:shock:
נחום !!!
איך שכחתי.
השיירה המקורית לא תיהיה שלמה בלי נחום.
Printable View
:shock:
נחום !!!
איך שכחתי.
השיירה המקורית לא תיהיה שלמה בלי נחום.
הייתי מצטרף בכיף אבל חסר לי משהו אחד קטן- סמוראי שעדיין לא מצאתי :(
תהנו חברים ובמיוחד יואב :wink:
למה אני לא ברשימה?
כתבתי פעמיים שגם אני?
האם זה טיול לחבורה בלי אופ' להצטרף?
דרור
דרור- אתה בפנים כמובן. נראה לי שעידן התרגש מלהקליד את הרשימה המקורית של גמדים הראשון שוב ולכן הושמטת... אתה בפנים כמובן :lol:
מה שאומר אגב שהרשימה נסגרה... :oops:
(לידיעת הציבור- נחום הודיע שלא יבוא. חני טרם ענתה. שכחתי מישהו?)
איי -זה כואב :(
טיול של הhard core ואני בבית - אני מצפה לנסיעה במבנה חסר (חסר שימורים,חסר עלה,חסר בלמים לחני...)
אין ברירה - אני בכוננות ח"ל (חדר לידה)
או כמו שקרן אומרת: "אתה יכול לנסוע לטייל לאן שאתה רוצה כל עוד זה 3 דקות נסיעה מהבית..."
אז תהנו ותשברו עלה (שזה ג'יפלוג של "brake a leg" ) :lol:
נ.ב. -אתם מוזמנים לעבור דרכי לפני החג/שבת לקחת את הפק"ל גמדים (כלים,קפה ושאריות)
אה!-דיברתי עם יואב זה בסדר מבחינתו-אני דורש צילום שלו מחובר לרצועה של אלכס :twisted:
נחום
שיהיה קל :D לקרן כן , ו.. אתה יודע כשתינוק נולד בארה"ב - יש לו אזרחות אוטומטית, במטוס .. יש לו טיסות חופשי, לך תדע... יכול להיות שאתה שולל ממנו כרטיס גמדים חופשי לכל החיים ... :D :D
אל תשכח לדווח מחדר הלידה :D
רק בשביל הנוסטלגיה שווה להכנס ולהסתכל שוב...עברה שנה , וואללה- שנה. איזה תמונות! 8)
http://www.jeepolog.com/jp_forum/vie...3&start=40
יואב , אני מבין שהשמטת את תומר ואותי מהטיול ?!
בסדר , אין בעיה בכלל ,סבבה , אני לא מתרגש , בכלל לא מתרגש ... :evil:
אם תקראו בעיתון על ג'יפ של רופא שהועלה באש ... :twisted:
סתם , את האמת לא בטוח שאוכל להגיע , בכל אופן תכניסו אותי לרשימת סטנד ביי .
שגיא .
שגיא - אי הבנה: קיבלתי הודעה פרטית מתומר שמשמיטה אתכם מהטיול בגלל התאריכים. אם זה לא נכון- צור עמי קשר.
יואב 8)
חג שמח !
יואב איכן אתה מתכנן ללון ?
טל ואני מגיעים בערב.
לא לדאוג. עד יום ד' יהיה פירוט מלא של המסלול, הלו"ז, רשימת הקניות וכו'. בינתיים- נא להתפלל שמזג האויר יהיה איתנו. (אחרת זה ממש שחזור מדוייק של גמדים 1 מלפני שנה. מתכננים. בא גשם. דוחים בשבועיים- והופ! משני ג'יפים- נהיית שמיניה! :lol: )
לא למדתם כלום משנה שעברה? יש גשם - יותר טוב!!! אין כמו גשם במדבר, ואין הרבה הזדמנויות לזה (גשם בנגב שהוא גם בסוף שבוע וגם כזה שאתה פנוי לטייל בו). אם כבר יש לכם גשם על טיול - אסור לפספס!
גשם זה דרעק :!: כן. יש אנשים ששונאים בוץ.
אורי טל
אורי- אני איתך :idea:
שלא יהיו אי הבנות , בסה"כ מיניתי את החבר'ה "המקוריים" לא עשיתי רשימה לטיול - זה התפקיד של יואב :twisted:
לגבי המנוע יש התקדמות : החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף מינוס 2.5% של ביטול עסקה (אין לי מושג למה או אם זה חוקי בכלל אבל לא שאלתי יותר מדי שאלות)
קניתי מנוע מהדגם החדש 1298 שעשו לו אוברול מקצועי (קניתי אותו מ"חץ מנועים" שעשו לו את האוברול) יחד עם המנוע בא קלאץ' חדש משאבת מים חדשה, טיימינג חדש ,דיסטרובוטור , ראש מנוע אחרי שיפוץ, סעפות ועוד כל מיני ... ב 4 אלף שקל.
הרכבתי אותו אתמול ואני מאוד מאוד מרוצה - יש לנבלה כוח.
בקיצור אני מגיע לטיול עם "כוחות מחודשים" :lol:
עצים + 20 פיתות ושתי עוגות עלי( חוב מהטיול האחרון!)
כמובן שכול אחד מחויב לבקבוק יין \ בירות קרות
יין אחד עלי.
יום חמישי אני אבדוק עם יש ירקות בשדה ויודיע לכם (לא לקנות לפני שאני אבדוק חבל על הכסף)
יואב עם אתה צריך משהו תגיד.
חג שמח לכולם.
יואב אני מקווה שלא תבטל את הטיול בגלל קצת מים... אם יהיו שטפונות המקום להיות בו הוא מעל הנחל, וכול בעלי השנורקל יכולים לצלול :twisted:
עידן מזל טוב על המנוע :!:
עידן,
אתה לא מבזבז רגע, אה? :lol:
אחלה, מזל טוב. תתחדש :!:
4 אלף נשמע כבר הרבה יותר הגיוני....ועם התוספות....בכלל תענוג :P
תהנו בטיול
אנחנו נאלצים לוותר בגלל מחסור במזומנים
חייבים לצבור כסף לפני הטיולים של החורף....
איתי
סליחה על האי הבנה.
מחכה כבר לטיול....
דרור