נראה מדהים עידן, כרגיל אצלך
Printable View
נראה מדהים עידן, כרגיל אצלך
מה שבטוח, שבשלב של הרכבת רהיטי איקאה, תהיה כבר מומחה בהוראות הרכבה..
אני עדיין מחפש במכולה מפתח אלן, נראה שאין ;)
אבל בטח יש דבק של קונרד
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
שלום עידן
יש לך מידע לגבי החלונות עץ שבתמונה הראשונה?
האם זה מאותה חברה, מאיזה עץ, עלויות פחות או יותר, האם ניתן להזמין רק חלונות, או כל פרט אחר.
יש איזה פרויקט שאני צריך עבורו כ 50 חלונות כולל ויטרינות והוחלט על עץ בגלל הקרבה לים, חשבתי לייצר בארץ אבל פתוח לאופציות נוספות.
תודה
אהלן,
אני רוכש את החלונות והדלתות מאותה חברה, יחד עם הבית, ואין לי מושג מה העלות שלהם בלבד.
מדובר בחלון דריי קיפ (ניתן לפתיחת כנף מלאה או פתיחה כלפי מעלה לאלכסון עליון לאוורור בלבד), עשוי עץ ליבנה עם זכוכית כפולה ועבה מאוד, ממולא גז ארגון לבידוד - לא יודע להגיד עליו הרבה למעט זה שהוא מרגיש מאוד מאוד איכותי, הרבה יותר מכל חלון שראיתי עד היום.
זה יצרן החלונות: http://www.skando.fi/en/products/windows/euro-dk/ החלונות שלנו הם מדגם Euro DK.
עידן
אתמול הסתיימה בניית השלד והיום התחילה הרכבת הרצפה - עשויה אורן מטופל בחום (ללא צבע), כאשר החדרים הרטובים והמטבח מחופים קרמיקה, ובמקביל התחילה הצביעה החיצונית.
אנחנו מחכים שיגיע מנוף ביום ראשון, על מנת שיניח את הקורה שבקודקוד הבית (קורה אחת באורך 12 מטר) על מנת להתחיל בבניית הגג.
קובץ מצורף 109777קובץ מצורף 109778קובץ מצורף 109779קובץ מצורף 109780קובץ מצורף 109781קובץ מצורף 109782קובץ מצורף 109783קובץ מצורף 109784
וואוו! אני אכול קנאה. זה נראה תהליך מרתק.
תודה על השיתוף!
ככה זה נראה בסוף היום
קובץ מצורף 109899קובץ מצורף 109900
נראה מדהים.
מניסיוני, נכון לחודש שעבר: עורך הבקשה שלך (ככל הנראה הקונסטרוקטור או האדריכל) הגיש תוכנית כיבוי אש. במקרה שלי, הקונסטרוקטור הגיש תוכנית הזוייה: 7 גלאי עשן המחוברים לרכזת, גלגלון, ברז צול בצד אחר של הבית ומטף במטבח. מה אכפת לו? זה על חשבוני. ניגשתי לבודקת התכניות בכיבוי אש, יש שעות קבלה, תתעדכן . היא יודעת הכי טוב מה צריך להיות בכל סוג מבנה. הורידה ברז צול וחמישה גלאים ואת השניים שהשאירה פסקה שיהיו עצמאים ללא רכזת. בית פרטי, בנייה קונבנציונלית.
אני יודע שמועצה אזורית עמק חפר דורשת חיבור ספרינקלרים ורכזת מחוברת לכיבוי אש,
אנחנו לא שייכים לעמק חפר, ונדרש רק גלאי אש.
גם לגלאים יש מספר תקנים...
ולא תמיד עורך הבקשה מכיר את הדרוש. גם לא המועצה. מי שדורש הם כיבוי אש, לכן הם ידייקו אותך.
מדהים. בבקשה תמשיכו לעדכן למען הדורות הבאים.
חלום הופך למציאות
sent from mobile
אז ככה:
הרשות המקומית דורשת מספר אישורים, אחד מהם זה אישור כיבוי אש, וכאן אני נכנס לתמונה.
כל בניין חדש או תהליך ליגליזציה מחייב אישור כזה.
לכבאות יש ספר נהלים ולפיו נקבע דבר - מה צריך, וכמה (הוראות מכ"ר, אם אינני טועה - 529).
לנציג המקומי (נתניה/חדרה/עכו או היכן שלאתהיו) יש סמכות להוסיף כמה שבא לו (וכאן שוב אני נכנס לתמונה - לשכנע שהוא טועה...).
בגדול, בית עץ, למגורים, בודד (מספיק מרוחק מהשכנים) - התקנות לא מחמירות. יש הנחיות שונות לגבי ספרינקלרים, כל בית והמאפיינים שלו.
עמדת כיבוי ומטף - כמעט תמיד נדרשים.
מקווה שעזרתי, גם אם מעט,
השבוע האחרון עסק בעיקר בבניית תשתית גג, חשמל שכמעט גמור, אינסטלציה וחיפויי תקרה.
קובץ מצורף 110086קובץ מצורף 110087קובץ מצורף 110088קובץ מצורף 110089קובץ מצורף 110090קובץ מצורף 110091קובץ מצורף 110092קובץ מצורף 110093קובץ מצורף 110094
זה נראה טוב!
איזה יופי!
סתם בשביל הקוריוז, בית של חבר בקנדה, בנייה עצמית מלוגים קצת יותר מאסיביים..
הבחור בונה לאט-לאט, כשחצר עץ הולך ליער מאחורי הבית (יש לו 40 דונם יער ), ומביא לוג חדש.
התמונה הראשונה היא פנורמה מעדשה רחבה מאד, ובגלל זה העיוות האופטי של הקורות- במציאות הכל ישר.
.קובץ מצורף 110097
קובץ מצורף 110096קובץ מצורף 110095