כנראה לא הייתי ברור...
טוב לי עם המהירות הנוכחית כשאני רוצה שהרכב יסע מהר. אני רוצה אפשרות לנסוע יותר לאט על ידי שליטה טובה יותר בשלט או כל פטנט אחר כדי שמכשולים שמצריכים עדינות בתיקול יעברו בהצלחה במקום לאבד אחיזה או להתפוצץ עליהם.
Printable View
כנראה לא הייתי ברור...
טוב לי עם המהירות הנוכחית כשאני רוצה שהרכב יסע מהר. אני רוצה אפשרות לנסוע יותר לאט על ידי שליטה טובה יותר בשלט או כל פטנט אחר כדי שמכשולים שמצריכים עדינות בתיקול יעברו בהצלחה במקום לאבד אחיזה או להתפוצץ עליהם.
אם מחברים נגד אחרי הפוטנציומטר זה יעשה את מה שאתה רוצה? אתה יכול להוסיף מעגלון עם מתג, שהזרם יעבור עם ובלי נגד
התכוונתי לגלגל שלט גדול יותר = שליטה טובה יותר.
Opl
השליטה נעשית במנוף (הדק) ולא בהגה שהוא כשמו כן הוא.
מיכה, אם רק היה לי מושג לבדוק ואו לעשות, אתה מתאר בדיוק מה שאני רוצה - שליטה טובה יותר במהירות.
צודק, טעות שלי, התבלבלתי.
אתה צריך לפרק ולראות. חוץ מזה יש כמה פורומי אלקטרוניקה שאפשר לשאול בהם.
אתה רומז שבגיפולוג לא יודעים הכל...?
יודעים. אבל צריך יותר פרטים...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לפי מה שהבנתי, היכולת קיימת בשלט, פשוט צריך לשחק עם הרגישות של ההדק. שתי אופציות:
1. להאריך את ההדק לכיוון מטה ובכך יהיה לך "מנוף" גדול יותר => שליטה טובה יותר.
2. להדביק ספוג או משהו שיתן קונטרה ללחיצות ובכך תשיג לחיצה עדינה יותר.
בשני המקרים תוכל להגיע למהירות גבוהה כשתרצה בהשקעה מינימלית.
קובץ מצורף 108471
תודה. אפתח ונראה מה התוצאה
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e3a3e23a87.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...39225e9a21.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b91e429089.jpg
אם אני מבין נכון אז יש מנוע נפרד לכל סרן?
כן ואם זו האלקטרוניקה היחידה אז אני חושב שאי אפשר להחליף שלט, אלא אם עושים ניתוח רציני ומחליפים את כל האלקטרוניקה בזו של זחלן יותר מקצועי
שלט זה רק עניין של תדרים. כל שלט בר החלפה. השאלה היא כמה עולה כזה... או לחילופין לעשות קומבינה כמו שהציעו פה.
התדר הוא או 2.4 גיגה או 72מגה. בשני המקרים בגלל שהבקר והמקלט ביחד באותו לוח לא הייתי מתעסק. זה בהחלט ניתוח. הפתרון האפשרי ביותר פה הוא פתרון פיזי. מנוף גדול או ספוגים וכדו'
אם בכל זאת חפצה נפשך בשלט אחר. תצטרך שני בקרי מהירות, מקלט ואולי גם מנוע סרוו חדש.
אם יש לך לינק למפרט הרכב, אוכל למצוא לך תשובות מדויקות יותר.
Sent from my A0001 using Tapatalk
אם תחליט שאתה מחליף, יש לי שלט של לוסי נייטקרולר. שלט+מקלט
אני מתכוון להתאמה בין שלט לרכב.
ברור לי שהשלט מורכב מלא מעט אלמנטים והמגוון רחב.
אמיר, אם אתה מאזור המרכז, אתה מוזמן אלי (גם אם לא).
נפרק ונראה אם ניתן לעשות משהו...
לפי מה שצילמת אני די בספק.
מבחינת שלטים, ניתן לרכוש היום שלטים זולים (הם באים ביחד עם המקלט) בסביבות ה 150 ש"ח ואולי אפילו פחות, הנקודה היא שצריך להמתין להם לפעמים גם חודשיים עד שיגיעו לארץ ויש סיכוי שצריך יהיה להתעסק עם טפסים ומשרד התקשורת כדי לחלצם מהמכס...
לדעתי האישית, להשקיע בצעצוע כזה 150 ש"ח +- והמתנה של כמה שבועות זה מיותר.
יש היום זחלנים סיניים קומפלט עם שלט שבנויים כמו זחלנים מקצועיים שעולים באזור ה 500 ש"ח כולל משלוחה...
אם הילד (וכמובן האבא שלו) התלהב ומוצא בזה עניין, זה היה הכוון שלי.
אם אתה בטוח בכוון ורוצה להנות עוד יותר אז ההשקעה עולה....
בכל מקרה, לצערי אני לא נכנס הרבה לפורום, כי יש בו כל מיני פופאפים ומקום העבודה חוסם אותו :(
אם תרצה עזרה או מידע, או לבוא לראות דברים ולנסות להבין אם מתאים או כל דבר אחר בתחום אז:
אפס חמש שתים, 7579575
בהצלחה :)
אני יכול למכור לו את השלט לוסי שלי. הגיעו 2 שלטים חדשים וה4 ערוצים כבר מותקן על האוטו :-)