כתבתי כבר- אתה צריך להחליט למה הרכב. מצד אחד כותב שלא צריך אפילו AWD מנגד מתעניין בהגבהה?
Printable View
כתבתי כבר- אתה צריך להחליט למה הרכב. מצד אחד כותב שלא צריך אפילו AWD מנגד מתעניין בהגבהה?
בסדר, אז הבחור לא בדיוק יודע על מה הוא מדבראבל ניתן להבין למה הוא מתכוון ומה רוצה...
זו גם התחלה.
בכל מקרה, לא נראה לי שהוא יכול לטעות הרבה, אם יקנה טריוס 2007..
לא ימצא חן בעיניו "שטח" - עדיין רכב חביב ביותר ושימושי, ש"יושב גבוה" ונראה "ג'יפ".
ימצא חן בעיניו - יוכל להסתדר יפה מאוד, כמתחיל, עם הרכב כמות-שהוא, בלי להסתבך עם הגבהות וכו'.
ירצה "יותר" - רכב אחר.
לי לפחות נראה שהתחלה עם טריוס, המתאימה לו ביותר.
אוקיי תודה...כמו שאמרתי ..עבירויות בינתיים לא רלוונטי..ברכב הבא אעבור לשטח מאסיבי...בינתיים מחפש רק כמו שציינתי רכב לעיר ..וטיולים בסופש...וגם לא על סלעים בנגב..
אמשיך כרגע לחפש רכב..אם מישהו שומע מחברים על טריוס 1500 אז בכיף עדיף שנתון מ2005 עד 2007
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
לא התכוונתי לפגוע. בכל מקרה- על פי רוב הגבהה מבוצעת ע"מ לשפר זוויות הרכב (גישה נטישה ובטן) ובכך לשפר עבירות. אם אין לך 4X4 אין טעם בהגבהה- לעלות למדרכה תוכל גם ככה (:
בכיף...סהכ עזרת לי בטיפים...
אני פשוט נדלקתי על הקטע שהרכב יישב גבוה על הכביש כי עד עכשיו נסעתי כמו על מריצה ...אני 1.90 להזכירך...
שלום לכולם..רק לעדכון..ראיתי השבוע 2 רכבי דייהטסו טריוס..1 מהם ממגרש..שפחות מעוניין לרכוש ממגרש...בכל מקרה מה שאמרתם פה חלקו באמת נכון..מעל 80 קמש הרכב קצת מרעיש...אבל לא בהגזמה...הוא לא ממש מרווח...
יש לכם דגם נוסף בטווח מחיר זה שהוא גם יהיה חסכוני להחזיק .בשנתון 2005 ..כך שתהיה לי עוד אופציה...המליצו על ראב 4 אבל שנתון נמוך במחיר זה...
תודה
אתה אומר או שואל? כבר נכתב על ראב4 והונדה crv
לא קראתי כלום.
גרנד ויטרה דור 1.
יש כמה דברים שרצוי להבהיר... הרכב הוא לשימוש שלך בלבד? אין משפחה?
איזה רכב פרטי אתה מחפש להחליף?
1.90 ורכב יפני?
התחרפנתם?
אוטו שתוכנן על ידי אנשים קטנים עבור אנשים קטנים? ברוב המקרים עם תנוחת ישיבה גבוהה מדי וגלגל הגה נמוך מדי?
במקרה של הטריוס - גם הגה/מושב/דוושות לא ממורכזים... אל תשכחו - זה אוטו שנולד עם הגה ימני. בדיוק כמו בלנדרובר - ההסבה להגה שמאלי עבור העולם השפוי שנוהג בצד הנכון, היא לא תמונת ראי אחד לאחד. מתפשרים פה ושם. סנטימטר כאן, סנטימטר שם. והנהג יוצא עם כאבי גב בגלל תנוחת נהיגה מאולצת. תעשו טובה לעצמכם ואל תזלזלו בהנדסת אנוש - זה עניין רציני יותר ממערכת מולטימדיה.
ידידי, אתה ואני סובלים מאותה "בעיה". אנחנו גבוהים, הרגליים שלנו ארוכות.
אנחנו לא יכולים "לשבת גבוה" כמו שרוב ההדיוטות אוהבים, כי הראש שלנו יהיה תקוע בתקרה. אנחנו צריכים רכב מרווח, שמאפשר לנו לשבת נכון ולמתוח את הרגליים ולא לפשק אותן כמו צפרדע כי ההגה נמוך מדי ותקוע לנו בין הברכיים כמו שמקובל בין בנגקוק לטוקיו. רכב שיאפשר לנו להרים ולקרב את גלגל ההגה לזוית נכונה - כדי שיהיה לנו נוח ואחיזת ההגה תהיה נכונה. בהרבה מכוניות מהמזרח זה פשוט בלתי אפשרי, נו, כי כשהמהנדס, מוכשר ככל שיהיה, הוא קטנטן - אז כל האוטו מרגיש כזה.
לא יעזור לך - אבל מכוניות שמגיעות מיצרנים וארצות שבהן ממוצע הגבהים קרוב יותר לגובה שלך, יהיו לך נוחות יותר.
אמריקאיות, גרמניות, שוודיות, אנגליות. מה לעשות, ככה זה.
לא היתי כזה חד משמעי- מה לגבי פטרול, TLC200, טונדרה ושאר המפלצות? יפנים ללא ספק. להגיד גם שה JK שלי הרבה יותר מרווח מה Q שהיה לי- לא בהרבה בסביבת הנהג, ומאחורה אפילו יותר צפוף.
זה לא המרווח הכולל אלא הפרופורציות והמרחקים בין מושב נהג להגה ולדוושות. לנהג גבוה עם רגליים ארוכות זה קריטי.
ברנגלר JK הפרופורציות האלה טובות לאין-שיעור מאשר בפאג'רו Q ובפטרול עם מושב נהג הגבוה שלהם וגלגל ההגה האופקי, וזה למרות המרווח הפנימי הכולל הקטן יותר של הרנגלר, החלונות הצרים ותחושת הצפיפות.
הטנדר/SUV היפני ה"קומפקטי" היחיד שמספק תנוחת נהיגה טובה גם לארוכי רגליים זה ניסאן נבארה/פאת'פיינדר וזה לא מפליא - הם עוצבו בארה"ב....
טונדרה/סקוויה מתוכנן ומיוצר בארה"ב - ומיועד לשוק האמריקאי בלבד. זה אוטו אמריקאי לכל דבר ועניין, לטוב ולרע, למעט הסמל שעל הגריל.