תגובה: סמוראי חדש כמה שאלות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
יצירתי ללא ספק!
תקפיד היטב על בדיקה של מצב הפח בחיבורי התוספת הזו מברזל שיש לך שם. איזור מועד לחלודה אם לא שמים לב, וחבל.
ממליץ לחפף את הצינור האפור ולחשוב על פתרון אחר להובלת מים שאינו על הגג.
אז זהו שזה הגיע עם הרכב =](אם אני לא טועה ואני צריך לבדוק שוב הוא מחובר רק במדרגות צד על הפח עצמו אין חורים יש כמו ספוג בידוד כדי שהפח לא ישרט עם התושבות אבל אין שם חורים למיטב ידעתי יותר מאוחר אבדוק את זה לעומק )
אני חשבתי להוריד את זה ולעשות משהו דומה מנירוסטה או משהו יותר קל ולסדר אולי גומיות איפה שהחיבורים נמצאים ולאטום את העניין או לשים חומר שיעזור בעניין אבל כרגע זה בגדר מחשבה כרגע נהנה ממנו קצת אחרי שבת או 2 נתחיל לעבוד!
חברים מישהו מכיר מקום באזור חדרה נתניה שאפשר לקנות מנגנון ידני לחלון של סמוראי 98?
ואם מישהו מכיר מקום טוב לעשות רדיו דיסק הכי פשוט לרכב ואזעקות וכאלה מישהו אמין וטוב זה מאוד חשוב לי כמובן גם מחיר טוב אבל הכי חשוב שיהיה איכותי ואמין! גם באזור חדרה ונתניה
תבדוק עם אריה זגגות אולי יש לו משומש (איזור התעשיה הישן בנתניה)
לגבי התקנה של רדיו דיסק - אני יכול לעזור לך, לא סיפור. אזעקה ברכב פתוח? סגור על זה..?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
תבדוק עם אריה זגגות אולי יש לו משומש (איזור התעשיה הישן בנתניה)
לגבי התקנה של רדיו דיסק - אני יכול לעזור לך, לא סיפור. אזעקה ברכב פתוח? סגור על זה..?
אוקיי סבבה.
לגבי הרדיו דיסק אני יכול לקנות כל רדיו דיסק החיבורים זהים? או שיש איזה קאצ'?
לגבי האזעקה זה לא בשביל הגנבים זה יותר בשבילי
לדוגמא אתמול אחרי טיול ישבנו במסעדה וחיכיתי רבע שעה שיתפנה חניה ממש לייד בשולחנות בחוץ ולא במקום מחוץ טווח ראיה עם הייתה אזעקה אז זה עוד סבבה לפחות אדע עם יש התעסקות.
אותו דבר בחניה בבית הוא חונה בחניה פרטית שהיא די מחוץ לחלון שלי אבל החלונות אטומים לכן עם מישהו יתעסק בו כמו שרשראות לא אשמע אבל מספיק אפילו ציפצוף קטן של האזעקה ואצא לראות.
למרות שאולי אני לא ממש מבין את מושג האזעקה ברכב רגיל זה עובד על נפח או משהו כזה אני יודע אבל יש גם אזעקות עם רגש ושלט שמראה שנוגעים לך ברכב לא רק פורצים לכן זה נראלי קצת יותר טוב.
בכל מקרה אני מנסה עדיין לחשוב על רעיון אולי למשהו אחר שיעשה קול כלשהו שיש מגע או שנוגעים במשהו הכרחי כמו אמברקס או הילוכים הגה וכאלה אני מנסה ללמוד את הרכב לפי הספר שלו ולפי זה אפילו לשים סתם שטות כזו כמו שיש לדלות שזה אזעקה עם שני מגנטים שברגע שפותחים זה פועל.
דרך אגב הצפצפה של הרכב מאוד חלשה אבל עובדת בקושי יש איפה לקנות כזה חדש? חשוב שיהיה תואם או כל צפצפה?
אזעקה מבטלים ב10 שניות. שרשראות ביותר זמן.
אלא אם אתה מחפש משהו רק בשביל להפחיד חתולות
כעיקרון כל רדיו דיסק יגיע לך עם צמה מוכנה ואז צריך רק לחבר את החוטים הנכונים, להלחים ולבודד וזהו בגדול..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אזעקה מבטלים ב10 שניות. שרשראות ביותר זמן.
אלא אם אתה מחפש משהו רק בשביל להפחיד חתולות
אתה צודק ובגלל זה אני מחפש משהו שיתריע אפילו צעקה קטנה שרק מתעסקים כי אני בטוח שגם עם כל השרשראות (שדרך אגב לא מצאתי לאן לקשור חוץ מההגה והידית מתחת לתא כפפות ) עדיין מי שירצה לפרק איזה חלק קטן ברכב או לקחת משהו מבפנים יקח.
אבל רוב הזמן הרכב יהיה כמה מטרים ממני לכן אני מחפש מקום אסטרטגי לשים זמזם או צפצפה
התרעת שווא ועוד אחת ואחד השכנים ירד אליך.
אם כבר, נאמר ואתה באמת רוצה אזעקה, קח כאלה שמתחברות לביפר או משדרות לסלולרי. זה לא יקר ואז באמת רק אתה תתעורר מזה.
