יופי.....עכשיו צריך להוסיף לפק"ל חילוץ נייר דבק שחור- להסתיר את מספר הרישוי .
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
Printable View
יופי.....עכשיו צריך להוסיף לפק"ל חילוץ נייר דבק שחור- להסתיר את מספר הרישוי .
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
אותי מעניין מי הגיבור שעלה לשם עם נ"נ וכמה ידיים נשברו לו בדרך... (-;
סתם לידיעה, לאור ויכוחים שהתחילו פה בענין הסתרת מספר - להציג רכב שהתהפך בשטח כ"לא ראה שטח" זו הטעייה ועבירה, בהנחה שהעובדה לא נכונה, שיכולה לגרור את בית המשפט להחליט שעסקת המכירה מבוטלת מלכתחילה. גם אחרי שנה.
בהנחה שהרכב מבוטח, חברת הביטוח היא זו שאמורה לספוג את הנזק.
לכן לא ברור לי מה אתם רוצים מדור. זה צולם ללא הסגת גבול וללא פגיעה בפרטיותו של מישהו או בהגנה עליה.
אלה החיים וזה החוק.
לידיעתכם.
מעניין אם הוא ישבב את המוביל
אני עדיין לא. מבין כיצד התהפך.
רק אני שמתי לב שהרכב לא היה מעוגן בזמן החילוץ ורץ קצת קדימה.. ונעצר במזל בסלע.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
החילוץ נעשה על ידי יחידות חילוץ ערד ועין גדי, הננ שייך לעין גדי.
נמרוד
אורי,
בגלל זה שאלתי לגבי הדיפ המרכזי.
שים לב שכמתחילים ליישר אותו, גלגל ימין אחורי מתחיל להסתובב ואז הרכב רץ קדימה עד שנתקע בסלע (שוב..)
לא חסר הרבה שהיה ממשיך לתוך הנ.נ, או מדלג מעבר לשביל למטה לתהום.
דיפ מרכזי פתוח שאפשר את ההצלבה וגלגל שמאלי קדמי מסתובב?
גיר בניוטרל?
בהמשך להרצאת החילוץ, הכלל הראשון של החילוץ התפספס כאן: בטיחות.
אחרי התייצבות האירוע, סגירת סוויץ, משיכת בלם יד גם כשהרכב לא על הגלגלים, והעברה ל-P ברכב אוטומטי/הילוך הפוך לכיוון התנועה ברכב רגיל.
עיגון הרכב במהלך ההפיכה חזרה.
לדעתי הרכב לא רץ קדימה. הוא קפץ מעצם ההתישרות ונעצר מיד. מה שכן עיגון מאחור היה מאבטח אותו יותר. בכל מקרה זה בסה"כ מהסתכלות בשני סרטונים בזויות שונות.
זה לא נראה כמו קפיצה, זו התקדמות, הוא נוחת מעבר למדרגה, והגלגל מסתובב בצורה מאד ברורה.
דורון, גם אם הוא היה עגון הוא היה קופץ קדימה, זה בכל זאת ירידה ומדרגה, תחשוב על הכוח שפועל עליו בזמן ההתישרות, זו לפחות דעתי
יצא לי ליישר רכב ממצב כזה ולהיות ליד סיטואציה כזו יותר מפעם אחת.
אם הוא מעוגן הוא כמעט ולא זז.
איזו סיבה יש לגלגל להסתובב אם אין תנועה?
הנגדי שלו מניע אותו.
חוצמזה, הרכב מתקדם מרחק של כמעט רכב שלם קדימה לחלק התחתון, תסתכל על קו הסלעים מאחוריו.
יש סרטון מלמעלה שרואים יפה מאד את ההתקדמות.
למי צריך להתחנף בשביל להכנס לואצאפ ששם מסתובבים כל הסרטונים המעניינים האלו ? ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
בסוף הכל מגיע לכאן, אז קצת סבלנות
למי שכל כך מתעניין
https://www.facebook.com/groups/1223...75579140264314
נראה כמו טעות בזוית הגישה למדרגה.
ועכשיו זה גם צץ אצלי בפייסבוק.
לגמרי פורנוגרפיה .. ולגמרי כל הטעויות האפשריות .. .:( צר לי .. מקווה שהבחור לא נפגע.
ואכן רואים את מה שדרור ואסף כתבו, גלגל יורד חזק לתוך הבור, ברקס קטן .... והרכב על הצד.
לדעתי כמעט כל רכב היה נשכב ככה גם בלי ברקס, הזווית גדולה מידי.
ליבי עליו
צריך להזהיר את הצופים מהצעקה של אישתו בסוף הסרט.
כמעט נפל לי הטלפון מהיד
לפי הסרטון הזה https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/...f2&oe=57F66F5A נראה שהוא דווקא כן מעוגן
לדעתי הוא לא, הוא פשוט קשור כנראה משתי כיוונים-מעל הגג ומהחלק הקידמי, כל זה קשור עם מכפיל כוח שמעוגן לרכב שנימצא ממערב לו וחוזר לנ"נ עם הכננת שמושך-דוגמה אחת להפיכת כיוון משיכה של כננת.
אם תביט טוב בקליפים, הוא לא מעוגן מאחור, הכבל שכביכול "מחובר מקדימה" הוא הכבל החוזר ממכפיל הכח.
הרצועה ירוקה המחוברת לצד הנגדי ע"מ לאפשר הפיכה.
החבר'ה המחלצים בעיקרון מוסמכים לפעולות כאלו, ומבוטחים דרך המשטרה כחוק לכול נזק במהלך החילוץ, בניגוד לאדם פרטי שהיה נוטל יוזמה (ברוכה לעזור לאדם בצרה) אבל במקרה של כשל מכאני או בנפש במהלך החילוץ, האדם הפרטי אינו מכוסה כלל ואינו מוסמך לפעולות כאלו (מוסמך משמעו מכוסה ביטוחית במקרה של כשל כלשהו.
צודק.
גם זה נכון.
אבל כלים קצרים ו/או עם מהלכי מתלה קצרים, רגישים הרבה יותר למלכודת הזו.
הטעות היסודית היא שמצד אחד אנשים מפחדים לגרד את הגחון ו/או הזנב ומצד שני הם גם מתעצלים לעשות בניית מע"צ (שזה גם "לא מספיק גברי" בעיני המאצ'ו הישראלי) אז מעדיפים גישה מנקודה פחות גבוהה אבל גם הרבה פחות טובה.
לא בושה למתן מדרגות באבנים גם בירידה. עדיף לגרד גחון וזנב אבל לרדת בזוית ישרה ולא ככה.
ובינתיים, הערב, ממש לא מזמן, התהפך סילברדו בשטח. אני מחכה לפרטים נוספים.
כמה מכם התנסו בסיטואציה בה בניגוד לתחושת הבטן צריך לתת גז בירידה כדי לייצב רכב שעוד רגע נכנס לשפצ?
זה בכלל לא אינטואיטיבי אם לא עברת הדרכה או תרגול, וזה משהו שצפוי לקרות לא רק במדרגה אלכסונית גבוהה (ממ אמר מרזבה?)