תגובה: פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה
zivo שלום שוב,
ענינו על כל שאלותיך בהודעות קודמות אתה מוזמן לעיין בכל התשובות שלנו ולראות שקיבלת תשובה על כל אחת ואחת משאלותיך, ועל הלו שלא קיבלת תשובה גם הסברנו מדוע אנו לא רוצים לחלוק את המידע (אחוזי שילוב הבדים) . מכן והלאה לא הגיב על ניסונות שלך ״להתנגש״ אם ברצונך לשאול שאלה ענינית אתה מוזמן אחרת אחסוך לשאר חברי הפורום את הניסיונות שלך להסיט.
מצורפות תמונות של כל המקומות למעט תקנון האתר בהם שיתפנו את פרטי המוצר.
קובץ מצורף 108972קובץ מצורף 108973קובץ מצורף 108974קובץ מצורף 108975קובץ מצורף 108976
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
א. לא מכיר את שגיא או את פראיה או את אוטנטיק.
ב. לא מבין את ההתנפלות הזו על כל מי שמנסה לפרסם משהו.
שגיא לא ניסה להתחמק או להסוות את כוונותיו, ברגע שעלו שאלות הוא ענב עליהן בצורה כנה וישירה.
על מה הטענות? על זה שהוא לא מפרסם באינטרנט פירוט מלא של חומרי הגלם וסט הוראות איך להעתיק את המוצר שלו? (במיוחד באתר שלרוב הגולשים יש יכולות בנייה מעל הממוצע)
עירא
+++
ולמי שלא שם לב בתחילת השרשור, המערכת אישרה את המשכו.
אולי נעשה שמח ונזמין נציג של החברה השניה?
לא... תעשה את זה כמו שצריך, בפניה אישית. תכבד את הבמה...
אסף.
1 קבצים מצורפים
I love the smell of napalm in the morning
תמשיכו... כיף לי
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הגזמתם חברה.
it was a jeep thing
בדיחה עצובה מה שקורה פה עם כל ההתנגחויות חסרות הרסן בבחור באמתלה של "רוצים תשובות קונקרטיות" לשאלות פשוט הזויות בשביל סה"כ ציליה. אין ספק בכלל שכושר מתיחה, משקל למטר,רמות UV, כמה אחוז לייקרה יש בבד הזה ועוד, הם נתונים קריטיים לכל אחד שמגיע למעמד הגדול הזה בחייו בו הוא צריך לרכוש ציליה.
לא פחות עלוב זה הגיבוי מהשאר להביא לכאן יבואן נוסף מתחרה כדי ליצור "דיון" (בתקווה ויכוח סוער) לבידור החברים המשועממים כאן.
בושה.
אתם פשוט אנשים משועממים.
בנאדם בא מציע הנחה לחברי הפורום, ואנשים משועממים מחפשים להביא את הפרסום למצב של דיון סוער.
בושה.
פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה
ממש קרב גלדיאטורים נהיה פה בקוליסאום ג׳יפולוג.
החום דפק לכם את השכל?
אתם מוכנים לבזות ולהתבזות עבור כמה שקלים?
לא נראה לי שהסגנון הזה מוסיף יוקרה לאתר והכי מטריד אותי שזה עלול להרתיע מפרסמים מלתמוך באתר בעתיד.
יאללה, תדליקו מזגן
לא יודע מה עובר עליכם אבל על מוצר שעולה 500 שקל אני כן עושה סקר שוק, אולי לכם זה מעט... איפה הביזוי פה?
הביזוי הוא בשיסוי שני מוכרים אחד בשני.
סקר, קבוצת רכישה וכו זה לגיטימי.
אני מקווה שהבחור מפיסבוק יהיה חכם מספיק לא להיגרר
בחיית כל יפי הנפש.....
הבן אדם הכניס פרסום, הבטיח מחיר מיוחד אבל לא ציין כמה זה עולה.
בדיקה מהירה , ואחד המשתמשים מעיר לו שהוא יקר יחסית למתחרים (שלהם אין מבצע מיוחד למשתמשי האתר!).
במקום להתמודד עם בעיית המחיר , הבן אדם נותן נאום מכירה -
"המוצר שלנו
נבנה כדי להוות חוויה משתמש טובה יותר, זה מתחיל באיכות הבד, במשקלו, ובבד גולמי שלא נעשה בו שום מתיחות על מנת להרוויח בד נוסף."
ואאלה , נראה כמו מערכון של הגשש - חנות לקניית תחתונים, בוטיק התחת ......
(האמת, לא מעניין אותי הצליה שלו, לי יש את הצליה הכי טובה באתר :-) , ובכלל אני חושב שעבודה עם בד ליקרה היא שגיאה לטיולים. פשוט המילים המפוצצות,,,, הדליקו אותי).
מצויין, אתה טוען שהבד שלך כך כך איכותי , והכל מתחיל באיכות הבד ובמשקל שלו, ושבגלל זה שווה לשלם לך יותר, אז בבקשה, תן מספרים.
אבל אז מגיע הסיפור של התקן הלא רלוונטי ....
והשליחה לחפש תשובות שלא נמצאות באתר....
אין לי בעיה עם האמירה, שצליה זה מוצר פשוט, שאין חשיבות גדולה לאיכות הבד, וכל מה שחשוב זה המחיר.
מי שלקח את השיחה לדיון גבוה על איכות הבד, זה שגיא עצמו, ושביקשתי שיסביר, הוא התחיל למרוח.
אז על מה אתה מגינים, על שרלטנות?
הוא יותר יקר.
אין לו מוצר יותר טוב (או לפחות הוא לא יודע להסביר).
והוא סתם מטעה ומספר סיפורים.
עוד רגע היה מוסיף שמי שיש לו ציליה כזו בבגז' , זה משפר את תצרוכת הדלק (אמנם זה לא רלוונטי, אז אי אפשר לקבל תקן, אבל זה משפר את הנצילות של הדלק....), ונראה לי שחלק מכם גם היה מגן על זה.....
רוצים להגן על יצרנים כאלו??? אל תתלוננו שידפקו אותכם.
מבחינתי, צריך להוקיע את השיווק הזול והשיקרי הזה.
פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה
אין לי הרבה מושג על איכויות בדי לייקר אבל לפני כשנה רכשתי גליל בד לייקרה במפעל בקיבוץ אפק.
שקלים בודדים למטר בצבע לבן.
אחרי שהיה אצלי הסתבר שבשביל לחבר שתי חתיכות צריך תפר אוברלוק בשביל שלא יפרם.
בגלל האלסטיות של הבד תפר רגיל יקרע מהר.
לא ממש זול אצל התופרת שבדקתי אצלה.
החלטתי לנסות קודם את הבד לפני ההשקעה.
מסתבר שליקרה ( לפחות מהסוג שאני רכשתי) אולי עושה צל אבל משאירה תחושה שאתה נשרף בשמש...