מאחר והם עלו איזה 20 שח כולל משלוח כל אחד, זה לא חייב להחזיק הרבה זמן. מה גם שלא בעיה להוסיף ולשנות אם צריך. הבעיה היא שאין משהו שמכיל את כל הדברים שאני רוצה, פאוץ', הרבה תאים וסגירה טובה. אז מתפשרים.
Printable View
מאחר והם עלו איזה 20 שח כולל משלוח כל אחד, זה לא חייב להחזיק הרבה זמן. מה גם שלא בעיה להוסיף ולשנות אם צריך. הבעיה היא שאין משהו שמכיל את כל הדברים שאני רוצה, פאוץ', הרבה תאים וסגירה טובה. אז מתפשרים.
יש לי משהו שתפרתי בזמנו בעצמי.
טיפ קטן:
עדיף בנדולרה בשורה אחת, גם אם נפתחת לאורך גדול מאשר שתי קומות (כמו של טריפנט בתמונה), כי בעת הקיפול כל הכלים נשפכים. גם אם בהתחלה הכל הדוק ומוחזק יפה.
מטר קורדורה 600 עולה בערך 25 ש"ח (רוחב גליל זה 1.5 מ' כך שמקבלים1.5 מ"ר) ורצוי לתפור עם בד כפול בגלל השחיקה בנקודות המגע עם הכלים. גם מפחית משמעותית את השחיקה וגם אחרי שנים של שימוש, אם יש חור, עדיין יש עוד שכבה (אני כבר שלוש או ארבע שנים איתה והבנדולרה כחדשה).
כמובן שרצוי להחזיק גם חתיכת שמשונית עליה פורסים את הבנדולרה וגם מניחים את החלקים שמפרקים.
טיפ לגבי קיפול של שתי שורות. אני קודם מגלגל ואחכ מקפל. בנדולרה מבד, משנות ה60, תוצרת גרמניה, הגיעה עבור כלי נהג במטוס דורניר.
אני מתכנן לשחזר אותה מקורדורה 1000. איפה לקנות?
אסף.
דליטקס בדרך יפו(או שמא אילת) פינת
אבארבנל. יש שתי חנויות משני צדי אברבנל, אתה צריך את המזרחית.
נ.ב.
קורדורה 1000 משמעותית יותר יקרה, ויריעה כפולה של 600 יותר מוצלחת (ויותר זולה).
אם אתה הולך על 1000 כפולה, אשריך. רק כך בחשבון שעלול להיות מסורבל.
אסף יש תמונות של הבנדולרה המדוברת?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
תפרתי משהו כזה כשהייתי בצבא, הנה כמה תמונות עוד לפני שהגיע למצב הסופי שלה, מאז עוד שודרגה אבל זה היה הרעיון הכללי.
נתפרה מקורדורה 1000 שתי שכבות.
מה שנמרוד העלה, מוצא חן בעיני יותר, פה היה מקום גם לאלקטרודות, שימושי ונח מאד.
לתפור לבד זה המון עבודה, עדיף למצוא משהו טוב מוכן ולא לשרוף על זה את הזמן.
קובץ מצורף 104692קובץ מצורף 104693קובץ מצורף 104694
אם אתה סגור על מה אתה רוצה זה גג שעה עבודה.
לי לקח פחות.
חוץ מזה,
כאן זה ג'יפולוג. עבודה עצמית זה חלק מהקטע.
(-;
הבעיה זה לא התפירה אלא השגת החומר והתכנון.
כרגע שאתה סגור על עצמך או מעתיק התפירה לוקחת רגע.
הכי טוב זה כשיש לך אח שיש לו מכונה והיה אמלחיסט בצבא...
גם אני בין השאר הייתי אמלכיסט בצבא, זה לא לוקח רגע :) אבל כן לעשות לבד זה אחלה למי שיש לו זמן.
לגבי חומרים, גומיטקס בתל אביב מחזיקים הכל
מומלץ לא להתקמצן ולהשתמש בחוטי ניילון
היה בזמנו בל.כ. בנדולרה למפתחות גדולים של טרקטורים וכלי צמ"ה, אני משתמש בה עד היום.
עבור רוב השימושים הרלוונטיים לג׳יפאי הממוצע חוט איפקאבונד 30 (ואפילו 40) יהיו מספיקים
http://www.ipc-yarns.co.il/ipcabond.htm
אכנס למדריך... בינתיים
https://picasaweb.google.com/1030941...36463569/Tools
יש לי את הבנדולרה של טריפנט בערך 10 שנים
מוצר מעולה ושווה כל שקל מבחינתי!
שתי שורות עם סגירה לכל אחת ואביזרים איכותיים.
אצלי נכנס שם כמעט סט בוקסות קומפלט, סט מפתחות פתוח/סגור, מברגים, פליירים, שקית ברגים, רב מודד, תוכי , ג'פקה, מלחם, סט אלן ועוד ועוד
כל מה שהראיתם פה בקישורים נראה כמו צעצוע לעומת זה וכמו סט לכלים לבובות מבחינת התכולה
גלעד תעלה תמונה אם זו לא טרחה עבורך...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אשתדל מחר, זה זרוק באוטו מאחור...