להלן התמונות של מפרסם ההודעה:
קובץ מצורף 103735קובץ מצורף 103736קובץ מצורף 103737קובץ מצורף 103738קובץ מצורף 103739קובץ מצורף 103741קובץ מצורף 103742
Printable View
להלן התמונות של מפרסם ההודעה:
קובץ מצורף 103735קובץ מצורף 103736קובץ מצורף 103737קובץ מצורף 103738קובץ מצורף 103739קובץ מצורף 103741קובץ מצורף 103742
מיכה היי,
שלחתי תמונות להעלאה, תודה עבור הסיוע.
בקשר לדבריך, או ההשוואה בין טיול שם והטיולים בארץ.
לעניות דעתי, גם אם מאוד נשתדל, נעלה מעלות, נחצה דיונות וכל שאר הנפלאות שיש בישראל, הרי שהמרחקים הם קצרים, והמאמץ שהרכב עובר, קצר הוא, אינטנסיבי כן, אבל קצר ק'מ. לשבור רכב אפשר כמובן גם במספר דקות, לא זו הנקודה כמובן. הנקודה היא המרחק הרב בו הרכב נוסע, ועל איזה תוואי שטח הוא עובר אותו. מרחקים שכאילה, על תוואי שכזה, בטמפרטורות שכאילה ( רק שתבין, בלילה שם, כשהגעתי לעיר בה ישנו, הטמפ' הייתה 30 מעלות ב 12 בלילה. ביום היא 40 על בסיס קבוע), דברים כאילה אין בארץ, וטוב שכך. הכמות כאן (של הקמ, של שעות נסיעה ושל הדרך המחורבנת) הפכה את העסק להרבה יותר ממכבסה יפנית. הסיבולת שהרכב הפגין, לדעתי, הייתה מעל ומעבר למה שישראל יכולה ''להציע''. תאר לך לנסוע את כל ישראל לארכה בדרך שכזאת. חוויה כן, כיף ממש לא.
בכל אופן, קשה להעביר במילים את הנסיעה הזאת, וכמו דברים אחרים בחיים, מי שלא עבר את זה, מרגיש אחרת ממי שעבר את זה.
בכל אופן, כולכם מוזמנים ! ! !
המשך יום טוב לכולם,
ירון.
אין ספק, יש סיבה למה רוב רכבי השטח שם הם טויוטה.
בגאנה, לעבודות שטח משתמשים בהיילקס(דגם דרום אפריקאי) או בסדרה 70, טנדר או סגור.
פראדו או לנד קרוזר 200 הם רכבי "מנהלים"....
הדגמים הם בדרך כלל עם מנועים בעלי הספק נמוך יותר.
קודם כל כייף לקרוא את הפוסטים שלך!
אני רק יתקן אותך בפרט קטן ושולי, ויוסיף, הקיץ בישראל נימשך יותר מהחורף, הטמפ' של קיץ בישראל עומדת סביב ה 40 מעלות בשעות היום, ובדרום(ששם מטיילים בדרך כלל) אפילו יותר, מעטים האנשים ה"אמיצים" שיוצאים לטיול בדרום בשיא הקיץ בישראל, אני יוצא כמעט על בסיס קבוע, מיותר לציין שרכבי בנזין כמעט ולא יוצאים בקיץ מהסיבות הברורות, ואם יוצאים זה טיול לילי במקום שמותר לטייל בלילה(החברים שאני מכיר).
בין החבורה שמטיילת היו גם פראדו וגם לנדקרוזר, ממה שאני יכול לתאר "שרידות" זה לא הם, אם זה תפוחים שקורסים, מסרקי הגה שנוזלים, תושבות בולמים שנישברות, סרנים שמתנפצים וציריות שעפות באוויר, אז נכון שהמרחקי טיול בארץ קצרים ולא ניפרשים על מאות ק"מ לכל כיוון, ועצם זה המכוניות לא שורדות טיול של 100 ק"מ בשטח(ואם יש תהיות הרכבים מטופלים) גם הכבישים לא בדיוק "נוחים" וכמו מכונת כביסה אבל זה כבר סיפור אחר...
איזה שנה הרכב שלך וכמה ק"מ?
