אם אני מנחש נכון, אז הזיהום מעניין אותך בסרק, כי שם בודקים בטסט זיהום אוויר, ולא בשיוט, ששם נוצרות התחמוצות המדוברות.
Printable View
אם אני מנחש נכון, אז הזיהום מעניין אותך בסרק, כי שם בודקים בטסט זיהום אוויר, ולא בשיוט, ששם נוצרות התחמוצות המדוברות.
מעניין אותי בכללי ולא רק מהג'יפ שלי אלא מכל מנוע אחר שקיים בעולם .
בכל אופן לעניננו , איך אתה מסביר את זה שאצלי זה עמד על 128 ללא הצ'יפ ואם חיישן חמצן שכנראה לא טוב?
זה עומד על ערך 128 , כי זה הערך שקיים בטבלה לפני שהיא "לומדת" את המנוע.
אם לא חיברת חיישן חמצן, או שהוא לא תקין, או שהטבלה מאוד רחוקה מנתוני המנוע הנוכחי כי הצ'יפ לא מתאים, אז לא נסגר חוג, למערכת אין אפשרות ללמוד, ואתה תמיד תראה 128 בכל ערכי הטבלה.
אם מעניין אותך הנושא של זיהום אוויר, אז אתה כן רוצה לעבוד בלופ סגור, על אחת כמה וכמה כשמדובר בצ'יפ לא מקורי שלא בהכרח מתאים למנוע ועל כן המערכת חייבת להיות מסוגלת "ללמוד" את המנוע הספציפי שהיא מורכבת עליו .
לופ סגור נותן תערובת של 14.7 שהיא התערובת שמזהמת הכי פחות את הסביבה.
בדיוק בגלל הלופ הסגור הזה והקטנת זיהום האוויר עברו בהתחלה למאיידים ממוחשבים עם חיישן חמצן, ומאוחר יותר למערכות הזרקה.
אם אני זוכר נכון אז זה רץ בין מאה עשרים ומשהו למאה עשרים ושמונה ומשתנה כל הזמן , אני יבדוק בהקדם האפשרי עם הלפטופ ויראה מה עוד הולך עם זה.
אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם אתה תאמר לי שחיישן החמצן לא מחובר או לא תקין, והערכים בטבלת הBLM שונים מ128. אם תאמר לי שזה המצב, אני אצטרך לבדוק שוב את מה שלמדתי על הנושא.
אלא אם כן כבר היה מצב שכן עבדת בלופ סגור, טבלת הBLM עודכנה, מאז ניתקת את חיישן החמצן, ולא ניתקת את המתח למחשב, ואז הערכים שאתה רואה הם ערכים שנשמרו עוד מהתקופה שבה עבדת בלופ סגור.
חנן אם אתה מדבר על TBI למנוע 4.3 ,ואתה רוצה להוסיף לו כח דבר איתי ,יש לי משהו מעניין
אריה, זה אכן TBI של ספארי 4.3 , אבל אם הייתי רוצה יותר כוח, אז הייתי מקבל צ'יפ מותאם לכוח מבריאן, באותו מחיר. לא מעניין אותי, אבל תודה.
OK אז איבדת את זכות הראשונים :D
יש באוטוליין מע' TBI למנוע 4.3 של הולי ,עם מצערת יותר גדולה ומזרקים משופרים ,במחיר מציאה
חנן kpa זה התערובת?
לא, KPA זה הלחץ בסעפת היניקה כאשר 100 זה לחץ האטמוספרי, כלומר לחץ הסביבה- אין וואקום- ובערך 30 זה הלחץ (וואקום) שקיים כאשר המנוע בסרק.