החום שמוקרן לתא נוסעים לא היה לפני כמה שנים? חשבת אולי שמערכת הפליטה בלויה והצנרת איבדה מהאיכות שלה?
אולי כדאי להחליף מהסעפת ואחורה הכל לחדש, זה מה שעשיתי ברכבים קודמים שהיו לי, גם שיפר את הסחיבה וצריכת הדלק.
Printable View
החום שמוקרן לתא נוסעים לא היה לפני כמה שנים? חשבת אולי שמערכת הפליטה בלויה והצנרת איבדה מהאיכות שלה?
אולי כדאי להחליף מהסעפת ואחורה הכל לחדש, זה מה שעשיתי ברכבים קודמים שהיו לי, גם שיפר את הסחיבה וצריכת הדלק.
ברוב ״בדי האסבסט״ שראיתי, הסיב לא סופג. האריג לוכד מים.
האריג לא צפוף, לא נראה לי שהוא יחזיק מים.
בשלב ההתקנה, בהרטבה בכלי מלא מים, בהוצאה הוא היה לח, לא יותר.
נראה מה הזמן יגיד.
בינתיים אפקט הבידוד מורגש לטובה.
שמיל:
קובץ מצורף 110483
קובץ מצורף 110484
תודה.
אני לא רואה הבדל משמעותי במתיחות בין שלך לבין שלי.
יכול להיות, אם כך, שהרטבה נועדה כדי לא להוציא פירורים בזמן ההרכבה, או כדי שלא יתעופפו באוויר.
קניתי כזה בארהב עלה לי 50 דולר המחיר הזה מאוד זול אגב גם אני לא הרכבתי בגלל הפחד מחלודה
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
ובכן, גם סיכום של שימוש 4.5 שנתי צריך לדעת לעשות.
כפי שראיתם, הורכב על הרכב לפני 4.5 שנים. מאז, עניין החום רגוע, אם כי אני מוכרח לציין שזה לא ממש פרמטר מעניין.
בוקר הנעתי, והיה נדמה לי לי שהגרגור של המנוע קצת יותר, מה שמעיד על חור באגזוז.
התכופפות למטה בנסיון לחוש משב רוח - אכן היה משב רוח חמה.
ירד, הכל.
חור קטן בצינור, שזה זניח.
כל הצינור איבד בערך 50 % מהעובי הקבוע שלו.
על הדרך החלפתי את הצינור לחדש.
הבידוד לא יחזור לשם.
מעניין.
החלפתי כבר פעם אחת את הבידוד.
מתחת הייתה חלודה שטחית סטנדרטית של צינור מפלט.
הצינור עצמו היה עם סוג של ציפוי גלוון/אלומיניזצה אז אולי עמיד יותר?
הבהלת אותי.
לפני למעלה משלוש שנים הרכבתי חימום מים על האגזוז, ועטפתי את זה בחומר הזה.
אחרי כשנה, שניתי את מהמנגנון חימום, אבל לא הסרתי את החלק שיושב על האגזוז, דחיתי \ התעצלתי.
בעקבות ההודעה הזו, רציתי להוריד.
אני לא רואה שום בעיה מיוחדת.
יתרה מזאת, אחרי למעלה משלוש שנים, החבישה נראתה ממש במצב טוב (השיפשופים על האגזוז, נוצרו בזמן ההורדה של הצינור נחושת).
כנראה האחד מטייל בחורף... והאחר בקיץ...
(;
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
שמיל,
איבוד העובי דופן היה מהצד הפנימי או החיצוני?
גם אצלי כמו אצל זיו, הצד החיצוני של הצינור מתחת לבידוד נראה תקין לגמרי, והממצאים אצלך קצת מדאיגים..
1. אגזוז מקורי בבאלנו שפירקתי נראה עבה, עם ציפוי נגד חלודה ושרד 20שנה ללא סימני עייפות כלשהם.
2. צנרת אגזוז שבנה לי מתקין מקומי .. החזיקה שנתיים וקצת לפני שהתחילו כל מיני דליפות ואכילות של חלודה... ולא עטפתי את הצנרת בשום דבר.
אני מציין זאת כי אולי זה באמת משמעותי סביב איזה אגזוז מלפפים את היריעות הללו.
הרבה חברים לאורך המון שנים נוהגים לשים את היריעות הללו במכוניות כביש המרעישות שלהם, מעולם לא התגלה רקבון בצנרת.. עם שתי הארות, 1. הם עם צנרת נירוסטה מקצה לקצה... 2. הם לא עוברים מעברי מים/בוץ.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אני לא מבין את הדאגה ממים ובוץ.
זה אגזוז, והוא חם, ומצד שני, החומר עצמו לא סופג מים (רק בין השכבות).
בקיצור, 5 דקות אחרי שיוצאים מהמים \ בוץ, זה יבש.