תגובה: ידיעה מעניינת-ג'יפ תשווק jk פיק-אפ ב-2017
אתה צודק לגבי היעוד המקורי, שממילא כבר לא רלוונטי לשימוש שאנחנו עושים בו בפועל.
אני לא מדבר על פגיעה בארגז, שבאמת לא מעניינת אותי, אלא על הציוד שנמצא בארגז. זבל שנשפך יסריח אותו בדיוק כמו את הציוד שלך, ועצים יפגעו בו בדיוק כמו בציוד שלך.
ממש לא בקטע של מלחמה, אבל יצא שנכנסת לנושא ששווה לדבר עליו, ברוגע, כשאנחנו לא בתוך סיטואציה.
זה הרי קורה בפועל, עם ה"חברים" הטובים ביותר, שמוצאים לנכון להשאיר בסוף ההתארגנות בבוקר שקיות במרכז המחנה, ומבקשים ממך לקחת אותו, כי אתה עם טנדר, כשהארגז שלך מפוצץ בדיוק כמו שלהם בציוד רגיש בדיוק כשלהם, ועכשיו לך ותסביר. אין ראש להתווכח, אז אתה לוקח ודוחס את שקיות האשפה שלהם על תיקי הציוד האישי שכבר מועמסים, וההמשך ברור.
מיותר.
באותו הקשר, את הברז האמיתי של מיכל המים ( 62 ליטר), כבר מזמן הסתרתי בתוך הארגז, כשהתברר לי שכל מי שעובר ליד הטנדר, משתמש בו להנאתו בלי חשבון, ותוקע אותי ללא מים במדבר כשעוד לא סיימתי רבע מהטיול. הברז על הפגוש הוא דמה.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
ובדיוק בשביל זה יש כיסוי גלגל עם פאוץ׳ זבל.
הארגז של טנדר יפאני צנוע, גדול יותר, משמעותית, מתא המטען של כל SUV, שהוא לא סבארבן. נכון שתא הנוסעים של הטנדר מעט דחוס יותר, בוודאי במושבים האחוריים, אבל הטנדרים פשוט ארוכים יותר. זה הבדל גדול.
יש איזה חוק, שבטח אתה תמצא לו שם, שככל שתא המטען שלך גדול יותר, עדיין בסוף ההטענה לא יימצא מקום לפריטים האחרונים.
ידיעה מעניינת-ג'יפ תשווק jk פיק-אפ ב-2017
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
יש איזה חוק, שבטח אתה תמצא לו שם, שככל שתא המטען שלך גדול יותר, עדיין בסוף ההטענה לא יימצא מקום לפריטים האחרונים.
״אין וואקום בטבע״