יש חדש בנושא?
Printable View
יש חדש בנושא?
כנראה שרוב נהגי הגיפים לא מבינים מה זה טרקטורון או side by side .
אז הסבר קצר : מדובר בכלים שמיועדים לשטח ובמיוחד לכל סוגי השטח , סלעים , חול, בוץ ..............
כאן לא מדובר בפשרה כביש\שטח אלו מכונות שטח נטו.
אז לבוא בטענות שנכנסו מיים לווריאטור ולכן הוא נהרס נשמע מצחיק , לא רוצה לספר לכם כמה פעמים נכנסו מים לווריאטור של הטרקטורון הקודם שלי , וכן החגורה החליקה וכן היה צריך לנקות לייבש ולהחליף גומיות אבל שהווריאטור יהרס תוך 28 שעות ? הזוי
לאחר 10 שנים עם טרקטורונים למניהם ו6 שנים אחרונות ללא שום תקלה רק בלאי(מאז שעברתי לקאן אם) , זה נשמע מוזר שהרבה ווריאטורים וחגורות נקרעים ברייזר 1000, וכן שמעתי על הרבה תקלות ברייזר 1000 4 מקומות .
קצת מוזר לראות משתמשים סטייל שישר תקף את הבחור ללא שום סיבה .
ליבואנים יש הרבה כסף , עו"ד ויחסי ציבור , מה שנשאר לנו זה הפורומים ופייסבוק על מנת להחזיר מלחמה על עוול שנגרם לנו.
m_g אני מאחל לך שתמצא פתרון ותמשיך להנות מהכלי או שתחליף למתחרה שכנראה קצת יותר אמין :) , מנסיון:rolleyes:.
ולפני שתוקפים אותי אין לי שום קשר לשום יבואן בשום צורה , בכלל אני עובד בהייטק :cool:
אני קורא את הדיון ומנסה להבין בן אדם עם בעיה וזה לא פעם ראשונה ששומעים על בעיות כאלה
ואנשים ישר קופצים לתקוף אותו
אחד מבקש לינקים בתור הוכחה
אחד מבקש את נתונים של החברת איתור של הכלי
רק חסר אחד שיבקש את החשבון בנק של הבן אדם
אחד כבר החליט שהבן אדם נכנס לשחיה עם הכלי בים
ואחד כבר עשה מיפוי של מדינת ישראל איפה יש נהרות ואיפה הים נמצא
כאילו מה ניגמר איתכם מתחיל להיות בעייתי לרשום פה דברים
ומענין שאותם האנשים באופן קבוע הם אלו עם המחשבות שמנסים ליצור קבוצת לחץ על יבואן או מוסך
אז אם אני יכול לעזור לאותו בחור עם תקלה או בעיה מול יבואן או מוסך אז אין לי בעיה ואם יש בעיה לאותו יבואן אז שיגיב
ליצור קבוצת לחץ על יבואן שמתנער מאחריות זה דבר מבורך ופה זה המקום ליצור קבוצות לחץ
לשני המגיבים האחרונים.
אתם צודקים.
והייתי שמח לשמוע אם הבעיה נפתרה מול היבואן.
אסף.