תגובה: מחפש המלצה לסמארטפון טוב אבל קטן
יש לי Z3 קומפקט, ואני מבסוט ממש.
אני מבין מעט מאוד בסמרטפונים רומים וחרטות, אבל הוא יותר מהיר משמעותית מכל טלפון שהיה לי (האחרון גלקסי 2 פלוס). הוא מריץ עמוד ענן (חינמי) יותר מהר מהלפטופ שלי.
חסרונות:
הוא קצת מתחמם עם וויז בנסיעות ארוכות, אבל חוץ מהמגע החם אין הרגשה שמשהו לא עובד טוב.
צריך לקחת בחשבון שאין כמעט חלקים בארץ, והכל יקר, כמו להחזיק ל"ק 75 :).
הפטנט של המטען המגנטי לא משהו, ואם פותחים כל פעם את המכסה של השקע הרגיל המכסה נדפק ומאבדים את העמידות למים. אם העמידות למים לא חשובה לך אז זה שטויות.
המיקום של שקע ההטענה טיפשי, צד שמאל כמעט למעלה, צריך להוציא חוק ששקע ההטענה הוא למטה תמיד.
אני ממליץ
למען קוראים עתידיים
מסתייג מההמלצה שלי....
המכשיר נשלח היום לתיקון, שקע הטענה נדפק, GPS הפסיק לעבוד, המסך נפרד מהמקום שלו, והרמקול הרגיל עושה בעיות (צריך לדבר "על רמקול").
מאוד מאכזב למכשיר בן חצי שנה.
אעדכן אחרי התיקון אם לפחות השירות היה טוב.
אשתי עם הz5 compact וסהכ מרוצה מאד. נקווה שלא נדע עוד צער
מחייה ברשותכם את השרשור,
לאחר שנתיים עם טלפון סיני (מייזו mx4) המכשיר עייף ולא שווה את ההשקעה בתיקון.
מחפש לקנות מכשיר בגודל מלא, תקציב 1400 גג.
ראיתי lg g3 32gb ביבוא מקביל, אשמח לשמוע לשמוע המלצות ורשמים
תודה מראש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
למען קוראים עתידיים
מסתייג מההמלצה שלי....
המכשיר נשלח היום לתיקון, שקע הטענה נדפק, GPS הפסיק לעבוד, המסך נפרד מהמקום שלו, והרמקול הרגיל עושה בעיות (צריך לדבר "על רמקול").
מאוד מאכזב למכשיר בן חצי שנה.
אעדכן אחרי התיקון אם לפחות השירות היה טוב.
אגב, השירות היה בהחלט בסדר וקיבלתי מהתיקון מכשיר שמרגיש חדש. נראה כמה זמן יחזיק.
Sent from my D5803 using Tapatalk
LG G3 32GB בהחלט בחירה טובה, יש לנו שניים כאלו במשפחה. אין כיום "מחלות" ידועות לדגם זה (להבדיל מ- G4), מצלמה טובה, סוללה סבירה אבל לא יותר (אבל אפשר להחליף), יציב ומהיר יחסית.
אם אתה פוזל לכיוון סינים טובים, אז בדוק את הדגמים של השיומי (Xiaomi) עם ממשק משתמש יחודי שלא כולם מתחברים אליו, אבל אפשר להתקין לאונצ'ר אחר או הדגמים החדשים של מייזו.
כל הנ"ל נמכרים בחנויות בארץ, אם לכך התכוונת, ואם אתה בקרוב באילת אתה חוסך גם את המע"מ.
G3 וא לא טלפון קטן. לאיזה בטריה אפשר להחליף? ניסית?
תודה
משום מה הפחידו אותי מקניית מכשיר כזה מיבוא מקביל
תגובה לא ישירה, אבל אחרים אולי מחפשים ויגיעו דרך השירשור הזה.
אייפון יצאו עם דגם שנקרא se.
גודל פיזי של אייפון 5 עם ״מנוע״ של אייפון 6s.
כנראה הרבה ביקוש, אני לא הצלחתי להשיג בחנות של אפל בבוסטון.
המוכר אמר שכנראה יגיע בהמשך השבוע, והם נחטפים מיד כשמגיעים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
G3 וא לא טלפון קטן. לאיזה בטריה אפשר להחליף? ניסית?
למרות כותרת השרשור המקורית, אבינועם שאל על LG G3 ולכך התייחסתי. לגבי האפשרות להחלפת סוללה - התכוונתי פשוט שבדגם זה אפשר בקלות להחליף סוללה, אם יש לך יותר מסוללה אחת...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvinoamNa
משום מה הפחידו אותי מקניית מכשיר כזה מיבוא מקביל
למיטב זכרוני ואני מקווה שאיני מתבלבל - היו סוגיות הקשורות לשימוש בעברית כשפת הממשק. אם אתה עובד עם ממשק באנגלית זה פחות משמעותי (כמובן שניתן לכתוב ולקרוא בעברית). כאמור יש לנו שניים כאלו במשפחה, הוותיק מביניהם מתקרב לסיום שנה ראשונה והשני רק מספר חודשים, לא יכול להעיד על ניסיון ממושך יותר.
ישנם מספר דגמים למכשיר זה, בחר את הדגם המתאים לישראל (למיטב זכרוני D855).
אני כבר כמה חודשים עם G3 ומרוצה, הוא קצת גדול לי ליד אבל גודל מסך זה גם יתרון והוא עובד נהדר. גם בעברית.
הסוללה שלו אכן נגמרת מהר. ברשת כותבים שזה בתוכנה, אם אתה מוכן להתעסק בהתקנת רום טוב יותר הצריכה תהיה משמעותית יותר טובה.
1200 נשמע בתחתית של התחתית מחיר שאפשר להשיג אותו. תבדוק טוב שאתה לא מקבל מכשיר "מחודש" (refurbish).
אם היה לך טוב עם הסיני בטח תוכל במחיר הזה למצוא סינים יותר חזקים. כולל היתרונות והחסרונות של לקנות סיני.