אפשר את השם של דבר כזה שמשדר לפלאפון? (השאלה עם זה מהאזעקות שצריך לעשות להם סים וכאלה?
לגבי השכנים זה לא בעיה זה בית פרטי כרגע :)
מאיפה אני יכול להשיג צופר לרכב שלי בקושי שומעים אותו וזה מעצבן רצח להתקע מאחורי מישהו שנרדם ברמזור קצר :(
תנקה את המגעים בתור התחלה, צופר זה לא חלק יקר ובמכשירי תנועה אולי תמצא מקורי..
הגיע לי השעון חום דיגיטלי לרכב של DEXIL והלכתי איתו למוסך אבל אמרו לי שזה לא טוב והרגש לא טוב כי הוא קורא את החום של הברזל של המנוע ולא ישירות כמו השעון חום. =\
למישהו יצא להתקין שעון חום כזה לסמוראי אבל שבאמת יכול לקרוא כמו השעון הרגיל?
המוסך צודק בזה שזה שונה וטועה בזה שזה לא טוב.
החיישן מודד את טמפ׳ המנוע/ראש (תלוי איפה מחברים).
מד החום הרגיל בודק את טמפ׳ נוזל הקירור.
כל חנות חלפים תמכור לך צופר. לא חייבים להיצמד למקור במקרה זה.
אהבתי את הכותרת "סמוראי חדש"
:p
חברים הצלחתי לפרק את הרדיו דיסק הבעייתי שהיה לי ברכב ואני מעוניין להחליף אותו עכשיו השאלה האם לקנות בארץ או להזמין?
אני מחפש רדיו שיהיה בו כניסה לAUX דיסקים ובלוטוס ושיהיה פנל נשלף.
כרגע באזור שלי בחנויות מבקשים 250 שקל הכי זול ללא רדיו דיסק.
עכשיו לשאלה הגדולה באלי אקספרס ואיבי מצאתי מלא דברים נחמדים אבל אין לי אפילו שמץ של מושג מאיפה להתחיל מה לגבי החיבורים צריך אותו דבר? עושים חדש? והאם יש דברים מיוחדים שצריך להזמין כמו הספק W לרמקולים או משהו כזה. אם מישהו מכיר משהו טוב ויכול להמליץ בארץ או עם קישור לחול מקסימום של 300 ש"ח לא צריך להגזים =]
ועוד משהו קטן ככל שאני מסתכל יותר לעמוק של הרכב אני רואה מלא חוטי חשמל + ו- ללא כל יעד או בידוד סתם תלויים שם למטה לעשות משהו בעניין או להשאיר אותם ככה?
http://www.interload.co.il/upload/7235072.jpg
http://www.interload.co.il/upload/3595244.jpg
בנוגע לרדיו - אתה יכול לחבר כל רדיו אם הוא באותו הגודל הפיזי, בעיקרון כל רדיו מגיע עם צמת חשמל קטנה וחוטים שאותם אתה מחבר לחוטים שמחוברים לצמה של המערכת הנוכחית...
המלצה קטנה.
ותר על דיסק.
בשטח הוא קופץ, הטכנולוגיה כבר התפתחה, יש לך חיבור בלוטות לנגן מהסלולרי ורוב המכשירים החדשים מגיעים עם כניסת USB או כרטיס SD, שניהם עם קיבולת גדולה משמעותית מאוסף הדיסקים שלך ובעלי טווח חיים/שרידות גבוהים יותר.
ב-250₪ יש מוצרים עם שמע סביר (לג׳יפ פתוח) ויכולת דיבורית לסלולר.
טוב אחרי נסיון לסדר משהו זמני עם הרדיו דיסק הקיים התחלתי להתעצבן.
כל דבר שאני מנסה לסדר באוטו כמו התאורת לדים שקבלתי איתו והרדיו העפתי מבט על כל החוטים שמחוברים מתחת להגה וכל הדשבורד ולעצרי גיליתי ש60% מהחוטים מלופפים ביד ומבודדים עם דבק חבלה! ממש מגעיל אז אני מחליט לעשות מעשה עכשיו השאלה איפה אני יכול למצוא איזה שהם הוראות לפירוק הדשבורד? יש בספר רכב?
אני מעוניין להוריד את הדש בורד ופשוט להלחים את כל החוטים בצורה מסודרת עם מכווצים כמו שצריך כל דבר שמחובר בליפוף פשוט יעבור מהפך.
עכשיו השאלה האם יש משהו מיוחד שצריך כדי לפרק את הדשבורד? כרגע יש לי דברים סטנדרטים בבית כמו שני סט בוקסות מ10 מ"מ עד 22 מ"מ ודברים רגילים כמו פיליפס קטר טסטר מלחם מכווצים ורובה חום.
יש עוד משהו שצריך על מנת לעשות פרוייקט כזה? (מפתח מיוחד כוכב אלן?, או משהו בסגנון)
א. יש ספר רכב בפורום.
ב. ברגע שפירקת אין דרך חזרה עד שתשלים את כל העבודה כי בטוח יש חוט רופף / מחובר פארטאצ' שיעשה לך שמח.
ג. תצלם
ד. סבלנות
ה. בהצלחה