נדב,
"מיותר לציין שרכבי בנזין כמעט ולא יוצאים בקיץ מהסיבות הברורות" אתה יכול להסביר בבקשה
הרכב משנת 2008
122,000 ק''מ
לגבי מה שכתבת, שרידות הלנד קרוזרים... אין לי מה להגיד...פשוט נראה לי שאתה ואני מדברים על שני סוגי רכב שונים. יכול להיות שלישראל מגיעים פרדואים יותר מפונפנים, ויותר עדינים ? הרכב שלי הגיע מאנגליה, ומאז הגיעו (לפני 8 חודשים לערך, הוא רק אצלי, והזוועות שהוא עובר איתי, מסופרות זו כבר הפעם השנייה. אז אולי זכיתי ברכב פנינה, שלא מייצג את כלל המשפחה ( הכבשה השחורה בהפוך), או שהתשואות לנהג, או שאין לי מושג למה. יביעו דעתם חכמי הטויוטות להבדלים (אם יש ) בדגמים המופצים בעולם. אני בכל אופן מתכנן טיול נוסף בינואר לשמורת TZAVO שנימצאת בדרום מזרח קניה, שנחשבת לאחת השמורות הגדולות באפריקה, אם לא בעולם ( 4% מכלל שיטחה של קניה), משהו כמו שבוע, מניח שלא יהיו הפתעות עם הרכב. הוא יסע הלוך וחזור, עד שיחנה בביטחה חזרה בביתי, כרגיל...
ערב טוב,
ירון.
נ.ב - מוזמנים להצטרף...
ייי
שאלה היא האם ב 2008 הייתה קפיצת מדרגה באיכות הלנדקרוזרים לעומת השנים שציינת. מעניין.
חלק מהרכבים שמגיעים לאפריקה הם ''gulf spec'' ואכן בנויים לעבודה קשה יותר ותנאי קיצון.
עדיין, לעבודה יום יום עדיפים דגמי העבודה של טיוטה או ניסן ומיטסובישי.
יצא לך לנסוע במה שמכונה העולם השלישי?
עם כל תרבות השטח הנרחבת שאנחנו חושבים שיש כאן, אנחנו כמעט בטל בשישים לעומת מה שהולך באפריקה ואוסטרליה.
מבחינת המרחקים ומשך הזמן של נסיעות השטח.
בכוונה לא הזכרתי ארה״ב כי הרכבים שלהם שונים.
אנחנו מקבלים כאן חלק ממה שמוגדר דגמי אפריקה, אבל בארה״ב יש דגמי צפון אמריקה שהם לייטדיוטי ביחס למה שיש באפריקה ומה שחלקית יש כאן.
הרכבים במפרץ אינם יחודיים, הם דגמי אפריקה/אוסטרליה.
הדבר היחידי שאתה יכול להשוות לתיאור של צולו, הוא ראלי חרמון אילת.. שום טיול חד-דו-שבוע-חומ״ס לא דומה לאינטנסיביות של 300-500 קמ רצופים בשטח.
צ׳ולו,
זו תופעה נפוצה של בעלי מותגים אחרים שמחפשים לשבור תדמית כלל עולמית לגבי עמידות רכבי טויוטה.
זה נכון שעם השנים חלק מרכבי השטח של טויוטה התרככו. אבל עדיין, עם הבאגים, הקהל בעולם במקומות שהחיים שלך תלויים ברכב בוחר ברגליים במותג הזה.
גם אם האבזור וחלק מהמנועים שונים, הרבה מהמכניקה זהה.
המתלה למשל.
אני לא מנסה לשבור שום תדמית, מלבד זו שנישברה כבר על ידי חברים שרכשו את הרכב הנ"ל כי זה היה חלום שלהם, אבל בתום עונת טיולים אחת הבינו טוב מאוד שזה לא זה, תגיד מה שתגיד העובדות נקבעות בשטח, שבירת 2 ציריות בטיול אחד, שבירת מתלה קידמי בירידה מהמרזבה, שבירת אקס קידמי בנחל תבור, כן קראת טוב, שבירת תושבת בולם(אוזן) תחתונה במתלה הקידמי וכול האוטו צונח לצד, ועוד ועוד...
בשביל לעלות את מעלה יאיר צריך לנעול וללחוץ על כל כפתור אפשרי ברכב, ממש הכנה לפני טיסה....
אבל זה הרכב הכי מבוקש בעולם(או לפחות מותג), מה ששוכחים שהאמינות ניבנתה על הגב של ההיילקס האגדי עם שתי הסרנים ותו לא.
לא רואים את התמונות (אני יודע שאתה כן רואה אותם, אבל כל האחרים - לא רואים). קרא את המדריך להעלאת תמונות לגיפולוג (סביר להניח שאתה צריך להקטין מעט את גודלן).
לגבי האיזכור של Image / picture resizer של מיקרוסופט - ב-XP זה הגיע כחלק מחבילת Power toys של מיקרוסופט. לחלונות 7,8 ואולי גם 10 - יש משהו מאד דומה - http://imageresizer.codeplex.com/
היי,
לצערי גם אני לא רואה את התמונות,
עוד מישהו מתנדב לקבל אותן ממני ולנסות להעלותן ?
יום טוב,
עמית,
יש לו רכב אחר.
ארז היי,
שלחתי,
ביי.