תודה לכל העונים.
מקבל את עצתכם.
משהו באמת הריח לי מסריח בסיפור הזה.
Printable View
תודה לכל העונים.
מקבל את עצתכם.
משהו באמת הריח לי מסריח בסיפור הזה.
שום דבר לא מסריח.
אני דווקא מחזיק ממכונאים טובים שיודעים לשפר מנוע.
אפשר לשפר מנועים לביצועים וזה גם כיף - יש לזה מחיר, בכסף ובאורך חיי המנוע/מכלולים. הספק גבוה = עומסים מוגדלים, התחממויות וכו'.
יש כלי רכב (מכוניות ואופנועים) שאולי מצדיקים את ההתעסקות הזו. קטנוע לא ספורטיבי באופיו כמו הג'וירייד אינו אחד מהם.
אולי המכונאי התכוון לשנות הגדרות בספידומטר ככה שיגיע ל200.
זה ההסבר ההגיוני היחיד .... 😄
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מעלה את השירשור מהאוב.
יש לי רישיון a2 והחלטתי לחזור להתנייד בתוך העיר על דו גלגלי, אני שמתי עין על הסאן יאנג הגדול והנוח יותר אבל אני לא לגמרי סגור על זה ויש לי מספר שאלות.
עד כמה הוא ידידותי לטיפולי מידרכה עצמיים? ואני לא מתכוון רק להחלפת שמנים אלה גם לטיפולים גדולים יותר, האם יש למישהו מהקטנועים יתרון משמעותי או חסרון משמעותי מבחינת חלקים וטיפולים עצמיים?
מה לגבי זמינות חלקים בארץ ובחו"ל?
ואחרי שהחלטתי לקנות, איך ומה בודקים בקטנוע לפני קניה?
ונקודה נוספת, בפעם האחרונה שרכבתי על דו גלגלי שהוא לא אופניים חשמליים הייתה לפני מעל 30 שנה וחשבתי לקחת קורס רכיבה מתקדם לפני שאני קונה קטנוע, הבעיה היא שכל הקורסים שמצאתי הם על אופנוע של הרוכב. יש קורסים כאלה לכאלה שהם לא בעלי קטנוע?
אני לא מכיר קורסים כאלה, שווה להתקשר לאופנוען מאומן או פרוריידינג ולשאול.
לגבי קטנוע 125 שהוא זול, אמין ונוח לטיפול, הכי נפוץ זה הקימקו דיוק 125. הבעיה היא שיד שניה רובם עברו חיים קשים בשליחויות.
שנית,
אמנם בג'יפולוג יודעים הכל, אבל זאת שאלה קלאסית לפורום רוכבים מתחילים באתר פולגז.
שם תקבל מגוון דעות הרבה יותר רחב.
טיפול בקטנוע אינו כמו רכב, אך עם זאת, אם יש לך חוש טכני, אין סיבה שלא תצליח ובכך תחסוך לא מעט כסף. חלקים/חלפים יש גם בארץ בשפע כי מדובר בקטנוע מאד נפוץ. לגבי חו"ל במקרה של הדגם הזה, קטונתי.
אופנוען מאומן עושים אחלה קורס מנסיון אישי אבל כאמור רק ברכיבה על כלי אישי, אתה יכול לבדוק השכרת קטנוע ואיתו לגשת לקורס או במסגרת שיעור נהיגה רגיל ולרענן את עצמך.
אצל כפיר מפרוריידינג אפשר להשכיר אבל מדובר באופנועים ולא קטנועים וזה עולם קצת שונה בשביל מה שאתה מחפש ספיציפית.
ראיתי לפני יומיים בפייסבוק פשפשוק יד 2, דיוק תקין וגם חיצונית נראה בסדר עם רישוי בתוקף באלפיה... לא נתפס כמה זה זול וזמין
תיקון טעות שלי,
התכוונתי למובי xl לא לדיוק.
סליחה.
תודה על ההמלצות,
המובי נראה לי קטן ולא נוח בשבילי ולכן הלכתי על משהו יותר גדול פיזית.
אני אקח כמה שיעורי ריענון לפני שאני קונה ואז ניראה הלאה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk