אז יש סיכוי שהאתר ימשיך להתקיים :twisted:
נקווה שרק לא ייקראו לו בעוד שנה היילקסולוג :shock:
Printable View
אז יש סיכוי שהאתר ימשיך להתקיים :twisted:
נקווה שרק לא ייקראו לו בעוד שנה היילקסולוג :shock:
חייבים להגיד, שמבחינת כמות ואיכות המשתתפים, בהחלט אפשר לקרוא לו גם סוזוקילוג :lol:
זוזו טריפו - צפה פגיעה בקרוב... הסיקס שלי עובר הכנה לטיולי בוץ ברמת השבתה-וודאית. נגרור אותו הביתה עם הטויוטה :twisted:
נמרוד, על איזה טיול מדובר? אם אפשר להצטרף אז אשמח לקבל פרטים.
תודה
אם זה ברמה"ג אני בא לגרור אותכם החוצה :twisted:
אני רואה שההחלטה שלי הרימה גלים, כאן, בג'יפטריפ ובמועדון הCJ ...
אז ככה: אני מאוד אוהב מנועים חזקים. מאוד מאוד אוהב, ומוכן לוותר בשביל זה על הרבה תכונות אחרות. כבר מההתחלה, לפני יותר משבע שנים התאכזבתי מאוד כשגיליתי שמנוע ה4.2 של הCJ , הוא אמנם גדל גוף, אבל המוח שלו, אפעס, לא משהו. 115 כוחות סוס מנפח כזה גדול זה עלוב, על כ1700 ק"ג , זה הרבה הרבה פחות ממה שאני רוצה מרכב שהוא נטו פאן.
תוסיפו על זה את חוסר הנוחות שבטיולי משפחה עם רכב פתוח, בכל עונות השנה.
אז בסוף ההחלטה התקבלה: נמכור את הסיקס ואת הקורולה. נקנה רכב שטח, סגור, משפחתי, עם יכולות שטח גבוהות, שזה ההיילקס.
ובהמשך, כשיתפנה לזה תקציב, תהיה סופה, חזקה, קצרה, פתוחה וכיפית, נטו לשעשועים שלי. כמובן עם חלון על מכסה המנוע, כמו שאני הכי אוהב.
תסתכלו גם על נמרוד וניר, בדיוק אותה קומבינציה. שילוב מצוין לחובב שטח בעל משפחה.
חוץ מזה, מגיע לי מז"ט : קניתי היום היילקס.
אגב, צחוק הגורל, שמהCJ , שלא אהבתי את ההספק הנחות שלו, עברתי להיילקס. אבל ההתייחסות שלי להיילקס היא שונה. זה רכב טיולים, לא רכב להשתולל איתו. אין מה לדבר על תאוצה, והאמת גם שאין הרבה מה לדבר על מנוע. באורח פלא הוא מצליח להשתנע מנקודה א' לנקודה ב' בלי להאיץ בדרך.
הסופה כבר תפצה על זה.
תתחדשו ותהנו
פרטים?
מזל טוב.
אם מה שאתה רוצה זה מנוע עתיר הספק, ומאחר ואתה אוהב את ההתעסקות עם המכונאות ברכב, לא כדאי לך לנסות לארגן מנוע V6 או משהו דומה לסיקס?
הבנתי שזה אפשרי, הרבה עבודה לרישוי אבל אפשרי...
תתחדש ותיהנה :D .
תתחדש!
יש לחץ חיובי במנוע ?
פרטים ?
תתחדש,
יש מונח שנקרא ההנאה שבאיטיות לא??
מיכה, בהמשך, כשיהיה עוד תקציב, נלך כבר על סופה שהיא בסיס טוב יותר לרכב חזק, וחוקי, בלי קומבינציות של מעכרים.
גיא, לאחר שהבנתי ממכם שלכל הרכבים שלכם יש לחץ כנ"ל, כבר לא טרחתי לבדוק. הרכב עבר בדיקה, לא במכון, אלא אצל חבר, ויצא בסדר, טוב מכפי גילו.
ערן, מדובר בהיילקס 95 , עם 300K ק"מ, יוצא חברת חשמל, עם ארגז יפה, ופגושים מיוחדים, וחישוקים כאלה וצמיגים אחרים ובולמים, ומגיני צד ועוד מטעמים שונים. נעילה מקורית אחורית. קבינה במצב מצוין. פחחות חיצונית גם טובה, ונראה שהרכב מטופל היטב ושמור. הבחור ביקש וקיבל 8K מעל המחירון, הלא משוקלל. תמונות בהמשך.
תודה על הפירגון.
תתחדש ותהנה,
סער.
אם בארזים נפלה שלהבת , מה יגידו אזובי הקיר................... :wink:
חנן
שיהיה לך מברוק
(אז עכשיו שם האתר ישתנה להיילקסלוג?
מזל טוב,
תחדש!
אהה .... לפחות זה.ציטוט:
95
אני הבנתי שאתה מחפש IFS ובאמת חשבתי לעצמי מחשבות על ארזים ושלהבות ...
שיהיה במזל טוב.
לא הייתי נעול על השנה בכלל. היה לי תקציב לרכב עד שנת 2000 , ומבחינתי כל מה שהיה נופל לידיים שלי, והייתי מחליט שהוא רכב טוב, הייתי לוקח. בשבת הלכתי לבדוק רכב מודל 2000 ואם הוא היה טוב, הוא היה אצלי. לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ולא הצלחתי להחליט בצורה חותכת לכאן או לכאן. מצד אחד ABS וכריות אוויר ומנוע טורבו, ומצד שני סרן קדמי חזק הרבה יותר, שיעמוד בצורה מכובדת יותר בעומס של נעילה קדמית.
במקרה, זה מה שיצא.
תודה.
הנה החלזון:
http://img360.imageshack.us/img360/7456/img15995zl.jpg
מודל 95, ארגז עם שלוש דלתות ותא צדדי, פגוש קדמי TJM , אחורי של איזה איסוזו, וו גרירה, ראנצ'ו 9000 , ג'נטים מגנזיום :roll: , סט צמיגים AT חדש (שיוחלף בסט הMT שיש לי על הסיקס) , נעילה אחורית מקורית, כסאות טובים יותר של איזה איסוזו, מגיני צד מסיביים, מיכל מים עם משאבה חשמלית וברז חיצוני.
תוכניות להמשך: למקם את הכננת של הסיקס על ההיילקס ולהרכיב לוקרייט קדמי.
די יפיוף, החילזון הזה. יחסית לבני מינו, הכוונה... :twisted:
תתחדש!
הפסים הכחולים - זה תוספת שמופיע במחירין? זה משפר את העבירות? :twisted: :twisted: 8)
מז"ט...