תגובה: Article: פרויקט: דיגום איסוזו טרופר עם מיטה פנימית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
את ההסבה לתצורת מיטה אתה עושה בבית, לפני טיול שבו אתה כל הזמן עם שני מושבים בלבד? זה לא שאתה יכול לסוע עם מושב אחורי ובחניון הלילה לפתוח את המיטה. אני מבין נכון?
בכל מקרה נראה מצויין ונוח לשינה בלילות קרים. חסר רק וילונות :rolleyes:
כן, זו הכוונה,בררת מחדל אני בתצורה של 5 מושבים (גם אני נוסע לבד או עם נוסע אחד). רק אם אני מתכוון לישון אני מרכיב את המיטה בבית.
דרך אגב, יש לי גגון ענק (אורך מלא של הגג), ואין לי בעיה ללנסוע עם המיטה על הגג, ורק להרכיב בשטח, פשוט לא עושה שכל.
ווילונות -
מאחר ואני אשן ברכב מספר לילות מוגבל, לא רציתי להפריע לראיה ביום יום, ולכן לא הרכבתי ווילונות.
במקום זה, הלכתי בגישה טיפה שונה. אני תופר, לכל דלת, ווילון שמתלבש על החלק העליון של הדלת כולה. לוקח 10 דקות להלביש על כל הדלתות, ו3 דקות להסיר (יש בשוק משהו דומה שהרבה משתמשים בעיקר שנוסעים עם תינוק ורוצים לעשות לו צל).
כל הכבוד לך על המחשבה, הפיתוח והביצוע.
ממתין לראות תמונות של המקרר...
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
כן, זו הכוונה,בררת מחדל אני בתצורה של 5 מושבים (גם אני נוסע לבד או עם נוסע אחד). רק אם אני מתכוון לישון אני מרכיב את המיטה בבית.
דרך אגב, יש לי גגון ענק (אורך מלא של הגג), ואין לי בעיה ללנסוע עם המיטה על הגג, ורק להרכיב בשטח, פשוט לא עושה שכל.
ווילונות -
מאחר ואני אשן ברכב מספר לילות מוגבל, לא רציתי להפריע לראיה ביום יום, ולכן לא הרכבתי ווילונות.
במקום זה, הלכתי בגישה טיפה שונה. אני תופר, לכל דלת, ווילון שמתלבש על החלק העליון של הדלת כולה. לוקח 10 דקות להלביש על כל הדלתות, ו3 דקות להסיר (יש בשוק משהו דומה שהרבה משתמשים בעיקר שנוסעים עם תינוק ורוצים לעשות לו צל).
קובץ מצורף 106447קובץ מצורף 106448
מקסים ומעורר השראה - חושב להכנס לפרויקט דומה בג'ימני החדש :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ענן777
מקסים ומעורר השראה - חושב להכנס לפרויקט דומה בג'ימני החדש :)
^^^^^^^^^
זה אתגר אמיתי, יש לי איזה סקיצה של משהו אבל עוד לא באמת לקחתי מידות מהפנים של הרכב ככה שאני לא יודע אם זה ריאלי.