נאה דורש ונאה מקיים...
קישור בבקשה. מזתומרת "אחד מהמפעלים של עליבאבא"?
Printable View
http://www.mola-energy.com
זה המפעל. האנגלית שלהם מבוססת גוגל טרנסלייט אז לא לצפות ליותר מידי אבל הם מבינים יפה מאד ובמיוחד אם מביאים דוגמאות בתמונות ומידות.
עליבאבא, המקור של עליאקספרס הוא אתר ליצור המוני. עסקאות של הזמנות גדולות בלבד ולא בודדים. מצאתי שם את החברה הזו ויצרתי קשר ישיר.
מדוע נדב?
מה ההבדל בין גג לבין רצפה כפולה?
הרצפה האמיתית של תא המטען ב-WK היא שטוחה. אם אניח אותו עליה ומעליו "שולחן" כרצפת תא מטען, כשהוא מתוח מארבע פינות (עם שמרלינג או משהו דומה)... איזה בעיה אתה צופה?
המיכל הוא 200 ליטר כשהוא מתנפח ככל הניתן. כשהוא יהיה כלוא ברצפה הכפולה הוא יתנפח עד כדי ההגבלה של ה"שולחן"\רצפה שמעליו.
אז הוא יכיל... 70 ליטר בערך.
הוא גם מגיע עם פתח ריקון.
לגבי הקישור:
כנסו לאתר של קינן - KCamping --> מוצרים לקרוואנים --> פתרונות מים בשטח --> פתרונות מים
אני לא יכול לתת קישור ישיר כי האתר שלהם חסום ברשת בה אני עובד משום מה.
ההבדל הוא בנגישות שלך למתוח את כל הקפלים כדי לרוקן לגמרי את המים שנשארו, או אפילו לראות בכלל שיש כאלו.
למיכל מתנפח יש פתח מילוי/ריקון אחד וכשכל העסק מוסלק אין לך מושג מה קורה בפנים מבחינת מדגרת החיידקים ושו'ת
כשהמיכל על הגג או בבגאז', אתה יכול בסוף הטיול להוציא אותו ולנקות כראות עיניך. מתחת לרצפה כפולה זה פשוט לא יקרה (אצלי לפחות ...)
למיכל שאני מתכנן יש פתח עליון ותחתון, כך שאמנם גם פה לא רואים את הבפנוכו, אבל הרבה יותר קל לרוקן לחלוטין את המיכל וגם להזרים דרכו מים (לצינור העודפים) וכך לוודא תחלופה של המים במיכל, בלי "איים" של מים כלואים בקפלים כלשהם...
בחזרה לענינינו - אני בשלב הצעות המחיר לפני ההחלטה בין מיכל פלסטי לנירוסטה.
ברור שהנירוסטה יהיה יותא יקר, השאלה בכמה ...
מי שמכיר בעלי מקצוע שיכולים להכין מיכל כזה באיכות מצויינת, אנא קשרו בינינו - אפשר כאן, אפשר בפרטי וגם אפשר להראות להם את השרשור הזה ...
מידות: רוחב 64 ס"מ, גובה 27 ס"מ, אורך מקסימלי: 57 ס"מ
היי נדב.
מי בונה\בנה לך את המיכל מנירוסטה?
אני רוצה גם לקבל הצעות מחיר ולהחליט עם מי ללכת.
אם מעניין אותך באזור ירושלים
ברהום נירוסטה
בעל מקצוע שאוהב את העבודות האלו ...
0542507695 - איציק .
מנער את השרשור - התפנה תקציב והגיע הזמן ליישם.
הפניות רעננות לבעלי מקצוע בתחום (נירוסטה בלבד) ייתקבלו בברכה :)
דבר עם ירון חורי מאלישמע 050-900-1328
עובד בעיקר עם נירוסטה
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
ארנון שושני - רוק סוליד
לא הייתי מתקרב לרוק סוליד! בשבילי שומר נפשו ירחק
רוק סוליד ביבנה סגור כבר כמה שניםו!ו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ארנון עובד בזכות עצמו.
יש פה מישהו שיש לו מושג על המחירים?
בעבר קיבלתי הצעה למיכל 80 ליטר מנירוסטה מברק נירוסטה בחדרה. כולל מחיצות, פתח הברגה למעלה, פתח הברגה למטה, ומד גובה מים. 1200 שח.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
מצויין, אנחנו מתקדמים (דרך אגב, אני מניח מסגריית ברק, מאחורי הקניון בכיכר?).
מי יכול לחלוק תכנון מדוייק, ושיקולים.
איזה פתחים (קטרים)? מיקום? שיקולים?
מחיצות פנימיות כמה? איפה? שיקולים?
רוק סוליד של היום זה לא רוק סוליד של לפני כמה שנים...
מאחר ושמעתי מספר גרסאות ואני לא באמת יודע מה קרה שם, אזי אני יכול לכתוב רק את החוויה האישית שלי:
יצא לי לעבוד בעבר עם ארנון וזה היה פשוט תענוג. בביקורים אחרים ברוק סוליד דאז ,יצאתי עם חוויה פחות נעימה...
לעניינינו כעת - פניתי גם לארנון (וגם לכל הרשומים מעלה) ואני ממתין להצעות מחיר עבור מיכל מנירוסטה 316 בעובי חומר של 3 מ"מ ...