מעולה!
Printable View
מעולה!
אני מאוד אוהב את הקטע של בלי חוקים , כל אחד יעשה מה שב... שלו , רק שבסוף המסע יפרד מהיצירה תמורת כך וכך זוזים מוסכמים מראש , אם יש מישהו שמוכן להשקיע 20000 ₪ , אין בעיה רק שיקח בחשבון שיקבל 3500 ש"ח או כל סכום שיוסכם אם מישהו ירצה .
מבחינתי זה הדבר הכי טוב , אני מתכוון לבוא עם כלי מעאפן מינימום של מינימום של שינויים והתאמות , אני רוצה שיתקע בדרך ושיהיה מה לסדר , זה הפאן מבחינתי במסע כזה . שיפורים , שינויים והשקעות כספיות שמורות לג'יפ , זה לא מסע ג'יפים !!!
אם זה יהיה צפון דרום מלא זה 3 ימים בלחץ או 4 סבירים.
פחות מזה זה מהירויות גבוהות מדי למסע
" אני מאוד אוהב את הקטע של בלי חוקים*" חוץ מחוק אחד ספציפי שאני מאוד בעדו כי הוא מסתדר יופי עם הגישה שלי למסע :-) ...
בקשר לביטוח וכו, אני אשאל שאלה פשוטה, אם אני נפצע בגלל גרוטאה של מישהו שהיא חסרת ביטוח - מה קורה איתי? מה קורה איתו?
אתה מכוסה על ידי הביטוח שלך, הוא יכוסה על ידי קרנית ואחר כך הם יתבעו אותו על גובה הכיסוי.
זה שכל אחד אחראי לרכב שלו זה לא אומר שכדאי לבוא בלי ביטוח.
זה אומר שכל אחד אחראי שלרכב שלו יהיה ביטוח.
לדעתי אין סיבה לחפש את הכותרת של "חוצה ישראל" אלא לחפש מסלול כיף (לטעמי האישי עדיף מדברי). ולהנות ממנו.
אני לא ממש התכוונתי לבדוק ניירת לכל אחד... אבל אני כן מצפה שהרכבים יהיו חוקיים ועם ביטוח.
מעבר לזה אני מניח שהיו קטעים בכביש.
לא מאמין שמשהו יגיע ללא ביטוח.
אני דווקא כן אוהב את הכותרת חוצה ישראל, אנחנו בגרוטאות ואחת המטרות היא לסיים את המסע, זה שיש נקודת מוצא ונקודת סיום עם משמעות לדעתי זה מאוד נחמד.
מה גם שמצפון לדרום או להפך אין דרכי קיצור
רוצים לעשות חלק מימנו סבבה.
רוצים לחלק אותו לקטעים שניתן לפרוש באמצע גם סבבה.
מבחינתי לעשות את כל המסלול גם אם זה אומר יותר קטעי כביש באזורים פחות מעניינים (המרכז).
לגבי הסכום, אף אחד לא באמת יבדוק כמה שילמת על הגרוטאה ומה המחירון שלה, אבל כולם מבינים למה הכוונה גרוטואה.
אני מבחינתי זה הסכום שאם הלך משהו שבגללו אני לא יכול להמשיך בשום מצב, אני מרסס עליו בגדול "למסירה" ותופס אוטובוס למשרד הרישוי כדי להוריד אותה מהכביש
כן זה מה שהבנתי...
לגבי המסלול, הייתי מעדיף לסיים כל יום בנקודה שאפשר למלא מים ולצאת לציוויליזצייה - לפרוש. לא בטוח שאני מעוניין לעשות 4 ימים מלאים, מי שרוצה בכיף רק שיקח על עצמו את תכנון המסלול.
אלירן , הרעיון הוא להשאיר את הדברים פשוטים , חבורה של *%^* שיוצאים למסע כייפי , פשוט , הרפתקני , ללא השקעה כואבת .
אני מחפש אידיוטים כמוני שיצאו למסע לקצה גבול היכולת של הרכב ( שלא מתאים לתנאי שטח ) ושל הנהג עצמו .
אם מדובר במסע חימוש של רכבים ומודיפיקציה שלהם לתנאי שטח אני בחוץ .
בוא נגיד את זה ככה. מפריע לך אם אקנה פלטת אלומניום ואחבר אותה כמגן גחון? מפריע לך אם אמגן את המיכל דלק?
אם תקנה אז כן, אם תמצא אז אין בעיה :-).
לדעתי אין עם זה שום בעיה, להפך היה די מבאס לאבד האנשים אנשים על שטויות כמו מכה ברדיאטור וזה לדעתי בילתי נמנע.
אבל כן להשאיר את האוטו מקורי, המסלול מאתגר.
בקטע הזה אני לגמרי עם שגיא
עברתי עכשיו את התמונות של גרוטראלי, עושה רושם שלפחות חצי מהם עם מיגון גחון וחלקם בכלל עם פגושי מתכת...
לא ברור לי מה חלקי יהיה בעניין, אבל לטעמי אתם חופרים יותר מדי. צריך להיות מועד סגור ומיקום לכל בוקר וערב, וזהו.
שכל אחד יעשה מה בא לו. גם אם זה אומר שאחד יבוא עם אופניים סודניות ואחר עם רנגלר ממועדון המיליון.
תהיה מדורה טובה. יהיו סיפורים יפים. תהיה עזרה הדדית. יהיה פיקס.
.
.
.
.
אגב, אני בכלל התכוונתי לרכוב עם טלי והsym בכביש.
ממש ממש לא אכפת לי !!!!
אני גם חושב שבלי מיגון גחון אין סיכוי לגמור את המסע .
אני חושב שמסגרת תקציב מכניסה אותך לפרופורציות , אבל אני לא אוהב להגיד לאנשים מה לעשות ולא אוהב שאומרים לי ... לכן אין מסגרת תקציב אבל קח בחשבון שאם מישהו ידלק על הרכב שלך הוא יוכל לקנות ממך אותו בסכום שהוסכם על כל המשתתפים כדי לשמור על פרופורציות .
נ.ב - לא מתכוון לקנות רכב של אף אחד , לא מאמין שיקנו את הרכב / קטנוע שלי . אך כן מתכוון לעשות מסע שאין בו מנצחים או מפסידים והכל בשביל האתגר .
בסדר, מקבל... אני אישית אהיה מעוניין לשמור על הגרוטאה לעוד אירוע או כמזכרת, ואני גם בטוח שהשותף שלי שנקשר לברזלים יותר ממני מרגיש כך.
אתה בא לבד אם עם שותף? כנ"ל לגביך מיכה.
ייאלה צריך תאריך, שלא אקנה גרוטאה שהטסט שלה נגמר יומיים לפני.