תגובה: מעוניין ללמוד על דיסקו 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קוניסטון
ברור שסביר ....ננשום אוויר....וננסה לקבל את המחיר
כמו כל חלק אחר - יקר לך המחיר בארץ (שאמור לספק גם ערך מוסף של שרות - יש את האינטרנט... כל העולם, בקצות אצבעותיך.. והמון חברים, פה באתר, לעזור כשצריך...
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
היילקס אספנות
סער אני לא הבנתי אם ירדת מהרעיון או שפשוט לא היה רכב במצב ששווה קניה?
היום אדם בשם צחי ממודיעין פירסם ביד 2 דיסקו 2 שנת04'
לטענתו הרכב הכי שמור בארץ.
מקוןה לעמוד לידו עם היילקס ולקחת את הרכבים
לטיולון בבן שמן כדי לראות עין בעין את אשר הוא אומר...
בלי קשר הוא פירסם אותו ב 90k יכול להיות שהוא חושב שיש לו על הגריל סמל של טויטה??
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/99410-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7% 99-2-Td5-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2000
הנה... 2000 אבל במחיר הרבה יותר נמוך = יש יותר להשקיע.
בסופו של דבר מדובר באותו רכב בדיוק - שינוןיי בפנסים וטיפל'ה קוסמטיקה שונה.. ממש בקטנה.
ואני לא מכיר את המוכר/בעלים ולא את האוטו ולא ממליץ ולא שולל - רק מצביע על האפשרויות...
הי,
זה היה לפני כמעט שנתיים, בסופו של דבר התייאשתי מלחפש וקניתי קינג (שבדיעבד לא ממש היה זול מאחזקת לנדרובר...)
אחרי שנה וקצת מכרתי וקניתי גראנד צ'ירוקי.....
תבינו שהרכבים היום יותר מיתקדמים, יותר אלקטרוניקה, חיישנים, מחשבים וכו', על כל זה תוסיפו מכלולי הנעה כאלה ואחרים ששונים מאחד לשני וקיבלתם רכב שצריך לתחזק באופן שוטף ולא מה שהיה פעם, על אחת כמה וכמה לרכב ישן, רכב שעובד, רכב שמטייל.
יש כאלה שהמבנה שלהם יותר חסון וחזק מאחרים ויש כאלה שפחות, שילדת סולם, סרנים חיים וכו'.
פותח השרשור(רועי נכון?), ההיילקס שלך שייכת לדור ניכחד, וגם למרות כל הנאמר עדיין יש דברים שצריכים התעסקות מידי פעם, אמרת לי שיומיים בחודש אתה מקדיש לטובת הרכב או משהו כזה, אני יכול להגיד לך שמכל הטיולים שעשיתי(לא רק עם הדיסקו) עם הרכבים האלה רכב שמתוחזק בזמן לא צריך שום דבר מעבר, לפני טיול בדיקה כללית, אחרי טיול בדיקה כללית, גירוז במידת הצורך וכו', זה כמובן אם אין נזקים, וכמובן אם יש רעש כלשהו או חשד מיד לבדוק ולא להזניח, האמינות וההנאה שלך מהרכב (לאו דווקא לנדרובר)תלויים בך ובאיך שאתה מטפל בו.