יש לי מחלה מידבקת
אני חולה במחלת הסמוראית
מתי זה יעבור?
Printable View
יש לי מחלה מידבקת
אני חולה במחלת הסמוראית
מתי זה יעבור?
למדתי עוד משהו היום:
מיקום הקפיצים בטויוטה בדיוק כמו של סמוראי
הקפיץ של הטויוטה יותר רחב ועל זה ניתן להתגבר בקלילות
ניתן להרכיב נעילה קדמית ולא צריך להזמין מחול אם שמים ביצה אחורית מקדימה יש קצת עבודת שיוף והתאמה
הדראג לינק שונה ויש לבנות מתאם על השפור או להחליף שפור לשפורשל סמוראי
המחיר של שני סרנים הוא 5000 ביחד ואל תשכחו שאתם מקבלים נעילה מקורית חשמלית ללא תקתוקים ועמידה יותר סרן חזק יותר יפה יותר ורכב יותר
במידה ותרצו עוד רוכב שימו ספייסר או גאנט הפוך כמו של ידידי היקר כפיר
ולסרן לא יקרה כלום ולא ילכו לכם מיסבים בגלל שהסרן חזק מאוד למישקל של הסמוראי
חשוב להביא שני סרנים מאותה השנה משום שיש הבדלים ביחסי העברה משנה לשנה
בקרוב אלמד עוד............
את כל המידע הזה יכולת למצוא כאן, בלי לזוז מטר אחד. יש עוד הרבה יותר מזה, כמו מה בדיוק היחס בסרנים או המידה המדוייקת של תושבות הקפיצים.
למה אתה עובד קשה? אתה רוצה לדעת משהו על סרני טויוטה והתאמתם לסמוראי, תקרא בפיראטים. יש שם כתבות שלמות על זה, FAQים, מה שאתה רק צריך.
כשהייתי קטן אמרולי תאכל ותהיה חייל ובאותה נשימה אמרו
אם לא תלמד תהיה נגד
בקיצור אלון אני לא טוב באנגלית ויותר קל לי בחוץ מאשר כאן על המחשב
אשמח אם מישהו כמוך שיודע אנגלית טוב מאוד ינסה להעביר משם מידע מתורגם לכתבה
תודה מראש
סבבה, אז תגיד שאתה לא מסתדר עם האנגלית. שאל שאלה שאלה, אני אמצא לך את התשובה שם (אם אני לא יודע בע"פ מרוב פנטזיות) ואשיב לך כאן. זה עשוי לקחת קצת זמן, אני די לומד רוב הזמן, אבל זה יגיע.
זה יעבור כשיהיה לך כסף לרכב אחר.....ציטוט:
נכתב במקור על ידי combina347
אתה מבזבז את הזמן שלך ולא מקשיב למה שכותבים לך, אם אתה לא מתכוון לעלות באופן משמעותי את גודל הצמיג אין לך מה לעבור לשום סוג של אחר אחר מלבד זה של הסמוראי.
מעבר לזה תעשה חיפוש בפורום טויוטה כאן באתר ותלמד הרבה על סרני טויוטה.
צא ולמד- תסתכל על מערכת הגה של טויוטה, לעומת המערכת בסמוראי. אחרי זה, תתחיל לחשוב על הכאב ראש בשילוב של שתיהן.
הבעיה, אגב, נובעת מזה שבטויוטה השאקלים מאחורי הסרן הקדמי, ובזוקי לפניו. כתוצאה מזה, כל גיאומטריית ההגה שונה.
אסף.
