100+
רענן
Printable View
יש סיבה שאתם ממליצים כל כך על הלנדקרוזר? מהסתכלות ביד 2 ניראה שהמחירים שלו גבוהים משמעותית.
בשני המקרים קצת מפחיד אותי לקנות רכב שנושק ל10 שנים על הכביש. האם לדעתכם שווה לנסות למתוח את התקציב קצת ולעלות בשנתון או שההבדל של שנתיים על הכביש זה לא משמעותי?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אין כוח וחשק להתפלסף ולטחון מים !
יש פה הרבה שרשורים עם כול המידע .
שוב, אם אתה רוצה רכב שטח חדש דנדש מהסוכנות, אז הצעתי לך .
אם זה עונה לדרישות ? לחלקן כן, לחלקם לא.
תצטרך להתפשר על משהו !
שנתון או דרישות או תדמית וכו' וכו' ...
רענן
ליאור, להיפך מי שיש לו ג'יפ אמיתי לא ימליץ על לנדקרוזר לעולם :)
אתה בנאדם שקול לא רוצה להתעסק עם הרכב, רכב זה לא משהו שבנשמה שלך, לך על לנדקרוזר, תטייל איתו ותהנה.
אתה רוצה רכב להתעסק איתו, לחשוב עליו, לקלל אותו, להנות ממנו, לחייך כל פעם שעלית להגה לך על WK...
מאוד פשוט לטעמי.
שתי הדעות האלו זה מה שהכניס אותי להתלבטויות.
אני כן אוהב מכוניות, וכן חשוב חי שלרוב יהיה אופי, אבל זו לא עדיפות ראשונה. אני כרגע לא יכול לטפל לבד גם לא מבחינה טכנית, וגם בגלל מחסור בזמן, ופה מגיע ההתלבטות האמיתית. לא מחפש משהו חדש דנדש, אני מחפש משהו שאוכל לטייל איתו בראש שקט יחסית.
לנדקרוזר יורד מהפרק בגלל הפרשי מחירים גדולים מידי או ירידה בשנתון, ביידים ובקילומטרז. כרגע נמצאים על הפרק מיצובישי פגארו וגרנד צירוקי דיזל.
מצאתי שני גרנד צירוקי 2008 שייכנסו לתקציב עם חריגה קטנה לשיפורים (חריגה אפשרית). עד כמה גדול ההבדל בין הרכבים בביצועי שטח, לפני השיפורים?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ליאור אם עוד לא קראת תתחיל עם זה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3367-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A6-%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%99-WK
בוא נתחיל עם הרכישה, כאן אזהיר אותך, אין לך מושג איך לבדוק WK ומכוני בדיקה שווים לתחת, יש לרכב מחלות שבקבוצה שלנו כבר יודעים גם לאתר וגם לתקן במחירים שתעמוד בהם ושבמוסך מרכזי תצטרך משכנתא. ראית רכב אל תהסס לפנות אליי (חתימתי למטה) או לאחרים שמבינים ברכב, מכאן, בשאלות פרטניות, זה יחסוך לך הרבה כסף.
לגבי שיפורים, אם אתה חושב שתקנה רכב טוב במחיר ותשאיר קצת לשיפורים, זה לא ילך. רשימת השיפורים ארוכה מאוד ועולה כסף, כדי להביא את הרכב ליכולת שטח שאתה תלך עם חיוך מרוח.
אל תחשוב שפג'רו זה המצב שונה, זהה, וחפש את סער כאן בפורום שיספר לך את המעבר שעשה מג'יפ לפג'רו, אומנם מ WJ והוא חזר עכשיו ל WJ אחרי הניסיון שלו. (לא לקפוץ עליי - פג'רו מטופל באהבה ומשופר מאוד זה רכב שטח מוערך)
השנקל שלי - אנחנו קנינו לנדקרוזר עם ~290K קמ ממוכר שהיה מאוד אמין כאשר כל ההמלצות אומרות שעד 400K עם טיפולים מסודרים הרכב אמור להיות בסדר. אחרי 35K קמ עם נגרר של כ-3 טון והרבה נסיעת שטח - לא מסלולי 4X4 אבל כן קורגשיונס (המעין גלים האלה בדרך עפר לא מתוחזקת) רציניים לאורך הרבה קילומטרים ודרכים מג'ועג'עות, התקלות היחידות שלנו היו אלטרנטור, צמיגים ואיזה מוט שמחבר את ההגה לגלגל הקידמי שהתחיל להתרופף.
הלנדקרוזר, כל עוד הוא מטופל ולא עבר יותר מדי, הוא סוס עבודה מצד אחד ונוח וכיפי מצד שני. מצד שלישי - אוכל הרבה יותר דלק מהקטנות יותר. אני לא מכיר את השוק בארץ, נראה לי שבמקום כזה קטן אף אחד לא יקנה לנדקרוזר רק כדי להעביר את הסוס מצד אחד של המדינה לצד השני, אלא גם יאתגר אותו לא מעט בשטח, אחרת אין סיבה משמעותית לקנות אחד כזה. קילומטרז גבוה או שנתון נמוך לאו דוקא אמורים להשפיע - יותר הטיפולים שעבר ואיך התייחסו אליו. ד"א, יותר שיפצורים לשטח => יותר נסיעות בשטח.
מנסיון, ה LC לא בנוי לגרירת עגלה במשקל 3 טון....ובכלל, כשאתה חופר במרשתת אתה מגלה שהקרוזר ממש לא חף מתקלות ושעלות החלפים נמדדת בזהב.
אחרי גרירה כזאת עם קרוזר או כל SUV סטנדרטי עם גיר אוטומטי, הגיר בוודאות נכנס לישורת האחרונה של חייו....משקל כזה מחייב טנדר אמריקאי HD .
לפותח השירשור, לדעתי נראה שפגארו או ל"ק יתאימו לדרישותיך. אני הייתי קונה את המודל החדיש ביותר עם הק"מ הנמוך ביותר שמתאפשר עם תקציב שברשותך כשלדעתי הפגרו יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. שים לב שגם בל"ק וגם בפגרו אתה חייב להשקיע במיגונים והגבהות כדי ליהנות מהרכב בשטח.
תודה לכולם. במהלך השבוע אלך לבדוק 2 לנדקרוזרים, ואולי גם פגרו . נקווה שאצליח למצוא משהו שמור וטוב.
Sent from my LG-V700 using Tapatalk
מציע שתתאזר בסבלנות. לאתר רכב טוב לוקח זמן.
חיפשתי מדריך לבדיקה לפני קנייה לנדקרוזר ולא כל כך מצאתי.
האם יש דברים שכדאי להיזהר מהם? מחלות ידועות, סימנים שייפסלו רכב מסויים מיידית? כרגע מדובר על לנדקרוזר 2007 -2008 (בהגדלת התקציב המקורי לאזור ה150)
Sent from my LG-V700 using Tapatalk