+2
מה כיף בלהעמיס?
קצת התעייפתי מהנושא, אז בפעמים האחרונות, כשהבנות התחננו לצאת לטיול ארוך, סיכמתי איתן שהן מעמיסות ואני בא לנהוג.
לא יכול לומר שממש ישבתי רגל על רגל, אבל בגדול זה עבד יופי :)
Printable View
+2
מה כיף בלהעמיס?
קצת התעייפתי מהנושא, אז בפעמים האחרונות, כשהבנות התחננו לצאת לטיול ארוך, סיכמתי איתן שהן מעמיסות ואני בא לנהוג.
לא יכול לומר שממש ישבתי רגל על רגל, אבל בגדול זה עבד יופי :)
בול!
אני אמנם גר על קרקע, הרכב חונה ממש ליד הכניסה לבית ואפילו המחסן צמוד אבל במקרה שלי הרכב הוא גם רכב עבודה.
רק לפרוק את הרכב לוקח לי שעה +-. העמסה של הציוד הסטנדרטי עוד שעה +-. כל זה בזמן שהאישה מכינה את ארגזי האוכל/מטבח. ואז להעמיס את כל הפיצ'פקעס הקטנים, לוודא שהבית נעול, שכל החיות קיבלו אוכל/מים וכו וכו...
סה"כ, סביב 3 שעות. במקרה הטוב...
לא יודע לחשב את זמן הפריקה כי היא נמשכת על פני 3 ימים...
מישהו אמר דחיינות כרונית? 😃😃😃
איתי
יש משפט כזה... "היה נכון". אז למעט הצידנית, כל השאר כבר בפנים.
נכנס לרכב ומניע... בממוצע 60 שניות.
אין ספק. ניצחת :p
יום חמישי הקרוב אקח זמנים אבל אני מעריך שגם בערך 4 שעות.
(אבל זה בגלל שאני עם יד אחת. פעם חבר בא לעזור בהעמסה ועשה זאת החצי שעה :) )
זה מתחיל בקטנות במשך השבוע. מטעין סוללות לפנסים ומכשירי קשר. קניות וריקון הרכב לאט.
ואז יום לפני הטיול עושים את זה. לוקח את רשימת הצק ליסט. הבן הגדול בן ה 8 עוזר. עולה על הגג ואני מעביר לו דברים והוא מסדר פחות או יותר.
כל שנה שהוא גדל זה נהיה קצת יותר מהר וקל לי :rolleyes:
מזלי או יתרונו שאני בדירת קרקע והרכב בחנייה צמודה לשער. הכל מסודר במחסן יעודי דיי גדול.
תפרתי תיק ענק (מעין צ׳ימיגג) אורן 260 רוחב 110 וגובה 50. זה מכיל חצי בית ! תבדקו את זה.
אני בעד להכניס למעלה כל מה שלא יוצא עד מחנה הלילה. הכל
מזרונים. אוהל. שקשים. שמיכות. גרלנדה. תיקי בגדים. ובטח עוד... כל דבר ארוז בשק דואר ענק. רק לדחוף לתוך התיק הענק שעל הגג, לסדר ולקשור רצועות.
בבאגז הרכב: שרותים מתקפלים (בניתי עם הבן). אביזרי חילוץ. אביזרי קשירה. צידניות. כיסאות. גריקן מים לשטיפה
מקדימה. שקית פנסים. מכשירי קשר. שקית סוללות. נשק. מיני טאבלט לניווט. טאבלטים לילדים לנסיעת הכביש.
ביום של הטיול חצי שעה לפני שעת ה ש׳ מרוקן הכל מהמקרר והמקפיא לעגלה. מנייד אותה לרכב וממלא את הצידניות. עושה סדר אחרון ואז הולך להביא את הקטנטנים מהבית ולקשור אותם.