כמו שכתבתי ליפני כן לאחר יציאה לשטח הטויוטה ולמידה
ביצת הדיפ' האחורית נמצאת במרכז עם נעילה חשמלית לגבי צינורות ברקס אני עוד לא יודע
הדרייב שאפט נשאר אותו הדבר רק מקבל תוספת ספייסר קטן בגלל הבליטה שיש לדרייב שאפט שלנו. נסו לחבר שני יוקים גב לגב ותבינו. לגבי מיקום קפיצים הבנתי שזה אותו הדבר אך עדיין לא בדקתי עם מטר והשוני היחידי שהבחנתי הקפיץ של הטויוטה רחב יותר כך שההתאמה לא מסובכת
הסרן הקידמי בנוי בדיוק כמו של הסמוראי וקיים שוני במוט ההגה והשפור ולדעתי עלינו להחליף את מוט השפור כולו ולהתאים את של הסמוראי אך יש הבדל בתפוחים של המוט שפור לכן לדעתי אפשר פשוט לחרוט את ההברגה של התפוחים של הטויוטה ולהתאימם לשפור של הסמוראי
כך אנו משאירים את בדראג ללינק של הסמוראי שדורש מעט שינוי באורך[
ניתן להרכיב נעילה חשמלית מקדימה כאשר עם חריטה קטנה אנו מלבישים ביצה אחורית.
קיימים יחסי העברה יותר טובים מהסמוראי לא ידוע לי במדוייק וכך אנו נוכל לשפר את העומס הנוצר בגלל הרוחב ואני לא חושב כלל על הגדלת צמיג
והדבר היחידי שמעניין אותי הוא רוחב משום שיש לי צמיגים של גודייר חדשים וחבל עליהם
אתה חוזר על אותה הטעות של מערכת המתלים, קובי. אתה לא יוצא ולומד, אתה יוצא ואוסף מידע. את החלק הכי חשוב של ההבדלים במערכת ההיגוי אפילו לא ציינת. למה לטויוטה יש מוט מגל/דחיף? למה לסמוראי אין?
זקוקים להחלפה/התאמה.ציטוט:
לגבי צינורות ברקס אני עוד לא יודע
לא רק, זה גם כי מעגל החלוקה שונה.ציטוט:
הדרייב שאפט נשאר אותו הדבר רק מקבל תוספת ספייסר קטן בגלל הבליטה שיש לדרייב שאפט שלנו
הבנת לא נכון. קודם כל, זה SPOA (את זה דווקא בטח ידעת כבר). שנית, יש הבדל של 10 מ"מ בכל צד. קח מטר, כפי שהצעת, יקח לך 2 דקות להבין.ציטוט:
מיקום קפיצים הבנתי שזה אותו הדבר
מאוד, אבל מאוד לא. תסתכל על יד הסרן.ציטוט:
הסרן הקידמי בנוי בדיוק כמו של הסמוראי
למה? מכל הדברים שחייבים להחליף, זה כבראה האחד שיכול להשאר... הוא בסה"כ מעביר תנועה בין שני הגלגלים של סרן נתון והוא בנוי בדיוק לסרן הזה. זה לא חשוב לאיזה אוטו תעביר אותו, הוא לא יצטרך שינוי אלא אם הוא מהווה גורם מפריע לתנועת הסרן ביחס לשלדה.ציטוט:
ולדעתי עלינו להחליף את מוט השפור כולו
להשאיר מערכת היגוי צידית על SPOA זה לא הרעיון החכם של המאה. כל תזוזה של הצמיגים תעיק מאוד על ההגה שלך.ציטוט:
כך אנו משאירים את בדראג ללינק של הסמוראי
כי אתה פשוט אוסף איזה מידע שנופל לך ליד, במקום לבדוק כמו שצריך. מה יקרה אם מישהו שתשאל ישכח לומר לך משהו חשוב, כמו נושא שינוי ההיגוי בSPOA?ציטוט:
לא ידוע לי במדוייק
4.11 בסרנים החדשים יותר, 4.56 בישנים יותר.
