איזה נאיבי אתה...
Printable View
איזה נאיבי אתה...
+1
כולנו רואים ויודעים איך השלטון רקוב הזה משתמש בכספי המיסים שלנו.
רק מהיום האחרון בחדשות - קק"ל, רשות השידור....
כשאמרו לכם שאסור, פשוט אסור, להכניס את הספורט המוטורי אל מתחת לידיים המזוהמות הללו, לא הקשבתם.
כשהזהירו אתכם שזו תהיה בכייה לדורות, נזק בלתי הפיך לאלתר - גיחכתם.
אחר כך האמנתם, בפעם המי יודע כמה להבטחות של המנוולים מטעם המדינה. הם הבטיחו לכם ש"ב-2015 יהיו מירוצים", ואחר כך נשבעו לכם בחיי ספר התורה ש"ב-2016 יהיו מירוצים".... כן בטח.
ובינתים מבטלים את האישור לג'ימקנה כי הממ"ד במסלול לא תקין (כן, זה אמיתי)....
במדינה הזאת תמיד ימצאו סיבה מהתחת להכניס מקלות בגלגלי הספורט הזה. דברים הזויים שלעולם לא יקרו בשום ספורט אחר פשוט כי המדינה הזאת לא רוצה שיהיה בה ספורט מוטורי. תכניסו לראש שלכם פעם אחת ולתמיד - לא יהיה כאן ספורט מוטורי כי השלטון לא מעוניין בזה. מבחינתו מה שלא כולל כדור ו-22 ערסים שרצים אחריו, לא נחשב לספורט.
בינתים מי שרוצה להתחרות צריך לעשות את זה בחו"ל.
יש כאלה שנוסעים רק להתחרות שם, ויש כאלה שפשוט עזבו את הארץ לאלתר, כדי לחיות במקומות שבהם מותר לעסוק בתחביבים מוטוריים שהם דרך חיים - מדריפט ועד מאסל-קארס. הם אגב לא מעטים בכלל.
כשאתה פונה בגוף שני רבים למישהו, זה למי בדיוק? אה, זה אישי למישהו... כלומר - לא תורם לדיון הזה כלום.
ושתהיה בעניינים, כיוון שזו לא פעם ראשונה שאתה כותב "אתם" ומתכוון אלי - אני לא הגשתי את הבג"ץ ולא הייתי בהרכב השופטים. סה"כ ניסיתי לזמן מסויים לתת רוח גבית למי שניסה לקיים את ההחלטה הגרועה שהתקבלה כחוק. כי זה מה יש ועם זה צריך לנצח.
עכשיו בואו נהיה מעשיים. אתם (דרור, בועז ועוד כמה) יודעים משהו? עובדות? נתונים? או שתמשיכו ללהג? צריך לפתוח לכם דיון מקביל בסגנון פחית טונה שתוכלו לזיין את השכל אחד לשני?
אז למי יש לתרום משהו מועיל לדיון? כמו זה שהוקצבו לראלי רייד 420 אלף ש"ח בלבד לעונת 2016 ? והאם זה היסוד לבלאגן הנוכחי?
אסף.
- - - Updated - - -
יכול להיות. יודע מה? נגיד שממש כן.
בכל זאת אני רוצה לדעת מה קורה ולא מעניינת אותי דעתכם על תכונות האופי המחורבנות שלי.
אסף.
למה אתה/אתם לא פונים למבקר המדינה ודורשים לדעת מה קורה ? כל שנה הרשות מתוקצבת במליוני שקלים, אם אין מרוצים אז לאן הכסף הזה הולך? אתם חושבים שיש שחיתות בעמותה? תפנו לרשם העמותות ותדרשו לחקור. אולי למשטרה. אל תתחילו להתבכיין בפורום באינטרנט כי תועלת זה לא יביא. גם מי שיש לו מידע די בטוח לא יכתוב אותו פה.
כל עוד יוסי ניסני יושב בראש הרשות לא יהיה ספורט מוטורי בישראל כי הוא פשוט לא מעוניין שיהיה,
זה רק עושה לו עבודה וכאב ראש, למה לו את זה שהוא יכול לבוא למשרד ולא לעשות כלום..
מיכה, זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות, אבל קודם מנסה לוודא שאני בכלל יודע מה קורה וזו מטרת השרשור.
