כן... זה הווינדוז האחרון כי סוף סוף הם הצליחו לפתח מערכת כמו של אפל....
אסף.
Printable View
כן... זה הווינדוז האחרון כי סוף סוף הם הצליחו לפתח מערכת כמו של אפל....
אסף.
הייתי כמה שנים עם 7, שדרגתי לפני חצי שנה בערך ל10. למעט העובדה שתוכנה אחת לא עובדת כי לא נתמכת יותר אצל היצרן (התוכנת מחשב של הסורק שלי שהוא ישן. לא ממש צריך את התוכנה כי זה סורק STANDALONE, ולמעט העובדה שSW החליטה שהיא רוצה קוד הפעלה (וגם זה לא ממש משנה לי כי אני משתמש בONSHAPE) אז המעבר היה חלק. יש פיצ'רים שאני דווקא מחבב אבל בגדול אני משתמש במערכת הפעלה כמו ב7. היא נראית כמעט אותו דבר ומתנהגת אותו דבר. זה שיש חנות אפליקציות זה נחמד.
המחשב שלי די ישן - I3 עם 4 ג'יגה זכרון והמערכת עובדת בסדר גמור לדעתי.
דעה שלי נטו, ה10 זה דרעק, וה8 היה בלתי נסבל
בתור משתמש מאמצע שנות ה80....אני רגיל שהכלי המבוקש נמצא במקומו, אין כול סיבה הגיונית להזיז אותו, כן הוא שם, אבל עכשיו אני צריך(לחפש ו..) למצוא אותו, אנטי אינטואטיבי ובדפוס שמיקרוסופט נוהגים בשנים האחרונות. מעצבן ומרגיז. אם מישהו ירים את הכפפה וייצר תוכנה מודרני מסביב לXP
אני אשכרה אשלם על דבר כזה..וזה לא נאמר בקלות, לא שילמתי על תוכנה ב30 שנה האחרונות.
כן
יחסית ל8 הוא קטלני..
טוב, אז אחרי התקנה על 2 מחשבים, סהכ בסדר.
רק תן לי להמליץ לך להסיר את כל התוכנות המותקנות שאתה לא חייב.. היו לי בעיות שגרמו להתקנה מחדש של הwin בגלל תוכנה אחת מפגרת.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
איזו תוכנה?
לא יודע מי מהן במדיוק גרמה לצרות.
אבל למדתי להסיר את ה vpn קליינטס, את האנטיוירוס, הפיירוול וclassic shell
רק כדי להיות בטוח.
מה שקרה אצלי - לוג אין אינסופי, ולא הייתה גישה לאינטרנט. כאמור נפתר רק עם התקנה מחדש של win.. עדיף ללכת על בטוח.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
השתכנעתי..
אני משדרג ל-10, את המחשב הישן (ישן! טרום עידן מעבדי ה- i) - התקנתי בו את ה-7, כשהיה בגירסת הניסויי וקיבלתי הכל חינם...עוד לפני שיצא ה-10 לשוק, יש לי את אפשרות השידרוג אבל פחדתי.. כמו ג'ו.
רציתי גם לשדרג את הלאפטופ (X61S) מ-XP אבל לפני כמה ימים הוא.. מת:(
אז אימצתי את הלנובו של SHMBO, שקנינו לפני שנתיים כמעט (YOGA2 I5 SSD) והוא עם 10.
אני משדרג רק בגלל שקשה להגדיר רשת "ביתית" שתכלול את כל המחשבים (והטלפונים והטלוויזיות וה-HD החיצוני), כשיש כמה מערכות הפעלה..
אני מקווה שכל תוכנות ה"לנדרובר" שפרצתי לפני שנים יעבדו... וגם אם לא - ממילא הלנדרוברים לא עובדים גם ככה 😥
שמיל.
תפסיק להרוס לי את התירוצים, שאני נותן לעצמי...
מספיק יש לי את ג'ו
בפעם הבאה רק תגיד, אפילו אמצא לך את התירוץ בעצמי, אבל הרי למדנו כבר מזמן : אור השמש מטהר וצריך לומר רק אמת... :cool::D:rolleyes:
שידרגתי - בסה"כ לא רע אבל כבר הספיק להתקע,
ה VPN התקין את עצמו מחדש והחיבור למישרד לא עבר חלק אבל מעבר לזה נראה עובד.
ה EDGE עובד יפה וחלק, הרבה יותר מהאקספלורר ואולי גם מהכרום אבל יש לי תחושה שהמחשב נהיה קצת יותר כבד.
יש לי חודש לחזור ל 8 :-) נחכה ונראה.