http://topspeed.co.il/forum/uploads/...UTCH_PEDAL.JPG
Printable View
נועם תודה,
הדוושה כוונה בעזרתו של שוקי3 והכל תקין!
(מסתבר שהיה חסר לי את הבורג המגביל את התנועהשבעזרתו מכוונים את ה-140 מ"מ).
מדידת ה- 140 מ"מ צריכה להתבצע כשהרגלית לא לחוצה או לחוצה?
המדידה היא עד לרצפת הפח?
תודה לעונים.
[ציטוט:
. . כאשר הדוושה לא לחוצה והאומים של מוט הדחיף משוחררים.
בדוק את המרחק מהחלק התחתון של הדוושה עד לריצפה, המרחק הנכון הוא 140 מילימטר ללא השטיח.
נו שוקי, את זה קראתי והפנמתי.
אז בכל אופן מה הקשר של כיוון זה ושל הבורג גובל תנועה החיצוני? איך אפשר לדעת כמה לגבול את תנועת לחיצת הדוושה?
אני לא רואה דרך לכוון את זה,
זה נראה שסוף המהלך של הדוושה הוא כמה שהמשאבה נותנת לך ללחוץ
בהתחשב בבוכנה ("משאבה תחתונה") שהיא מפעילה למטה.
אתה שואל שאלות לא באותו איזור. ה-140מ"מ מתייחסים לגבול עליה של הדוושה. אחרי שתכוון את זה לפי ההסבר למעלה לא יהיה לך סיבה לכוון את הגבול התחתון.ציטוט:
נכתב במקור על ידי gali
לפרק זה לא בעייה- הבעייה היא להחזיר למקום הנכון.
הבט, כל האמור לעיל אני מבין.
אך ישנה סיבה לקיום בורג גובל התנועה החיצוני ומעניין אותי האם ישנו כיוון או לאפשר לדוושה לרדת עד הסוף? אני חושב שבירידת הדוושה עד הסוף, ללא הגבלה, ייפתח צ'אנל (חריר) הלחץ ולא יתקבל הלחץ המקסימלי שאמור לפעול על הבוכנה התחתונה (משאבה תחתונה).
לא יודע אותי לימדו לשאול כיש ספקות :roll:
מנסיון שהיה לי עם דוושת בלמים קידמית של אופנוע...
בנושאי משאבות לא תמיד מה שנראה הגיוני הוא באמת כזה.
אם אין לך את הנסיון עם בוכנות, אז אין לך את הידע להתמודד איתן.
דוגמא:
הבוכנה של הבולם באופנוע לא לחצה היטב. השמן לא נזל אבל לא היה לחץ. היתי לוחץ עד הסוף על הידית ועדין לא עצר. פרקתי את המשאבה ובאמת היו סריטות עדינות מאוד לאורך הבוכנה. זה לא היה אמור להשפיע כיוון שבקצה יש גומית אטימה והסריטות בכלל בחלק הפנמי.
הבוכנה היא למעשה גליל בקליט בקוטר 1.5 אינץ שיש לו שני שקערוריות משני הקצוות. בוכנה חדשה עולה הרבה זוזים ולעומת זאת גליל בקליט מאותו החומר (אבל בלי השקערוריות) עולה שקלים בודדים. קניתי גליל כזה וניסיתי להחליף איתו את הבוכנה. הבלימה השתפרה אבל עדין לא משהו. מה לא ניסיתי ניקוז אוויר, החלפה ל DOT4 מילוי שמן הפוך וכלום.
בסוף התיאשתי וקניתי בוכנה מקורית, וראה איזה פלא ללא שום ניקוז אוויר הבלמים עצרו בחריקה!!!
עד היום אני לא יודע למה השקערוריות הללו כול כך חשובות... אולי כי בזמן לחץ הם מרחיבות את הבוכנה ויוצרות אטימה משופרת. מה שזה לא יהיה זה היה מאוד נדרש!!!
ולכן, אם אין לך ידע בנושאי בוכנות הידראוליות, בהחלט יתכן שלא תעלה על הבעיה.
סתם זריקת רעיון, האטם לא אוטם טוב ולפעמים הוא משחרר לחץ. או חלק מהבוכנה נסדק כך ובמצבים מסוימים נוזל הידרואלי משתחרר.
עצתי לך. קנה קיט לשיפוץ המשאבה ותשפץ.