תגובה: חדש, לפני קניה של גראנד צירוקי 2009
שלום
האם יש למישהו הערכה כמה צריך לעלות המכלול ה
1. מיגון לגיפ הנ"ל
2. הגבהה 2 אינץ (במסגרת החוק) לרבות בולמים וקפיצים
3. צמיגים (והאם בהגבהה הזו יש מקום לשדרוג בגודלם.)
האם הוספת מערכת גז לרכב פוכעת בתפעולו בתנאי שטח (בלי לעיסה...)
תודה על העזרה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
אם הרכב סטוק אז מה שיגביל אותך בעבירות זה הגובה, מיגון וצמיגים. ולא כל כך qt2 או qd2
כל טיול הגיוני אין בעיה לעשות איתו . פחות מצטיין באתגרי עבירות לשם עבירות.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
1. מיגון מלא 2 פלטות סדר גודל 5000. לא זוכר מדויק. אם אתה מוסיף גם מיגון צד (מדרגות)פה יש הרבה אופציות בנוי/ קנוי המינימום 1000 עד 2000 שח
2. קפיצים ובולמים אולדמן יחד סדר גודל 9000. יש יותר זולות ויותר יקרות
3. צמיגים כמו צמיגים...תלוי. אפשר רביעיה ב 650 לאחד והספייר משומש ב 200 ואפשר חמישיה ב 1400 כל אחד. אם אתה על גאנט 18 תוסיף גם עלות סט גאנט 17 . סט משומש 1000-1500 .
מבחינת מידות צמיגים אפשר טכנית להגדיל מעט. רוב המידות ידרשו ספייסרים מינימליים שרביעייה בארץ תגיע לעלות של 3000 אם אני זוכר נכון. או תכין לבד או במשלוחה מארהב ייצא שליש מחיר.
כל המספרים שרשמתי נכונים לניסיון שלי. בטוח שחברים מצליחים לקצץ פה ולקצץ שם. אלו רק מספרים לשפיות.
המון תודה
האם יש עדיפות כלשהי היכן לבצע ? למשל פרוגיפ או אספיר או אחרים
מה לגבי השאלה בעניין הגז ? האם הוספת מערכת גז לרכב פוגעת בתפעולו בתנאי שטח (בלי לעיסה...)
תודה שוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
1. מיגון מלא 2 פלטות סדר גודל 5000. לא זוכר מדויק. אם אתה מוסיף גם מיגון צד (מדרגות)פה יש הרבה אופציות בנוי/ קנוי המינימום 1000 עד 2000 שח
2. קפיצים ובולמים אולדמן יחד סדר גודל 9000. יש יותר זולות ויותר יקרות
3. צמיגים כמו צמיגים...תלוי. אפשר רביעיה ב 650 לאחד והספייר משומש ב 200 ואפשר חמישיה ב 1400 כל אחד. אם אתה על גאנט 18 תוסיף גם עלות סט גאנט 17 . סט משומש 1000-1500 .
מבחינת מידות צמיגים אפשר טכנית להגדיל מעט. רוב המידות ידרשו ספייסרים מינימליים שרביעייה בארץ תגיע לעלות של 3000 אם אני זוכר נכון. או תכין לבד או במשלוחה מארהב ייצא שליש מחיר.
כל המספרים שרשמתי נכונים לניסיון שלי. בטוח שחברים מצליחים לקצץ פה ולקצץ שם. אלו רק מספרים לשפיות.
המיגון וההגבהה זה דברים די טריביאלים מבחינת המתקינים. פשוט תעבוד עם מי שנוח לך. אני התקנתי אצל ארנון בפרדס חנה.
לגבי גז לא מכיר ולא הייתי מוכן לקרב למנוע. אבל אולי זה רק אני. גם אם יש נקודה בעייתית שזה מרגיש בשטח שצריך בנזין ...תעבור רגעית לבנזין. למיטב הבנתי אין בעיה מהסוג הזה.
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
המיגון וההגבהה זה דברים די טריביאלים מבחינת המתקינים. פשוט תעבוד עם מי שנוח לך. אני התקנתי אצל ארנון בפרדס חנה.
לגבי גז לא מכיר ולא הייתי מוכן לקרב למנוע. אבל אולי זה רק אני. גם אם יש נקודה בעייתית שזה מרגיש בשטח שצריך בנזין ...תעבור רגעית לבנזין. למיטב הבנתי אין בעיה מהסוג הזה.