אסף.
כמו שאמרתי...
אני לא מכיר את הנושא (ומסתבר שמי שמכיר, לא מעוניין להסביר/שיכירו..) - אני כן מכיר את דוד צור (אם זה אכן אותו אחד, ששאלתי לגביו).
הוא לא אידיוט ולא מושחת ולא אחד שיכולים למרוח אותו...
הוא כן שונא טיפשים וזיבולי מוח ופוליטיקה קטנה ומה שמצטייר ככזו ואין לו סבלנות לדברים כאלה.
הוא גם אחד ש"חותך עיניינים" (ודי יהיר אבל לא בסגנון אני ואפסי עוד..).
אם כתב מה שכתב, כנראה שמשהו "עקץ" אותו ככה טוב או שעלה לו על הסעיף או ששמע מספיק ז*&#י שכל.
אז מה היה שם "מאחורי המסך", שכל מי ש"יודע משהו" לא מעוניין לחשוף/לשתף?
בזמנו אני הוא זה שחשב שרק בהסדרה חוקית יכול לבוא פתרון לתקיעה המשפטית שהיינו בה.
מאחר ולא הייתה לי כוונה להתעסק עם זה בעצמי כינסנו ברוך שליט ואני בזמנו את כל הספורטאים הפעילים ובחרנו נציגות שתמשיך את הקו הזה.
אני לא זוכר את כל מי שנבחר אבל למיטב זכרוני זה היה דני לוי ואביב קדשאי והיה גם את דני אורן ז״ל - מנכל ממסי דאז.
הקו נבחר בהתאם לחוות דעת משפטיות עם כיוון ברור לאן צריך ללכת.
המהלך הזה הוביל לבגצ בסופו של דבר.
שיהיה ברור שהספורט במתכונת חוקית היה במבוי סתום וההימור היה בין שום דבר לסיכוי למשהו.
שווה לדעתי.
ובעניין השני, אסף, כתבתי בכאב גדול שאתה נאיבי.
הייתי שם פעם נאיבי לא פחות והתיאשתי אחרי ששרפתי שם כסף ושנים.
אני משוכנע שהצדק לחלוטין איתך והלוואי ותצליח.
התעסקות עם מנגנון מושחת ואנשים מלאי אגו לא מתאימה לכל אחד.
פעם, כשהיה לי פחות נסיון חיים הייתי מסתער על נושא כזה עם דם בעיניים
דבר קטן נוסף-
רשם העמותות ומבקר המדינה אלו גופים עם שיני חלב במקרה הטוב
כן זה אותו אחד.
אבל נראה לי שעם כל הכבוד שיש לי כלפיו (וכלפיו, בניגוד ליוסי ניסן יש לי כבוד) - נראה לי שזו עוד חלטורה עבורו. הוא קצת סוחר נשק, וקצת יועץ נגד טרור וקצת עוד כמה דברים, וקצת יו"ר ההתאחדות. שזה דווקא דבר שלהתרשמותי הוא בא לעשות עם כוונות טובות ונחישות... אבל שורה תחתונה היא מה שקובע מבחינתי, לפחות הפעם. והפעם הוא כותב במפורש שאת הספורט היחיד שמעניין אותי הוא מתכוון לבטל - אז נמאס לי לתת גיבוי. באמת. ויכול להיות שהבעיה היא לא היו"ר אלא הספורטאים. אבל אני לא מצליח להבין מה העניין. באמת לא. אז תעזרו לי להבין.
אסף.
הנה... גם אני יכול להסכים לפעמים[emoji4].
הוא לא צריך לעשות הרבה, רק לבדוק... כשגופים/בעלי תפקיד נדרשים לתת דין וחשבון, לגורם חיצוני, זה "משחק אחר" לגמרי.
אממה.
זו יכולה להיות חרב פיפיות, הפנייה לגורם חיצוני.
אם הוא, אותו גורם חיצוני, לא רואה/יראה את הדברים "עין בעין" כמו שאתם/אנחנו רואים(ובגלל שאני, ונראה לי שגם אחרים, לא מכיר את הפרטים ואף אחד לא טורח לחשוף... אני לא יודע אם אני שייך ל"אנחנו") הוא עלול/עשוי לקבוע שהכל תקין ו.. לסתום את הגולל על כל התקוות/טענות.
