תגובה: עזרה בבחירת מצלמה ועדשה.
ה1200d עם רגישות גרועה. תנאי אור לא אופטימליים והתמונה מגורענת.
בכדי לקבל משהו שימושי שתוכל להתפתח איתו עדיף גוף מסדרת xxxd ומעלה. בכללי בקנון 4 ספרות זה כניסה, 3 ספרות זה רמת חובב, 2 ספרות זה חובב מתקדם וספרה אחת זה חצי מקצועי ומקצועי.
זה בא לידי ביטוי ברגישות, מהירות תריס, ואפילו באחריות לאורך חיי התריס.
ה700 היא מצלמה טובה. עם מסך אחורי מפרקי. יש כבר כמה מצלמות שיצאו אחריה, אבל היא בהחלט תספק את הסחורה.
מבחינת שימושיות הייתי בוחר בקיט עם עדשת 18-135 ותקבל מצלמה שימושית. את המקרו הייתי לוקח בהמשך. מאמין שלא תהיה לך שום בעיה לצרכייך עם עדשה זו וגם תקבל הרבה יותר ורסטיליות.
לא הצלחתי להבין האם יש לה/לך נסיון בצילום שיאפשר את ניצול היתרון של DSLR, כלומר פקדי החשיפה, מעבר לאופטיקה.
מצלמות mitorless נותנות היום איכות מעולה בהרבה פחות כסף, ויותר פשטות תפעול במצב אוטומטי.
אני הולך לחנות עם כמה דוגמאות ואבדוק שם. יש לה נסיון עם מצלמות פוקט והיא רוצה לשדרג יכולות. קורס ו/או שיעורים פרטיים באים בחשבון.
מבחינת שימושיות היא צריכה מאקרו. אנחנו לא מצלמים הרבה ואם כן אז בטלפון. הייתי רוצה עדשה וורסטילית בנוסף למאקרו אבל זה כבר שאלה של מחיר.
העדשה הזו 18-135 מגיעה גם בתור עדשת קיט וזה מוזיל משמעותית.
אם אתה רוצה להוזיל עלויות לא חייב אחריות של קרט. זה יכול לחסוך 300-400 שקל בערך. וחסכן של עדשה כזו בקיט לעומת קניה נפרדת שווה 200-300 שקל
קיט זה רעיון טוב. למה לא להשקיע באחריות של קרט?
עדיף קרט. זה נותן שקט מבחינת אחריות לגבי חלפים מקוריים. זו רק דרך לחסוך כמה גרושים
אתה יכול לקנות באיביי אחריות mac והנציג שלהם בארץ זה ארליך.
אני קניתי באיביי אחריות mack לעדשת 15-85 וקיבלתי שירות מקצועי ונפלא מארליך בלי לשלם שקל.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
קניתי מארליך d1300 עם עדשה פשוטה 18-55 ועדשת מאקרו 100ממ. קניתי גם אחריות מורחבת לעדשת המקרו והגוף. עלה יותר משרציתי אבל זה ממש המינימום.
חשבתי לקנות את הd700 אבל בהמלצת המוכר לא קניתי כי היא ממש כמו הd1200 מבחינת יכולות. מאחר ואנחנו מצלמים בתנאי אור אופטימליים אז אין בעיות תאורה או חושך שמצדיק iso גבוה.