תגובה: שמישהו יסביר לי את הקטע של הפול לא לעשות ביטוח דרך הטלפון. הםא לא רוצים למכור?
וזה תופס רק לרכב פרטי לא למסחרי.
אסף.
תגובה: שמישהו יסביר לי את הקטע של הפול לא לעשות ביטוח דרך הטלפון. הםא לא רוצים למכור?
עכשיו רק נשאר לבנות אפליקציה שתעשה את כל זה בשבילך.
ניסיתי לעשות להיילקס.
מה שהכשיל את התהליך היתה העובדה שנפח המנוע לא רשום ברשיון.
לא הפריע להם שהוא מסחרי.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
ובסוף הצלחת? אני כבר כמעט חודשיים אחרי ההתייצבות בסניף, רואה סוף סוף אור בקצה מנהרת רישום הנפח ברשיון. עדיין בלי ביטוח אבל אופטימי.
אסף.
בטלפון, כשלתי.
בסניף עצמו הצלחתי, אם כי זה היה די ארוך (כשעה) ומצחיק.
בשלב כלשהו היא שאלה אותי מה נפח המנוע. עניתי שזה 2.4. היא טענה שזה לא יכול להיות כי הנפח חייב להיות גדול מהמשקל הכולל: 2.5.
ניסיתי להסביר, להוכיח, להראות בויקיפדיה שזה הנפח.
בסוף, בפרץ של יצירתיות, נשברתי והודיתי שהנפח הוא 2.7.
צריך להיות סדר, אין מה לעשות.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אז אני לא הצלחתי. כנראה בגלל שהנפח קטן מהמשקל הכולל. תודה על הטיפ ואני הולך להחליף מנוע.... 3 ליטר של טוארג נראה לי שיעבוד...
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
וזה תופס רק לרכב פרטי לא למסחרי.
אסף.
הם כבר מודעים לעובדה שרכב 4*4 m1 הוא רכב
פרטי או שעדיין מתעקשים שזה מסחרי....?
איתי
m1 זה m1 , וממש לא מעניין אותם אם זה ג'יפ או פרייבט. אם רשום m1 זה כל מה שצריך ...
מעניין איך מנוסח הנוהל שאומר שנפח המנוע חייב להיות גדול מהמשקל הכולל, ובאילו יחידות מדידה הוא משתמש.
או שזו הודעת שגיאה שהתוכנה מקפיצה.
הם מבטחים אספנות?