אי שפשר להגיד "תנחומי" על רכב, אבל עדיין, תנחומי, ערן.
Printable View
אי שפשר להגיד "תנחומי" על רכב, אבל עדיין, תנחומי, ערן.
אל תכתוב דברים כאלה במקום ציבורי. מוטב שיימחק.
בהצלחה, בהכל.
מסכים עם כל מילה של ערן, לא יתכן שבמדינת חוק, אנחנו ששומרי החוק סובלים קשות מתקנות מתקנות שונות של משרדי ממשלה שונים שמאוד קל לאכוף (ברישוי השנתי), אבל שאותו בעל רכב צריך את הגנת המדינה על רכושו, הוא יודע שאין סיכוי ושיום כלשהו הג'יפ שלו יעלם.
מרתיח הסיפור, מקווה ערן שתעמיד ג'יפ יפה וטוב יותר.
ערן,
הלב נחמץ.
אני לא מסוגל אפילו להעלות בדעתי סצנה שבה הג'יפ שלי, בן משפחה יותר מ-11 שנה שבניתי בעשר אצבעותיי - נגנב.
עד היום כואב לי בצלעות כשאני נזכר בסיפור של דרור או של קובי. זה פשוט להתפלץ מזעם.
לכאורה, אני שואל את עצמי, איך בכלל אפשר לדבר על ברזלים - סנטימנטליים ככל שיהיו - כמו על חבר נפש או בן משפחה. זה אמור להישמע הזוי לאוזן 'שפויה'. אבל האמת הפשוטה היא, שהקשר הזה בין אדם ומכונה הוא באמת מעבר לכל הסבר נורמטיבי.
אני כואב את כאבך ושמח שלפחות מצאת מה שמצאת.
מציע לך את עזרתי ככל שאוכל - כולל באמצעים טכניים (מולי במשני אם תרצה לדעת יותר).
גיתאי
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
כמו שאמרתם כבר . הם מתנהלים כאילו אין חוק ואין דין . לא רק בכלי הרכב שלנו אלא גם באדמותינו .
ההתעלמות של המדינה מהנושא של הבדואים פשוט מכניס את הדורות הבאים של כולנו למקום רע מאוד .
בינתיים נבחרינו נזרקים ע"י נשותיהם מהרכב באישון לילה .
אז איך יהיה להם ביצים לתת מענה לתופעה ?
כולנו אזרחים שומרי חוק הלא אם לא היינו כאלה היינו נוסעים בכבישים בדיוק כמוהם ללא דין וחשבון בלי קשר למצב הקפיצים או הבולמים .
אין מנהיגים אמיצים באופק .
ולערן - תהיה חזק ותמשיך להנות מהגיפאות .
מילים כדורבנות...צודק
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ברלי שונא את כולם באותה מידה...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
בהחלט מרתיח.
ולצערי ממש לא מפתיע.
שומרי בחוק הם היחידים שסובלים.
ערן- הרבה בהצלחה בשיקום.
ערן, אשמח לעזור בסדנא וידיים עובדות אם תצטרך, אני מנבטים.
לצערי כל הנאמר על המצב בדרום נכון והזוי. גם את הסיקס שלי גנבו ולמזלי הרב לא הצליחו להתרחק עימו, את הרכב מצאתי חבול ומושחט,ומאז הרכב נעול בכספת. משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה שהרכב חזר אליי וניתן לתקן את הנזקים עם כמה טון אהבה וחברים טובים ..
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לביא תהיה רגוע.
יש פה עוד "יפי נפש" לפי הגדרת השרשור הזה. אני אחד מהם. לא מקבל ולא מסכים עם הטקסט המתלהם והגזעני, מוחק מדי פעם כשאני תופס משהו (ואני לא המנהל היחיד שעושה את זה, אתה רק לא שם לב למה שנמחק, באופן טבעי, אלא רק למה שלא).
האם גם פורום ג'יפולוג מתדרדר ברמת הדיון? אכן. הוא משקף את הלך הרוח הציבורי. אני מאמין רק שהוא מתדרדר יותר לאט משאר האינטרנט, וגם זה משהו.
אתה צודק לגבי הכללים. אבל קשה להפריד לגמרי ולפעמים הקיטור צריך לצאת, אז שיצא, כי פה לאבד ג'יפ זה באמת כמו לאבד קרוב משפחה... השרשור הזה הוא סוג של שבעה.
אכן מחשבה תמימה...
לי נגנב רכב יחיד במינו , כזה שתמיד היה מזוהה איפה ומתי הייתי..
