תגובה: לפי התמונות בפייסבוק חלק מהרכבי השטח יצאו לשחות היום..
כן.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...33027d7da3.jpg
לא מומחש בתמונות אבל גם אני יכלתי להיות כוכב היום.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. .
איפה אלירן?
מבין טוב יותר למה לא שואלים לגבי יכולת מעבר באינטרנט?
פעם השתתפתי כמרשל באירוע בצפון. מלא גשם ובוץ. יצא לי לעשות כמה צלחות על המקום תוך כדי נסיעה. זה בוץ מאוד מסוכן
מה מנע ממך לסובב הגה שמאלה ולרדת למטה ואז לעלות בחזרה ישר?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
פעם השתתפתי כמרשל באירוע בצפון. מלא גשם ובוץ. יצא לי לעשות כמה צלחות על המקום תוך כדי נסיעה. זה בוץ מאוד מסוכן
אין על הבוץ של העמק :-)
אתמול "גלשנו" כ 30 מטר על משטחי סלע בירידה באחד השבילים באזור הבית. היה מאתגר ביותר. לעלות למרות השיפוע המתון כמעט ולא היה סיכוי. "נהיגת חורף"
הצחתי להעלות תמונה אפשר להתרשם שהשיפוע מתון.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...af5f20a72d.jpg
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לפי התמונות בפייסבוק חלק מהרכבי השטח יצאו לשחות היום..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני עדיין לא מסכים איתך, ועדיין חושב שמוטב לאסוף מידע לפני הגעה למקום מאשר להגיע ללא שום מידע.
.
בהחלט אפשר ונכון לאסוף מידע לגבי מצב דרך, אבל זה לא תופס לגבי מעבר מים שאינו יציב.
הצילום והחילוץ מחדד בדיוק את זה, תעלה מסודרת שקרסה ובור גדול ובלתי נראה נפער מתחת למים.
בור כזה יכול להתפתח בדקות מרגע שמתחילה הקריסה והסחיפה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
- - - Updated - - -
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
שאפו קוקי