן איתי).
לגבי המפות האחרות, אשמח להראות לך, אבל איך?
עקרונית מדובר במפות שייצרתי בעזרת MOBAC.
אחת תצ"א של כל הארץ מגוגל מפות, עם זומים רבים עד זום 19 (תופס המון מקום) והשניה של מפה שדי מדוברת כאן, רק ללא שכבת השבילים והנק' עניין. מפה נקיה, מעודכנת וכמעט לא תופסת מקום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
Israel hiking משתפרת כל הזמן, אבל היות שסימון השבילים לא קריטי לי, זה לא ממש איכפת לי (טיול גדול אני מתכנן על מפות נייר וכמובן לוקח אותן איתי).
לגבי המפות האחרות, אשמח להראות לך, אבל איך?
עקרונית מדובר במפות שייצרתי בעזרת MOBAC.
אחת תצ"א של כל הארץ מגוגל מפות, עם זומים רבים עד זום 19 (תופס המון מקום) והשניה של מפה שדי מדוברת כאן, רק ללא שכבת השבילים והנק' עניין. מפה נקיה, מעודכנת וכמעט לא תופסת מקום.
אז אני מתאר לעצמי על מה מדובר ;) יש לי גם כזאת שיצרתי עם mobac.
אני ויתרתי על תצ"אות בגלל מקום ובגלל שכמעט לא השתמשתי בהן. אם יש טיול ספציפי שאני צריך תצ"א אז אני מייצר אחת.
ארז,
תוכל להתרשם כאן - http://israelhiking.osm.org.il/#/13/31.7730/35.1200 אותן מפות גם באוףליין, מתעדכנות בערך פעם בשבוע שבועיים ע"י steed.
כמובן שבעזרת MOBAC וגם יכולות יצירת המפות המובנית של אורוקס - אפשר לייצר לא מעט מפות אופליין מכל מקורות המידע הזמינים אונליין. למתעניינים, שווה לבקר בפורום השכן של רוכבי האופניים - http://www.groopy.co.il/forummessage...ssageid=393771
ארז גור