התאדה..!
צריך לעבור לקיצוץ ידיים לגנבים
נמרוד,
פתאום אחרי שקראתי מה שכתבת התחיל להתנגן לי בראש השיר הזה של קובי אוז ״יושבים בבית קפה/ ואת בתוך הג׳יפ שלך״...
ואני לא מצליח להיפטר ממנו
חברים, גם לפי בקשות גולשים, וגם כי זו מדיניות האתר, השרשור נוקה מפוסטים מכלילים.
אני מבקש לא להמשיך עם זה, למניעת עוגמת נפש לכותבים ולמוחקים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
נכון. עדיף להתעלם. לקבור את הראש בחול. להכריז שלילה הוא יום וששחור הוא לבן ושזה בכלל לא קורה.
זו תרומתנו הצנועה להמשך ולהנצחת המצב.
אני מכבד את זה.
אין פה שום הכתבה להתעלם, ואל תקח כמובן מאליו שדעותיי שונות משלך או פחות קיצוניות מהן.
הבמה לזה היא במקומות אחרים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אנשים אומרים לי - "הגזמתם. מה קרה? כולה אוטו ישן. ערימת פח, יש ביטוח".
וזה עצם העניין. שלא כל אוטו ישן הוא "ערימת פח", ושלג'יפים כאלה בד"כ גם אין ביטוח (כי בגלל הגניבות, אף אחד לא מסכים לבטח אותם ואם כן, העלות לא הגיונית בעליל וגורמת לנו לקחת את הסיכון שייגנבו ואנחנו נישאר עם הז...ן ביד), והעיקר - שגניבת הרכבים היא רק עוד סימפטום של בעיה הרבה יותר גדולה וקשה.
בכל פעם שנגנב כאן ג'יפ, ורבים כאן נגנבו בשבע השנים מאז שנגנב הג'יפ שלי, זה מכה בי מחדש. ורק מי שחווה את זה יבין את הכעס. את מפלס העצבים, התיעוב והשנאה כלפי הגנבים ובעיקר כלפי שלטון החוק הפחדני שחושש להתמודד איתם ובוגד בנו. והיי, החוק אמור להגן עלינו, לא על הגנבים!!!.....
התגובה האחרונה שמחקת בזמן שערכתי אותה, לא התייחסה לבדואים אלא לעקרון של טיפול בבעיות. הבאתי את ההקבלה לשן כואבת (יש כאן רופאי שיניים?...) שמתעלמים ממנה או מקסימום לוקחים אקמול. הסתימה שאנחנו דוחים היום, תהפוך לסדרת טיפולי שורש כואבים או ניתוחים יקרים מחר.
וברור שגם כאן יש כאלה שמעדיפים להמשיך לחיות עם השן הכואבת/רקובה. העיקר לא להתלכלך ב"גזענות". זה פוגע בי אישית, כי התייפייפות הנפש שלהם היא באופן ישיר על חשבון ערן ועל חשבוני ועל חשבון קובי, ואריק, וניר, ודידו, ועוד רבים וטובים כאן שאיבדו את הג'יפ שלהם בגלל הפוליטיקלי-קורקט והנפש היפה ששולטים במציאות הישראלית ומובילים את כולנו לתהום, לקראת הפיצוץ הגדול.
וכשזה יתפוצץ, זה יתפוצץ גם בפרצוף שלהם וגם הם ישלמו מחיר כואב. ואז אולי סוף-סוף יבינו. וזו לא שאלה של "אם" אלא של "מתי" וה"מתי" הזה הולך ומתקרב.
אבל כתבתי שאני מכבד, אז זהו לגבי הגניבות.
מה שכתב נמרוד שזה סוג של "שבעה", זה נכון.
ליבי עם ערן. הוא גם נחוש לשפץ את הג'יפ - ערן, אתה לא לבד בקרב הזה.
ברור שכל עזרה שתצטרך בשיקום/בניית הג'יפ מחדש, מורלית, פיזית, אני לרשותך ואני יודע שלא רק אני.
מעניין להשוות בין השרשור הזה למקבילו במועדון ה cj.
חוק גודווין גורם לסגירת הדיון, יחד עם מחיקת התגובות האחרונות. כל מי שלא מסוגל לשלוט על המקלדת שלו - קחו ערב חופשי מג'יפולוג, סעו לסיבוב בשטח או לחוף הים להרגע.
ערן קבל התנצלות (שלי אישית ובתור נציג הנהלת האתר) על התדרדרות הדיון.