פנייה לגורם חיצוני והתערבות שלו, זה לא דבר של מה בכך...
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
כמו כל דבר בארץ רק להגיע לשרה דרך מכרים / מאכרים ולנסות להסביר לה שהספורט המוטורי מושבת בגלל X Y Z
אוי דור.... אל תהיה תמים.
את כבוד השרה זה פשוט לא מעניין.
היא לא אישה רעה ובטח לא טיפשה והיא פוליטיקאית מוכשרת. היא יודעת טוב מאוד את נפש בוחריה.
לכן היא מתעסקת בדברים שחשובים יותר לקהל הבוחרים שלה במרכז הליכוד כמו מוסיקה מזרחית ומלחמה נמרצת באליטות התרבותיות הישנות.
ספורט מוטורי? מה זה? את מי זה מעניין?.... לא נעים, אבל בוא ונודה על האמת - באופן יחסי, מספרם של חובבי הספורט המוטורי בישראל הוא איזוטרי. היא יודעת את זה טוב מאוד. מבחינתה, זה לא מה שיביא לה קולות בקלפי. היא צריכה את הבאסטונרים, לא את חובבי המירוצים.
וכל היתר פחות או יותר - לא בידיה אלא בידי האנשים החזקים באמת בממסד - הפקידים או כמו שאני אוהב לקרוא להם - הפקידונים, כי אני סבור שהם אנשים קטנים, רעים ומסונוורי כוח. אבל זו רק דעתי.
שלא יספרו לי שביטול ג'ימקאנה בגלל פגם טכני כלשהו בממ"ד שבקצה המסלול(!!!??.....), זה לא משהו מופלץ ומונפץ שכל תכליתו היא לגרום לביטול האירוע בכל מחיר. אני מרשה לעצמי לנחש שבדקו שם עם זכוכית מגדלת בחיפוש אחרי רג'קט כלשהו שיצדיק את ביטול האירוע. ואם אותו ממ"ד הזוי היה תקין, הם היו מודדים את אחוז החנקן באוויר ואם היו מוצאים סטייה של רבע אחוז מהנורמה - גם זו היתה יכולה להיות עילה בפני עצמה לביטול האירוע. תבין, מישהו במערכת השלטון בישראל פשוט לא רוצה שיהיה כאן ספורט מוטורי. פשוט לא. הם מפחדים מזה פחד מוות. כסת"ח? אולי. לא יודע.
מצטער אם מישהו נפגע ממה שכתבתי. אבל זו המציאות וככה זה נראה. גם אי-סדרים כספיים לא מפתיעים אותי בכלל. כי זה היה ברור שכך יהיה, מהרגע שזה בידי המדינה ומעורבים בזה ג'ובים ותקציבים. ישר יתחילו מלחמות היהודים וקטטות על אגו ועל כסף. כאלה אנחנו. יודע מה? זה בדיוק מה שמגיע לנו.
באופן אישי? הייתי מוותר על כל התקציב. לא רוצה מהנבלות האלה אפילו אגורה - ובתמורה שיתנו משהו אחר: שיבטלו את החוק המיותר הזה ויעזבו אותנו באמא'שלהם. שנוכל לחזור להתחרות כמו לפני 15-16 שנה ושהם יעלימו עין.
קראתי את כל התגובות בואו לא נרד לפסים אישיים ולא נביע דעה כזו או אחרת על מאן דהוא כי זה לא יעזור,
הדבר מזכיר לי בדיוק את מכבי תל אביב כדורסל,
הזקנים עם המדליות חושבים שמה שעבד פעם עובד גם היום ,
מה ההבדל ??
המשך... מכתב מעמותת הראלי רייד לכל חבריה (מובא כפי שהתקבל במייל):
אני יודע רק שאם הגענו ליום שניצן שקל, המתון והרגוע בדרך כלל, מרשה לעצמו להתבטא כך, בכתב, המצב חמור.ציטוט:
עמותת הראלי רייד ע.ר 580470334
עדכון מצב שערורייתי
חברי עמותת הראלי רייד,
נתחיל מהסוף ,לאחרונה הגיע אליכם מכתב הזוי מיו"ר ההתאחדות דוד צור ובו הוא מרחיק את ענף הראלי והראלי רייד מההתאחדות.
