בועז
כידוע לך, יש לי רובה קשת נקודה
נמרוד
Printable View
בועז
כידוע לך, יש לי רובה קשת נקודה
נמרוד
בועז, תתחיל לגדל חתולים עדיף גדולים וערסים. הם יעשו עבודה לא רעה לפיתרון הבעיה.
גם כלב עם חוש ציד מפותח ( לא סטפורדשייר בול טרייר שבכלל נכלל בגזעים המסוכנים וכמעט אין בארץ) יעשה אחלה עבודה אבל כמו שציינת בכזה מקרה יש כתובת ואתה אחראי למעשי הכלב.
אתה לא אחראי למעשי חתולי הרחוב וכמה שיותר מהם!!!
חתול לא יעשה דבר.
אצלי התרנגול רודף אחריהם ולא להיפך. חתול יהיה מסוכן רק לאפרוחים וסמוך על החובב שאם הוא מבריח ביצים האפרוחים סגורים יפה יפה.
למה שלא תנסה ללכת בדרך חוקית? אם הוא מבריח - תלשין.
ייבוא בע"ח מחייב קרנטינה ומסמכים מתאימים. מה שלא חוקי נלקח להסגר או מושמד מחשש למחלות.
תודה לכולם.
אני לא רוצה להגיע להלשנות מטעמי מצפון...
אמשיך לחפש נימיה...
ועד אז אשים להם מלח על הזנב
סבא שלי היה מדגיש שמדובר ב "מלח של פסח"
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
🙄🤔
עכשיו אני סופסוף מבין למה זה לא עבד כשהשתמשתי במלח שולחן רגיל
אתה ממש לא רוצה נמיה.
הן מאוד מסוכנות ומהרגע שאימצו אותך - הן מתנחלות בגג או במקום מסתור שלא תמצא בתחילה, עד שתגיע ההמלטה..
אי אפשר להרעיל אותן (כמו החמוס - הן טורפות רק מה שזז), אלא רק לתפוס ולהרוג. מאוד לא נעים ומסוכן לילדים.
אפשר לביית נמיה, רק אם אתה מאמץ אותה בימים הראשונים אחרי ההמלטה.
אתה יכול לגדל צפע בחצר - זה בערך אותו דבר ויתן לך את אותה תוצאה.
חזור לרעיון החמוס - הוא לא רע כל כך ואולי יעזור.
היה לי חמוס בבית, לא יכולת להתקרב אליו, פשוט רשע, אם רצית ללטף אותו, רק עם כפפת ריתוך, אם לא היד שלך היתה מותקפת בצורה אכזרית.
נמרוד
לא נראה לי שהבנתם.
הוא רוצה לשגר את החיה ליעד שמחוץ לחצר שלו... כך נראה לי...
היה גם אחד כזה, כמו חתול, מהחמוס השני הבנתי כמה הם מסוכנים, כשהם רוצים, ובטבע הם טורפים מעולים.
נמרוד
רגע, מראש לא התכוונתי לאמץ חיית מחמד אלא מנוול טורף בחצר.
החמוס עמיד בתנאי כלוב בחוץ?
אלו מקצת החטיפים שהוא אמור לפגוש בשכונה
קובץ מצורף 104726
קובץ מצורף 104727
קובץ מצורף 104728
תרדמון... תפזר בריכוז נמוך... שירדים אותם קצת...
בועז, אם אתה יכול לתפוס אותם, אני אשמח לאמץ אותם.
אצלי השכנים כבר רגילים... :cool:
איתי
בועז- גם אני אשמח לאמץ (ברצינות !) בטח כדי להפסיק את השרשור האכזרי הזה...
אני יכול להבין את הנושא של חיות שהורגות אחת את השנייה: הכלבים שלי הרגו עשרות חתולים מטומטמים שנכנסו אליהם לחצר המגודרת, ולא מזמן כלבה של השכנה הרגה לי את החתול כשהם הסתובבו ברחוב. אני עדיין מחייך אליה ומברך אותה לשלום, כי אני מבין שזו דרך העולם.
אבל שאר הדברים שהוזכרו כאן, כמו למשל הרעלות וגניבות, פחות נראים לי. לא שיש לי עצה טובה אחרת לבועז.
כשהתלוננו על הכלבה שלי, על מספר נביחות, פעם בכמה לילות (נובחת בעיקר על כלבים של שכנים אחרים שמשחררים אותם) , החלטתי שהיא תישן בבית. תמיד. אבל זה אני, ולא מחייב אף אחד, ומפה להגיע להרעלה או גניבה? הלכתם רחוק מדי, לטעמי.
גם לך יש תחביב, בועז, כזה שאפשר לשרוט, להפעיל לו כננת מעל המרכב, לחתוך צמיגים. במלחמות יש רק מפסידים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
"לא שיש לי עצה טובה אחרת לבועז"
מה עם גדר ?
פשוטה- בזנ"טים ורשת...
לא מסתיר כלום ומונע ביקורים לא רצויים.
עובד אצלינו...
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk[/QUOTE]
התרנגול קורא בשתיים בלילה. אני הבנתי שזה מחצר השכן, בלי להשיג גבול. גדר רשת לא תעצור את זה. אולי תהיה הקלה אם יצמח עליה משהו מסיבי.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk