יש לי קאיה מנטור שנת 1999 עם 270000 ק"מ. נוסעת חלק עם טסט. מצב מכאני פיקס.(מינוס שמשות שלא עובדות חשמלית :-) ) מי שרוצה לקנות אותה עבור המסע הזה שיצור קשר.
אם לא תימכר ... תצא למסע איתי. :-)
Printable View
יש לי קאיה מנטור שנת 1999 עם 270000 ק"מ. נוסעת חלק עם טסט. מצב מכאני פיקס.(מינוס שמשות שלא עובדות חשמלית :-) ) מי שרוצה לקנות אותה עבור המסע הזה שיצור קשר.
אם לא תימכר ... תצא למסע איתי. :-)
"מי רשאי להשתתף? כל מי שירשם מראש, ישלם ויהיה בעלים של רכב שיעמוד בקריטריונים."
בהתיחס להגדרה בעלים של רכב, אני מגיע עם רכב שרשום ע"ש ביתי שבהחלט עומד בקריטריונים, אני מקווה שאין עם זה בעיה.
נוסעים גם על הכביש ?
כן. לא הרבה - אבל נוסעים.
אסף.
ניתן לקבל מספר חשבון בנק על מנת לבצע לכם העברה בנקאית של דמי הרישום ?
אנחנו כבר עם רכב 80% מוכן ורק מחפשים דרך לשלם על ההשתתפות בצורה פרימיטיבית...
זהו... גרוטאה בחניה, צוות רייסר ורכב המירוץ המהולל של דייהו יוצאים להרפתקאה.
הדייהו ידנית, יד שניה, 20 שנה אצל אותו בעלים וכמעט הכל עובד פרט למזגן.
יהיה מעניין 😜
קובץ מצורף 109567
קובץ מצורף 109568
הרגע ראיתי את ספר הרכב המקורי
ניסיון שני לתמונות:
קובץ מצורף 109571
קובץ מצורף 109572
שחררו קצת פרטים.... באיזה איזור כללי יהיה המסע ?
מדבר יהודה ? נגב ? ערבה ?
יש לי מיצובישי סופר לנסר, שנת 93, גיר ידני, 20 שנה אצלנו, עם טסט עד 15.8 בלבד, אוהבת לקבל תוספת שמן מדי פעם, חלק מחלונות החשמל עייפים אבל בסה"כ נוסעת (ועם מזגן).
החלטנו לא לחדש לה את הטסט ולמכור אותה לפירוק / לברזל.
אם היא יכולה לעזור למישהו עם ידיים ימניות שרוצה לצאת עימה למסע לאחר העברת בעלות - אפשר לשלוח לי ה"פ, רצוי בימים הקרובים.
ובכן... המסלול סוייר ונבדק. למי ששאל נגב? מדבר יהודה? הערבה? התשובה היא כן.
המפות שתצטרכו הן מפות סימון שבילים מספר 11, 12, 13 - הן מכסות את רוב המסלול.
חוץ מזה נזדקק ל3-4 מתנדבים - נועם והפורסטר, למשל. לטובת סיוע וגרירת גרוטאות מושבתות, כדי לחכות בנקודות לאורך המסלול בהן המשתתפים יקבלו נ.צ. למקטע הבא, וגם לענייני מנהלות בשטח.
כיוון שהמסלול הוא מהמגוונים ומהמעניינים שיש למדינת ישראל להציע - קל זה לא יהיה, אבל יהיה טיול יפה והחוויה גם מובטחת...
אסף.
הרכבי סיוע נוסעים באותו תוואי של המסלול? כי אם יש דרך עקיפה וסלולה יותר אז אני יכול לבוא עם עגלה
רק תרשו לי לומר שכמובן יהיה נהדר שבחניונים יצטרפו עוד הרבה חברים, אבל נראה לי שיהיה קצת פספוס אם לכל גרוטאה יהיה צוות סיוע....
אסף.
אם השיירה תהייה 30 רכבי סיוע ו8 גרוטאות בניהם זה בהחלט יהיה פספוס.
גם 8 ו8 יהיה פספוס.
אני לא יודע באיזה צורה אתם מתכננים את השיירה (דבוקות, שיירה, בודדים...) אבל בהחלט צריכה להיות הפרדה בין הנספחים לבין הגרוטאות.
לעומת זאת, כאחד שמגיע בצוות של 4 בפריווט חבוט, אני בהחלט בונה על פג'רו ציוד שיעשה לי "מלא מחדש" בלילה הראשון ובצהרי היום השני (לפני שיחזור הביתה לשבת).
רכבי הליווי שאינם מרשלים ידלגו רק בין חניוני הלילה.
מצד שני... ברור שננצל אותם בתור מרשלים... (חבל שיהיה להם משעמם)
אסף.
לגבי צורת השיירה - כולם יצאו יחד, ולא תהיה ברירה אלא להתקדם בשיתוף פעולה. כך השטח מכתיב.
(כמה אנשים צריך כדי להרים אוטו באוויר ולהעביר אותו מעל מכשול? סתם שאלה תאורטית )
אסף.