תגובה: לא מתדלקים בתחנות עם עמדת אוויר מושבתת. שרשור דיווח. (נא להימנע מדיונים כאן) .
שמח שיש לי קומפרסור. לא מתעצל ולא בוכה
תגובה: לא מתדלקים בתחנות עם עמדת אוויר מושבתת. שרשור דיווח. (תחנת דלק בית זגורי - נתיבות) .
בתחנת הדלק "זגורי"בנתיבות עמדת מילוי לחץ אוויר/בדיקה אינה פעילה ואינה תקינה זה זמן רב. מה הסיפור של התחנה?
התלוננתי על הנושא, בייחוד לאור זה שאני מתדלקת שם באופן קבוע, ולא קיבלתי תגובה הולמת כלל. זו תחנה שצריכה לכבד את עצמה ואת לקוחותיה!
תגובה: לא מתדלקים בתחנות עם עמדת אוויר מושבתת. שרשור דיווח. (נא להימנע מדיונים כאן) .
לדעתי השאלה המעניינת יותר היא מה הסיפור שלך, ולמה נרשמת לאתר במיוחד כדי להכפיש אותה...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
דור אלון דבירה. אף פעם ב5 שנים אחרונות ,לא עבד קומפרסור האויר. 5 קמ צפונה על כביש 6 תחנה צהובה (yellow ) תמיד משאבת האויר עובדת. גם הדלק יותר זול ,גם פחות תורים לקפה.
לי דווקא עבדה בפעם האחרונה (והיחידה) שבאתי לנפח שם, רק לקח לי 10 דקות למצוא אותה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
לדעתי השאלה המעניינת יותר היא מה הסיפור שלך, ולמה נרשמת לאתר במיוחד כדי להכפיש אותה...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
אולי כי היא חיפשה "תלונה על מדחס אויר שלא עובד בתחנות דלק"
וזה מה שעלה לה ...
פז בכביש 444 ליד הכניסה לכוכב יאיר. אף פעם לא תקין.
ופז שבכניסה לכוכב יאיר ליד 444. רוב הזמן לא תקין.
לידיעת ציבור המטיילים:
23.4.2019
12:00
• תחנת דלק עין יהב (״דלק״) - קומפרסור תקול.
• תחנת דלק עין חצבה (״פז״) - אין פיית ניפוח על הצינור.
היערכותכם בהתאם - בהיבטי לחץ אויר [emoji6]
חג שמח.
מה חדש? לתדלק שם רק אם אין ברירה.
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
ביציאה מערד ,דור אלון .משאבת אויר לא עובדת. לכן לא תדלקתי ולא נכנסתי לחנות. בקשתי מהעובד שיודיע לבעל הבית שאני הולך לפרסם זאת בפורום הזה.
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אוהב נגב
בעובדת לא עובדת
מזכיר לי את הבדיחה הישנה על דוד לוי שנשאל האם האיתות עובד....
בסונול ירוחם לא עובדת
Sent from my iPhone using Tapatalk
רוב תקלות עמדות הניפוח בתחנות הדלק מקורן בפיית ניפוח לא תקינה.
לחברות הגדולות יש טכנאים שלהן, התחנות הקטנות עובדות מול חברות שזה תחום עיסוקן - שירותי תחזוקה ותיקונים לתחנות דלק.
הטכנאי מגיע ברכב שירות מצויד בכל החלקים והכלים שצריך ומתקן במקום תקלות פשוטות כגון החלפות של פיות ניפוח, אקדחי תדלוק, כרטיסי זכרון וכו'.
בתחנות מרוחקות תדירות ביקור הטכנאי בהכרח נמוכה יותר. פיית ניפוח שתקינה היום יכולה להתקלקל או להיות מחובלת מחר - כל מה שאנחנו צריכים זה להודיע למנהל המשמרת בתחנה וקריאת התיקון תירשם ותועבר לטכנאי. מתי הוא יגיע? בתחנות באיזור המרכז זה יכול לקחת כמה שעות, בתחנות מרוחקות זה יכול לקחת יום או יומיים.
כמובן בתחנות מרוחקות במגזר ו/או שסמוכות ליישובי הפזורה וכו' יש גם הרבה חבלות מכוונות - חותכים את הצינור וכו'. ושוב - לוקח יום או יומיים לטכנאי להגיע להחלפת החלק המחובל. עד שתעברו שם שוב, ייתכן שהמשאבה תחובל שוב ושוב ותתוקן שלוש וארבע וחמש פעמים....
בעובדת היתה שגיאה על המסך.
דיווחתי בתחנה כבר ביום שישי בערב, בדרך ממצפה לפגוש אותך בשדה בוקר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בעובדת היתה שגיאה על המסך.
דיווחתי בתחנה כבר ביום שישי בערב, בדרך ממצפה לפגוש אותך בשדה בוקר.
ד5
Sent from my SM-A720F using Tapatalk