כי הקטנת מרווח הגחון היא תוצאה של קריסת הקפיץ, שנגרם בגלל משקל הכננת בקצה השילדה וקפיץ שלא מיועד למשקל הזה+בולמים לא מתאימים, ולא בגלל סוג המתלה.
בסרן חי המרווח מתחת לסרן ישר זהה, אבל מהלך הכניסה עדיין ייפגע משמעותית ועם הזמן עד הבאמפסטופ.
Printable View
אז אם אני הולך לכיוון של רסיבר פנימי ואחורי, איך אני עושה רסיבר מאחור כאשר יש לי וו קבוע?
מקדימה יש לאספיר התקן פנימי לכננת השאלה אם להתקין כזה ואז ליצור ממנו רסיבר? בעצם השאלה כיצד ליצור רסיבר קדימה ואחורה
תצטרך להחליף את ההתקן של וו הגרירה. במקומו מרכיבים רסיבר. כל מתקין יוכל לעשות לך את זה. תשאל על וו גרירה נשלף.
אם יש לאספיר התקן פנימי לא הייתי מסתבך עם כננת נשלפת. זה חתיכת משקולת וצריך לסחוב אותה בהגדרה בזמן הכי לא מתאים.
אסף.
כך אני גם חשבתי, פשוט כרגע לא רוצה להיגרר להוצאה של שדרוג קפיצים ולכן רוצה לדעת מראש אם התקנה של הכננת תגרור אותי לזה
המחיר של זוג קפיצים, לדעתי, יהיה נמוך יותר משל התוספת של התקנות ברכב של רסיברים ועוד מגש לכננת. שווה בדיקה.
אסף.
אוקיי,
אשמח בבקשה לקבל המלצות ממי לקבל הצעה עבור זוג קפיצים
תודה מראש
ממי שיתקין לך את הכננת...
תעשה את הדברים יחד
לא. אני לא אוהב להרים משקולות ועוד פחות כשאני עד הברכיים בדומן.
אסף.
באתר של וורן קיים המוצר הבא https://www.warn.com/adventuretouring/XT17_winch.shtml
הכננת מחזיקה עד 1700ליברות (שזה 800קג~), אבל אולי קיים משהו בשוק שדומה לצורת העבודה הזו ותומך במשקל גדול יותר
תודה שזה הרבה יותר ציורי ככה. וריחני.
(נזכרתי באחת תחרויות העבירות שהמסכנים חצו ערוץ מלא מי נחל מעורבים בביוב וזבל שנסחף מהשדות ליד. היה מגעיל. עכשיו לך תצלול לרסיבר)
אסף.