אחרי שנתיים עם ויגו חדש יהיה לך מאוד קשה לחזור לטרקטור שלך (גם לי יש כזה לטיולים קשים).
תנסה למכור את ההיילקס שלך, לחסוך את התמורה שלו עם עוד שנתיים של חיסכון ואולי תצליח לקנות את הרכב שקיבלת.
דניאל
Printable View
אחרי שנתיים עם ויגו חדש יהיה לך מאוד קשה לחזור לטרקטור שלך (גם לי יש כזה לטיולים קשים).
תנסה למכור את ההיילקס שלך, לחסוך את התמורה שלו עם עוד שנתיים של חיסכון ואולי תצליח לקנות את הרכב שקיבלת.
דניאל
לא תמיד המצלצלין בבנק עולים על צלצולי שסתומי הדיזל שיחסרו לך אחרי כל ההשקעה בו. התחביב הזה לא רציונאלי כמו ההשקעה בגמל הלבן הזה.
נראה שההתלבטות היא רגשית הרבה יותר מהשיקול הכלכלי כאן.
השאלה היא כמה תצטער על המהלך הזה כשתחזיר את ההיילקס ?!?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
תמכור ותשכח. כשיגיע הרגע תחפש משהו מותאם למשפחה. היילקס ישן היום זה רכב שכיף לנהוג בו אבל צריך להזהר כל הזמן גם מגנבים וגם משוטרים וגם טסטים הפכו לבעיה. אחרי שתמכור תתחיל לישון יותר טוב בלילה
אז דוח מצב...
כרגע חודש וחצי עם היילקס 2015 למעט מגן מנוע לא משופר בעליל.... אבל עם דלקן אוי איזה דלקן!
ההילקס 97 עברה טסט ומוכנה להכנסה למנוחה עד לטסט הבא או לטיול של פסח...
יש מקום שמור מגינבות אך לצערי ללא מחסה מגשם/ שמש.
איך לאפסן את המכונה?
החלפתי נוזל קרור פרסטון כולל שטיפת הראדיוטור הפנימי להמנעות בוצה. החלפתי צנרת מיים ראשית וגם את הטרמוסטט לחדש מקורי.
פילטר אויר נוקה .
כרגע השמן בן 5k של וולווליין כולל מסנן
להחליף? למלא עד הפקק?
מיכל הסולר מלא עד הפייה,טוב? חשבתי למנוע מלחות לחדור למיכל?...
לחץ אויר: הורדתי ללחץ של 15 psi העמדתי את הרכב על 4 בוקים.
מה לעשות עם המצבר? אין לי מקור חשמל בסמוך לחניה...
מתכנן שבוע הבא לגרז היטב את כלל הפטמות.
בסרנים בגיר ובטרנספר יש שמן 80/90 של וולוין בן פחות משנה עם קצת יותר מ13k
למלא עד הפקק? לרוקן?
נניח שאני יכול באופן ריאלי להניע ולנוע עם הרכב למשך חצי שעה פעם בחודש. זה מצדיק ביטול של פרצדורת ההאפסנה?
נ.ב עדיין פוזל לרכב 7 מקומות אבל אחריי חודשיים של לראות דיסקו 2 ועוד שיטוט ברכבי יד שתיים ושלושה רכבים של לנדקרוזר אני לא רואה איך ההילקס תתחלף בשלוש השנים הקרובות אלא עם יהיה רכב שמור שמצדיק את תג המחיר שלו.