העומס שנוצר בגלל הרוחב לא קשור ליחס ההעברה שלך. זה מתייחס רק לשינוי בהתנגדות לגלגול ובקוטר הגלגל, ששניהם תלות של מידת הצמיג וחתכו, לא מיקומו ביחס לרכב.ציטוט:
וכך אנו נוכל לשפר את העומס הנוצר בגלל הרוחב
טוב אז לאחר המון זמן אני חוזר אל כולם בשימחה וששון ומבקש שתאחלו לי מזל טוב
אני בן 25 ויומיים
וביום הולדת שלי קניתי סרנים של טויוטה כמו שתמיד רציתי
אז נתחיל כך:
אני מתכוון להגדיל צמיגים ל33 אינץ אך קודם הרכב צריך לעבור מבחן על 235
אני מחפש קינג פין עם זרוע לשפור כדי ליצור היסטיר או OTT איך שתרצו תקראו לזה
הורדתי שירטוטים מהאינטרנט על חיבור הסרנים לסמוראי ואני מתכוון לעשות זאת כמו בתמונות למטה
בהצלחה עם הפרוייקט.
מקווה שהיה לך "פשוט"...
אני מקווה שאתה תצליח לפני ותגיד לי איך זה
את הסרן הקידמי אני יודע איך לחבר על פי מה שלמדתי באינטרנט לבינתיים
אך עדיין לא השגתי חומר על הסרן האחורי האם מישהו מוכן לעזור
אני מחפש כל פיסת מידע גם על הסרן הקידמי כל דבר שיוכל לעזור בהרכבה
לפי ידיעתי אני אמור לגלח את הסרן האחורי לגמרי ולהרכיב את התושבות מחדש במיקום הנכון
טוב עכשיו זמן לעידכונים
הסרן הקידמי יושב על הרכב ומחוזק
מוט ההגה עדיין לא חובר עקב כך שאין לי עדיין קינג פין עליון צד ימין (איפה אוכל לקנות והאם יש למישהו בבית צרו קשר בפרטי)
הסרן האחורי כמעט חובר וחסר לי היו בולטים האחוריים (כנ"ל גם בזה אני צריך את עזרתכם)
על פי בדיקה ראשונית אני חייב דרייב שאפטים של טויוטה קדמיים הזוית גדלה מאוד עם הסרנים הללו
והדרייב שאפטים שלי לא יכולים לתפקד
זרוע המגל ניקרטה עי דיסק קטן וחמוד (מה לעשות ניסיתי להחליף לשבורה אך אף אחד לא פנה אלי)
יש גאנטים 10 אינטש מוכנים להרכבה עדיין מחפש צמיגים 33
הבודי ליפט יגיע יותר מאוחר יחד עם קשת היתהפכות יחסי העברה והגה כוח של אל200
תן מידות של ה U BOLT עם תמונה, אולי אוכל לעזור לך בזה. אנחנו מייצרים כאלה.
ותן תמונה של הקינג פין, אני לא סגור מה זה, אולי גם בזה אוכל לעזור.
בהצלחה.
הינה תמונות בבקשה
שים לב בסרן הקידמי המוט של ההגה מחובר לידית קטנה שנמצאת על הנאבה עם 4 ברגים קטנים זה מה שאני צריך
בקשר לU BOLT אני צריך למדוד, אני יכול למדוד קוטר צינור סרן ואורך בורג אם זה מה שצריך
תתקן אותי אם יש דרך יותר טובה למדוד
רק תמונה אחת עלתה משום שאת השניה כבר פירסמתי בשירשור זה
חזור מעט אחורה
הסרן הקידמי יושב כבר עם הברגים על הרכב
אך כדי להניח את הקפיצים על הסרן דחפתי כסנטימטר את מרכז הקפיצים החוצה
אני מתכוון מעיין פיסוק רגליים
לדעתי הדבר לא משמעותי אך בכל זאת אני מעוניין לדעת מה סיכונים או הנזקים שעלולים להגרם לרכב
אפילו אם הדבר נמדד לאורך זמן רב
קוטר הסרן, ההיקף (או יותר נכון, חצי היקף שלו) והאורך.ציטוט:
מה הבעיה של היו בולטים הנוכחיים?
אם אני מבין אותך נכון - לחץ תמידי על הבושינגים שיגרום לבלאי גבוה שלהםציטוט: