תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעו
http://www.jeepolog.com/forums/attac...388776&thumb=1
אני בכלל רואה פה בעייה בנהיגה ולא ברכב.
"תקיעה" מיותרת לגמרי.
לגבי הסגירה, אם אני לא טועה, צריך לשנות ברשיון אחרת תהיה בעייה בטסט. זה לא רק להחליף לדלת רגילה וזהו.
מצד שני, נראה לי שהסגירה היא דווקא לטובה, מבחינת שמירה על ציוד ואיחסון דברים וגם לעניין נוקשות המתלים המובנית של הטנדרים.. כך אני מבין מכל הפוסטים הנוגעים בדבר - אני לא הייתי ממהר לפרק/להסיר. תיסע ותראה כמה, אם בכלל, זה מפריע.
כשאני בחנתי אפשרות לטנדר, האנטר נראה, לי לפחות, נוח הרבה יותר מההילקסים לדורותיהם. מכל בחינה.
אני גם לא רואה בעייה באוטומט...
תתחדש.. לבעוד כמה חודשים - נראה לי שמצאת מציאה.
טפו, טפו, טפו..
תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעו
שאלה,
הגיר האוטומטי בהאנטר 2013 הוא עם 4 הילוכים?
חשבתי ששינו ל6 הילוכים.
כמו כן, אני עושה טבלת השוואה של עלויות תחזוקה של האנטר מול החלופה מבחינתי שהיא (מתחום שונה לחלוטין של רכבים) סוזוקי גרנד וויטרה 2013.
חוץ מהשוואת עלויות תחזוקה אני אשמח לדעת מה הצריכות דלק של ההאנטר, יש מי שיכול לתת נתון כזה. נסיעה משולבת בין עיונית לרוב, חלקה על כביש 6. כמה זה בהאנטר לליטר סולר?
תודה
אצלנו ההאנטר במשולבת (בעיקר בינעירונית וכביש 6) מחזיר 10 ק"מ לליטר בד"כ.
10 לליטר דיזל זה לא להיט. הוא מועמס בהרבה ציוד? או רייק.
מישהו יודע לענות לגבי כמות ההילוכים בגיר האוטומט?
קיבלתי הצעת מחיר לביטוח מגמה גולן (סוכנות שלורב עבדתי איתה והיתה תמיד זולה מהאחרים)
חובה 2050
מקיף 7800 (כנראה לא רוצים לעבוד מול סוג רכב זה)
השוואה מול GRAND VITARA 2013. (החלופה לטנדר אם לא יסתדר)
חובה 1300
מקיף 3488.
די ריק, בד"כ 2 אנשים וקצת ציוד אישי, לא יותר מ 200 קילו.
10 ק"מ לליטר דיזל לרכב עם מנוע 2500 סמ"ק וגיר אוטומטי לא להיט?
הלוואי עלי.
כנראה שהנקודת מוצא שלי מהפרטיות לא מתאימה כל כך. חבר על גרנד ויטרה מנוע 2ל' עושה 1 ל 8.5 בנזין. בעלויות לקמ זה יוצא בערך שווה כי הדיזל יקר יותר.
sent from the dark side of the moon
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boazgutman
כנראה שהנקודת מוצא שלי מהפרטיות לא מתאימה כל כך. חבר על גרנד ויטרה מנוע 2ל' עושה 1 ל 8.5 בנזין. בעלויות לקמ זה יוצא בערך שווה כי הדיזל יקר יותר.
הדיזל לא יקר יותר, בתחנות דלק נורמאליות הדיזל שווה או זול מהבנזין
לא קשור לאוטו .. כי אני עושה ממוצע של 1:17 ....
אבל הסולר משמעותית יותר זול מהבנזין. ואני לארוב לא טורח לחפש את התחנה הכי זולה בשטח ..
( וכמובן הרעש .. זה כל הקסם :) )
1 ל 17 באיזה רכב? דיזל?
כן.
אחד שיש בו מקום ל 3 מבוגרים מאחורה .. ברווחה והנאה .. אבל לא מתאים למה שאתה מחפש.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
לגיא יש דאסטר.
נסעתי ברכב כזה שבוע בהרי רומניה (הרבה off road וגם כבישים), החזרנו את הרכב עם ממוצע של 15 ק"מ לליטר למשך כל התקופה. כולנו (כ-6 נהגי שטח וותיקים) התרשמנו עמוקות ולטובה מהרכב.
אני צופה שלאחר שתעבור התקופה הראשונית בחיי הרכב, אם הוא יעמוד בצורה מכובדת בהתבגרות של שנתיים-שלוש - זה יהיה להיט רציני בקרב רכבי השטח הקלים עבור הנהגים המוכנים לנהוג ברכב ידני.
ערבלתם אותי. דאסטר דיזל היתה האופציה השלישית במחשבות שלי. אבל בדיוק בגלל תקופת ההתבגרות הזאת שחסרה פה, זה ירד. אולי יחזור למחשבות...
