תגובה: Article: השקה מקומית: קאן-אם מבריק X3
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מי שאלה שיקוליו בישראל הם לא הרבה, הם בודדים. אפילו לא עשירון עליון אלא יותר לכיוון האלפיון...ופחות מהם שואלים כאן.
השאלה של פרייבט וגיפ לרוב מגיעה מסכומים שיחדיו מהווים חצי ממה שציינת במקרה הטוב ושליש המקרה הנפוץ יותר.
גם עם חצי ממה שרשמתי אפשר לעשות את זה , קצת פחות בסטייל אבל בקלות , היום נמכרים רייזרים בני 4-5 בסביבות 50K , ו100K לרכב והנה הגענו לחצי
אפילו במקרה שלי לפני 6 שנים ,היה לי רכב ליסינג מהעבודה - אין אופציה לגיפ , קניתי טרקטורון ב40K (היום אפשר לקנות רייזר ב50K ) והנה יש לך רכב שטח אמין כמעט ללא תקלות ותחזוקה אפסית... , חרשתי את כל הארץ עם טרקטורון ללא תקלות בכלל , אם הייתי עושה את זה עם גיפ ישן הייתי מוציא עשרות אלפי שקלים על תקלות.
במציאות של היום לקנות ג'יפ קשוח זה מאד קשה , או שקונים כמעט חדש בעלות של מעל 200K או שקונים ענתיקה ב50K ושופכים ים בכסף על שיפורים ותיקונים יקרים .
כולם חושבים שמעטים הם אלה שיכולים לרכוש כלים יקרים כמו זה בארץ... בואו באיזה שישי שבת אחד שבו בכיסא נוח בכניסה ליער בנשמן, תיפול לכם הלסת.
לפני חודש עשינו מפגש קבוצתי של פאגרואים, בדרך למקום הכינוס עברנו ליד קבוצת רנגלרים וכמו יהודים טובים הוצאנו מחשבון. 15 פגרואים עמדו בשורה לתמונה קבוצתית - כולם עד השנה 2000. כולם ביחד - שווי רנגלר אחד והשיפורים שלו ועמדו שם באיזור ה-12 כאלה.
לפני שבוע עשיתי יום הולדת לבת שלי באחד החניונים שמהווה צומת סמי מרכזית ביער הזה. חברים, יש כסף, יש כלים... לא תמיד יש תרבות.
לפני 15 שנה הפאג'רו שלך היה המילה האחרונה ועלה אותו דבר אם לא יותר. בעוד 15 שנה הרנגלרים המושקעים יהיו נגישים וזולים. עליך לברך על אחד שעולה על הכביש ועל כל שקל שמושקע בו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
לא בטוח בכלל שהרנגלרים יהיו זולים (תראו כמה עולה היום דיפנדר שחוט עם מעל חצי מליון ק"מ על אחת כמה וכמה היום כשאין אפילו צל של מתחרה בסגמנט), או שיהיה חוקי לנסוע בהם.
לגבי כסף- גם בתקופת המחאה החברתית ( עאלק) אמרתי שרוב המפגינים הם סתם בכיינים.
אני מכיר אנשים שלא סוגרים תחודש ומתנהלים בהפקרות כלכלית בדיוק מהסוג של לקחת עוד הלוואה כדי לפוצץ על ג'יפ חדש....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eyalski
מדהים איך הכל מתיישן כל כך מהר בימינו, והרייזר שקנית במיטב כספך נמצא בחזית למעט זמן ומיד מפנה את מקומו. מצד אחד הנדסת וטכנולוגיית על ומצד שני לקוחות שלא יכולים לעצור לרגע וליהנות ממה שיש להם מבלי לסובב את הראש ולדאוג שמישהו עוקף אותם חס וחלילה.
תמצית מדוייקת להפליא על אורח חיינו בכלל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לא בטוח בכלל שהרנגלרים יהיו זולים (תראו כמה עולה היום דיפנדר שחוט עם מעל חצי מליון ק"מ על אחת כמה וכמה היום כשאין אפילו צל של מתחרה בסגמנט)...
כמו שזה נראה, יהיה הרבה יותר היצע ביחס לדיפנדרים, שגם בשיא אופנת ה-4X4, היו רכב נישה, שלא היה נפוץ.
והיצע=מחיר.