אני משתמש בפאגרו שלי ב10-40 של liqui moly, כל מיכל 120 ש"ח בלי הנחה ולא צריך שני מיכלים מלאים...
Printable View
אני משתמש בפאגרו שלי ב10-40 של liqui moly, כל מיכל 120 ש"ח בלי הנחה ולא צריך שני מיכלים מלאים...
למה לקנות טרופר אם אפשר לא, היה לי 99 ידני, לא היה רכיב אחד ברכב הזה שלא הוחלף, מסרנים ועד ראשים וטורבו, אה וגם גלגלי תנופה, והילוך חמישי שכל הזמן וויברץ והיה צריך להחליפו, אני מאוד מקווה שלא תתפתה לקנות.
נמרוד
ולי היה פגרו שעשה בדיוק אותו דבר.
קסטרול 5W30 סינטטי מלא ונוזלי קירור ברמה גבוהה, האחרון נדמה לי של קטרפילר.
שוב בהתחשב בזה שלא קניתי את הרכב השמור ביותר שבנמצא זה מרגיש לי אחזקה סבירה ל 50K ק"מ עם רכב שטח בן 16, מה עוד שחלק מהדברים ניתן להחשיב כישור קו ראשוני.
בסה"כ אני אוהב מאוד את הרכב ומרוצה מהקנייה, עד לאחרונה שהלך גלגל התנופה מעולם לא נתקעתי איתו, רכב חזק, מרווח ,נוח מאוד (טוב קודם נסעתי בסמוראי) ויכולות שטח טובות.
צריך גם לקחת בחשבון שמי שלא מתחזק לבד צריך גם למצוא מוסך מתאים, זה לא רכב שאפשר להיכנס איתו לכל מוסך.
לא מבין למה אנשים עושים את זה לעצמם בהבנה וידיעה שהם הולכים לשלם ביוקר...
Sent from my iPhone using Tapatalk
טרופר 2002, נרכש בסוף 2013 , ראש מנוע הוחלף לפני כחצי שנה עקב נסיעה עם חוסר במי קירור מים המלח לירושלים, על הדרך הוחלפו אטמים של מזרקים וכמה צינורות בלויים. לא מזמן חיישן מסילה נפח את נשמתו.
מלבד טיפולים וחלון נהג שעשוה קונצים לא היה שום דבר נוסף.
טרופר 2002 שני, נרכש אחרי כמה חודשים, עבר 40K ק"מ עד היום ובגלל שיגעונות שלי הוחלף כבר חצי אוטו.
לסיכום לדעתי הכל תלוי ברכב הספציפי ובטיפולים שעבר עד היום.
אין ספק שהמנוע של הטרופר רגיש יותר, אבל בגלל זה צריך פשוט לשים לב כמו בכל רכב ישן.
ובקשר לזה ש"אנשים עושים את זה לעצמם" - אתמול נכנסה ג'טה 2012 להחלפת גיר שנייה.. אז מה - אנשים הפסיקו לקנות VAG?
החזקתי טרופר דיזל תשע שנים.
לפני שידעו לעשות טיפול מונע בדמות החלפת שרוולים החלפתי מנוע שהלך.
סבלתי הרבה יותר מכל מה שמדברים כאן מחיישן מסילה.
זה רכיב שהרגשתי שהחלפתי הרבה יותר מידי פעמים, לא זול והבעיה הגדולה ביותר שלו שזה רכיב משבית רכב, ויכול לקרות גם באמצע הדרך (ברור שקרה).
חוצמזה, נהניתי מכל רגע וכמעט ולא נתקלתי במשהו (חוץ מבואדי חושניה וגם זה כנראה יותר בגלל הנהג) שלא הצלחתי לעבור.
עמית, כשכותבים משהו רצוי לדעת על מה מדובר, לישלוף מזרקים לא צריך כלי, החולץ מיועד לשרוולי המזרקים שנמצאים בתוך הראש אלומיניום, אתה יכול להילחם עד מחר עם כל מיני אילתורים ולהרוס עוד דברים בדרך, בלי חולץ זה לא יילך.
החשוב ביותר זה להקפיד על הוראות העבודה במדוייק כולל סגירה לפי מומנט בשלבים לפי הספר, אני מכיר הרבה חכמים שעשו נזקים יותר מתועלת כי לא עבדו לפי הספר וחשבו לעשות טיפול מונע.
לא לקבל=להכחיש ולהתעלם.
אני לגמרי לא מתכחש.
רק תופס את זה שונה ממך, ומפריד בין פוטנציאל הנזק לבין הסיכוי שהוא יתרחש אם מקפידים על הוראות התחזוקה.
למזלי יצא לי לנסוע ולעבוד במקביל עם די הרבה דגמי רכבי שטח, מה שאפשר לי לגבש תפיסה לגבי אמינות ועמידות, ותחזוקה לסוגיה.
יפה אמרת, אותו דבר לגבי הטרופר או הפג'רו, לא שונה בכלל.
אם תלך לפי הספר תהנה מרכב גדול ומפנק, ולהחליף פעם ב 150-200k o-ring שעולה 300 שקל. ושעתיים עבודה.
אם לגבי התפוח המדובר תשים עין ולב ותחליף כשצריך, שזה אחת לשנה וחצי שנתיים או 100k לא יקרוס לך הפרונט ואיתו חצי מהמכלולים.
עזוב בצד את הפראדו, זה דיון אחר.
בינתיים החבר ראה מה כתבו על הטרופר והבין שזה לא בשבילו.
הוא לא מי שישים לב לסימנים מקדימים, וצריך רכב בלי נקודת כשל קריטית שצריך להיות מודעים אליה בכל רגע נתון (סולר בשמן/מים בסולר.. וכו׳).
תקלות ״סטנדרטיות״ זה בסדר, אבל לא משהו שמחייב ערימות מעבר לממוצע.
רוב באי האתר לא מייצגים לדעתי את רוב המשתמשים.
אנשים כאלה עדיף לדעתי שיקנו רכב כמה שיותר חדיש, בתול, טרי.
הצעתי לו שיחפש גרנד ויטארה.