ענף הראלי רייד מביא יותר גביעים למדינת ישראל מאשר כל ענף אחר במשרד הספורט ואותו דוד צור רוצה לסלק אותו מההתאחדות שהוקמה במטרה לשרת את הספורטאים .
רק שתבינו –הוא איש שנבחר ע"י הרשות לנהיגה ספורטיבית כיו"ר של ההתאחדות אשר מורכבת מ 4 ענפים ובמקום לנהל אותה ולענות על שאלות מצד הוועד המנהל ,הוא עוסק בביצור שלטונו היחיד בהתאחדות וזאת על ידי ניסיון לסלק את נציגי העפר והשטח מההתאחדות .
זה האיש שבגללו אין לענף הראלי רייד תחרויות – דוד צור חייב ללכת הביתה !
אבל הסיפור עוד ממשיך להיות הזוי יותר שאנחנו בוחנים את התנהגותו לאורך תקופת כהונתו. לדוגמא:
· מזכירת ההתאחדות המקבלת שכר של כ 17,500 ₪ בחודש !!!
הסכם ההעסקה והשכר שלה לא הובאו לאישור הוועד המנהל, ולא הוצגו גם לאחר מכן גם לאחר דרישות חוזרות ונשנות.( וזאת כאשר ההתאחדות נשענת על כספי תמיכה כדי להתקיים).
למה ? כי ככה דוד צור החליט !!
כאשר ביקשו נציגי הוועד המנהל להביא מנכ"ל נאמר להם שאין כסף .
· הוצאת כספים שלא הובאו לאישור בישיבות הוועד המנהל ובמקרה אף אחת מהם לא הייתה לטובת הראלי/ראלי רייד (לדוגמא,הוצאה של 150,000 ₪ עבור מערכת מדידת זמנים לטובת ענף הדראג !!! או תשלום נוסף שלא אושר למפיק מיקי יוחאי של 80,000 ₪ )
· קבלת החלטות בלעדיות אשר לא שותפו עם הוועד המנהל (ציטוט:"כך אני מנהל ")
· עיכוב (למעלה מ7 חודשים) במשלוח הבקשה לאישור תקנון לרשם העמותות,אשר היה מסוכם על ידי הוועד המנהל והרשות לנהיגה ספורטיבית (כך שהמצב הוא שבתקנון שלא שונה ,אין ייצוג לענפי הספורט כולל הראלי רייד)
· היועץ המשפטי של ההתאחדות התפטר בגלל מגוון רחב של סיבות הקשורות לדרך ניהולו של דוד צור.
כמו כן מנסה דוד צור לקבוע סדר יום משלו ולהשתלט על ההתאחדות ולהתעלם מכם הספורטאים לידיעתכם, ביום שלישי הקרוב מתקיימת אסיפה כללית של ההתאחדות.
לאסיפה הוזמנו רק כ30 איש מענף הקארטינג.
אתם ,לפי דוד צור לא נחשבים לחברי ההתאחדות ולכן לא הוזמנתם .
כך יוכל דוד צור לפעול רק עם ענפים שמתאימים לו ,לא מפריעים לו ,לקבל החלטות שנוחות לו ולהשתמש בתקציב הממשלתי שמיועד עבורכם לקיום תחרויות !
אנו קוראים לכולכם להגיע לאסיפה הכללית שתתקיים ביום שלישי 26.7 בשעה 19:00 באשכול פיס אוהל שם רוקח 118 רמת גן כדי לסכל את התוכנית ההזויה של דוד צור
זה האיש שבגללו אין לענף הראלי רייד תחרויות –דוד צור חייב ללכת הביתה !
עצוב
מי שמגיע לשם תשדרו את זה ב facebook live שגם מי שלא בא ייהנה מהקרקס..
עצוב ? מה עצוב מה ?
עצוב זה שקורה אסון בלי יד מכוונת,לא ?
יש פה ספורטאים שהשקיעו עשרות ומאות אלפים בשם החוק ספורט מוטורי הישראלי המזו&@ן הזה.
מישהו צריך לשלם על ״העצוב״ הזה,אם זה בתביעה ייצוגית או אישית,יו ניים איט.