תגובה: rzr עם פזילה לתומקאר
בשוק ה-SBS קיימים היום המון כלים. ממערב יש את הפולריס, ה-CanAm והארקטיק קאט, כולם טובים, מוכרים ובהתאם לדגמים גם הביצועים. ממזרח יש לא מעט כלים סיניים שהגיעו השנים האחרונות, RS800 שנראה מועתק מג'יפ, CFMOTO, הייסון שבעיקר דומה לפולריס במראה וזהו.
באמצע, בארץ הקודש, יש את התומאר. הרבה יותר כבד (כמעט פי שניים), הרבה יותר מאסיבי.
היתרון של הכלים שאינם מסין הוא בעובדה שיש יבואן ותיק וזמינות חלפים. צריך לוודא, אם קונים משהו סיני, שיש עדיין אבא ואמא לכלי
השאלה עד כמה שווה הסיני הזה ואיך בודקים למשל את ה cfmoto?
אני בדעה שכל הSBS למינהם, אורך חיי המדף שלהם לא דומה למה שאנחנו מכירים מרכבים רגילים...
כלומר, RZR בן 7 לא שווה ערך לרכב רגיל באותו גיל, וכנראה ידרוש תחזוקה מפה עד תאילנד, כמו רכב משנות ה90.
אלו כלים שצריך לקנות חדשים, או גג בני שלוש, ולמכור אחריי שנתיים.. יותר מזה כבר מדובר במפלצת מוצצת.
התומקאר יותר בסיסי וחסון, והוא יוצא מהכלל.
זו דעתי..
זה תלוי בשעות מנוע. פחות בגיל.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
האם לcfmoto הייסון וrs יש רישוי כביש?
T1?אן אני זוכר נכון
ב cf רישוי של רכב שטח - כי אין לו דיפרנציאל אחורי.
הוא סהכ נוסע טוב, מתנהג טוב, ומאוד מזכיר את הרייזר 800. המנוע חלש יותר ורועש יותר, הבולמים פשוטים, אבל לטיולים זה לא מפריע.
יותר מטריד איך הוא מזדקן - רכב המבחן שקיבלנו לטיול כשהוא היה חדש בשוק, היה אמנם מאוד מהנה, אבל הטיול נגמר בגרירה בגלל בעיה חוזרת במשאבת הדלק הטבולה, וכל הטיול נמנעתי מלשלב 4x4 בגלל נזילה רצינית מהדיפ הקדמי. תוסיף לזה עוד כמה שנים על הכביש, ומה יהיה מצבו?
אסף.
-_-..זה מטיש לחפש משהו שמזכיר rzr בתקציב הנל ולא בן 7.
- - - Updated - - -
טוב בואו נסכם.
התקציב שלי עומד על כ45 אלשח
מה שמוצע לי כרגע וראלי
Rzr 2010 עם כל המשתמע מכך.
Cfmoto 2013
Rs800 2013
הייסן
הצעות?
הרייזר יהיה היחיד מכולם עם רישוי כביש. זה משמעותי עבורך?
אסף.
את האמת שלא כל כך(חשבתי שלכולם יש חוץ מאשר לcfmoto)..יש כוונה חנסוע קצת על כבישים.
לא ערים אבל כבישי הצפון פה..ולא במטרה להשתמש בו כרכב אלא להגיע לשטחים פתוחים..אני בטוח שהאכיפה גלבי זה דלה..
כל עוד זה בצד הכביש ולא מפריע לאיש.
כאמור רק כדי הלגיע לשטחים עלי לנסוע לאורך 2-6 קמ מהמושב בו אני גר
נראה לי שאוותר על הביטוח בתחילה
לדעתי
התוםקאר מיושן , 4X2.
הסיני לא אמין , גם לא ממש סחיר , יהיה לך קשה מאד למכור אותו אחרי שתקנה .
רייזר בתקציב הנ"ל קצת בעייתי ברוב המקרים תמצא אחד גמור , מומלץ לחפש בסבלנות ולפעמים להוסיף כמה שקלים על מנת למצוא אחד שמור.
יש לך גם אופציה לקנות רייזר 570 2012-2013 , המחירים שלהם ברצפה , די מומלץ אם אתה לא בקטע הספורטיבי
בהצלחה