[QU.....
Printable View
[QU.....
60 שח זה המחיר ל 550 גרם בחנויות!
כשזה טרי הכדורים צלולים לעומת מה שקניתי עד היום.
יש לזה תקן של ה FDA.
אם זה נוסה על עמנו אז העובדה שהם לא מתו מזה...
הכי טוב לקנות כימיקלים מהגרמנים.
היי,
פוספטים זה כייף!
אני גם מעשן ולפעמים יש פה עשן מפחמות.
נראה לך שהדרעק הזה יהרוג אותי קודם?
האם אתה יכול לתת קישור למחקר מדעי בלתי תלוי שתומך בכך שסיליפוס מסרן? או לחילופין - באיזה רשימה מרשימת החומרים המסרטנים הוא מופיע? כל מה שאני הצלחתי למצוא עד עכשיו זה שלוקחים את המצאותם של חומרים הידועים כמסרטנים בסיליפוס, וטוענים שלכן הוא מסרטן כאשר בפועל, הצריכה היומית של החומרים האלה דרך מי השתיה ועוד דברים שאנו צורכים ביום יום, גדולה או שווה "לצריכתם" דרך הסיליפוס.
יש המון חומרים שמוגדרים כמסרטנים אבל מאושרים לשימוש מכיוון שהיחס שלהם בתוך המוצר הוא יחסית קטן.
אולם תחשוב שאם החומרים האלה מאושרים בתלות שכמות שלהם, כלומר חשיפה ממושכת לאותו מוצר עם אותם מרכיבים מסרטנים כבר עלולה לסרטן.
גם בשר אדום מסרטן .
גם על הסלולר יש שאומרים שהוא מסרטן.
בשביל כל אלו יש היום את גוגל שהמציאו את הנאנובוטס שיחסלו תאים סרטניים ויתנו לנו לחיות עד 120 אבל אני יותר דואג מהפנסיה הלא תקציבית שיש לי ולא תספק לי חיים בכבוד.
בגלל זה קיבלתי החלטה מושכלת שעדיף למות מוקדם.
לא רוצה לחיות לנצח
הכל תלוי בהסתברות להופעת השפעות לוואי משמעותיות בתחום יכולת מימוש תביעות מול היצרן.
קיצור, זה לא מסרטן. או שזה מסרטן כמו קפה נניח או כמו שתיה חמה באופן כללי. הבעיה באמירה "מסרטן" שאתה כאילו שם את זה באותו מקום עם סיגריות. או אולי עם קרינת גאמה?
תומר - החומרים מוגדרים לצריכה יומית, למיטב הבנתי מדובר בכמות שהגוף יכול להיתמודד איתה בלי להסטרטן. ואתה בכל מיקרה צורך את החומרים האלה, עם או בלי סיליפוס, וכנראה צורך אותם ממקורות אחרים ברמה גבוהה יותר.
בועז, לא נעים לי להגיד לך, אבל אלא אם כן תתאבד, אתה תחיה לנצח :)