כשהוא יהפוך ללהיט .. הוא בטח גם יהפוך לגניב .. זה לא משמח אותי כל כך. כל ק'מ נוסף על האוטו עושה אותי יותר שמח .. מצד שני, לא הייתי אומר שהוא הכי מתאים לטיולים בינוניים ...
בטח ללא קצת הגבהה וקצת צמיגי שטח מלא.
תבדוק באינטרנט mudster תראה מה אפשרי לעשות איתו. חבל שבארץ זה לא חוקי.
גם גראנד ויטרה ללא הגבהה מיגון וצמיגים לא בדיוק יורד לשטח.. כמעט כל רכב צריך לקבל קצת אהבה לפני שהוא כשיר לשטח.
יצא לי לנהוג פה ושם על רכב שטח או שניים ...
ככה שיש לי משהו להשוות מולו.
ככה נראתה הירידה מרמת אילות בשבת האחרונה.
בחיל ורעדה .. עם הרבה חשש ....
אז נכון שאפשר .. וגם בחורשן ביקרתי איתה כבר .. אבל עדיין גם טראנו יהיה מוצלח יותר .. ולו רק בגלל גודל הגלגלים החוקי.
https://www.youtube.com/watch?v=IANd...r#action=share
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
יצא לי לנהוג פה ושם על רכב שטח או שניים ...
ככה שיש לי משהו להשוות מולו.
ככה נראתה הירידה מרמת אילות בשבת האחרונה.
בחיל ורעדה .. עם הרבה חשש ....
אז נכון שאפשר .. וגם בחורשן ביקרתי איתה כבר .. אבל עדיין גם טראנו יהיה מוצלח יותר .. ולו רק בגלל גודל הגלגלים החוקי.
https://www.youtube.com/watch?v=IANd...r#action=share
לפעמים אני צריך איזה סרטון כזה (או התמונה עם ההיילקס לרוחב התעלונת) כדי לקבל פרופורציות, כמה הריינג' שלי... טוב.
כשהוא נוסע, כמובן.
אני לא מנסה להעליב או משהו, אבל איך ניתן לקרוא לדבר הזה, שבשטח כזה נוסע כאילו הוא בשדה מוקשים, רכב שטח?
זה בערך כמו לנסוע באותו שטח באוטו של המחתיניסטע שלי (סופר מיני ישנה)...
למה בכלל לרדת לשטח, שהוא יותר משביל ישראל, אם צריך לנסוע במהירות 0 קמ"ש ולהיזהר מכל אבן חצץ?
בגלל שיש לו LOW?
נראה לי עינויי... גם לבעל הרכב (שמה יקרה משהו) וגם לנוסעים (מתטלטלים כאילו הושיבו אותם במערבב צבע) וגם לכל מי שמסביב (בטח צופים בסירטים ביוטיוב, עד שהדבר הזה גומר מסלול..).
מנסיון שלי בשטחים שכאלה ומסובכים יותר, כל טריוס סטנדרטי (לא מוגבה ולא דורש "אהבה" לפני כניסה לשטח), נוסע שם טוב יותר.
למה בכלל להסתבך עם רכב כזה, בשטח כזה, אם לא קוראים לך ברלי ואתה מתפרנס מזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
מנסיון שלי בשטחים שכאלה ומסובכים יותר, כל טריוס סטנדרטי (לא מוגבה ולא דורש "אהבה" לפני כניסה לשטח), נוסע שם טוב יותר.
כי פולנים מתענגים על הסבל. ברלי בכלל שיחק אותה - הוא גם נהנה לסבול בכל מיני מכוניות, וגם משלמים לו על זה. הקאץ' הוא שלפעמים יוצא לו לבחון מכונית טובה, שלא סובלים בה - עבור פולני זו אכזבה נוראית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
לפעמים אני צריך איזה סרטון כזה (או התמונה עם ההיילקס לרוחב התעלונת) כדי לקבל פרופורציות, כמה הריינג' שלי... טוב.
כשהוא נוסע, כמובן.
אני לא מנסה להעליב או משהו, אבל איך ניתן לקרוא לדבר הזה, שבשטח כזה נוסע כאילו הוא בשדה מוקשים, רכב שטח?
זה בערך כמו לנסוע באותו שטח באוטו של המחתיניסטע שלי (סופר מיני ישנה)...
למה בכלל לרדת לשטח, שהוא יותר משביל ישראל, אם צריך לנסוע במהירות 0 קמ"ש ולהיזהר מכל אבן חצץ?
בגלל שיש לו LOW?
נראה לי עינויי... גם לבעל הרכב (שמה יקרה משהו) וגם לנוסעים (מתטלטלים כאילו הושיבו אותם במערבב צבע) וגם לכל מי שמסביב (בטח צופים בסירטים ביוטיוב, עד שהדבר הזה גומר מסלול..).
זה קצת מוקצן ...
ולרוב המצב יותר טוב .. אבל זה רכב רך.
להלכה וגם למעשה !!
במקרה הנל לא היתה כוונה בכלל .. סתם נדדנו בסביבה.
ואין ספק שהרומנים לא התכונו לזה