אוקי זכותך
Printable View
אוקי זכותך
גם שתי חוויות שלי מהמשלוח שלהם לא יצאו טוב.
אפילו משלוח מאנגליה שהיה אמור לקחת עד שבוע (בדרך כלל אני מקבל חבילות מאנגליה תוך 5 ימים כסטנדרט) - לקח מעל שבועיים רק בגלל העיכוב שלהם
לסיכום שלי - שירות קקה ומשלוח ארוך כמו...
משונה. לי זה לא קורה. אולי לא שמתם לב לפרטים כמו מתי המשלוח יוצא או שזה נתקע במכס. אני הזמנתי משהו מארהב לפני שבוע, אתמול הגיע.
איביי גלובל או אחר?
אני מדבר ספציצית על משלוח דרך הגלובל GCX
גם וגם וגם.
באמזון אני קונה בדר"כ רק דרך הגלובל שיפינג שלהם. יוצא יותר זול מלהביא דרך USHOPS. אם כבר אני רוצה משהו מאמזון ולשלוח דרך USHOPS אז אני קונה את זה דרך ה"קונים עבורך באמזון" שלהם. ככה יש לי כתובת אחת תלונות וזה באחריותם. הבאתי דרכם ככה מערכת שטיפה בלחץ מונעת בנזין של SIMPSON שעלתה בסביבות 3500 שח. אפשר גם תשלומים אז זה בכלל סבבה.
באמזון עוד לא נתקלתי בשום בעיה. דרך הגלובל שיפינג שלהם גם קבלתי כסף בחזרה. אני מדבר על עשרות חבילות. באמת יותר מידי.
דרך איביי אני לא בדיוק שם לב (אלא אם כן זה ממש מעניין אותי בגלל מיסים וכדומה) דרך מי שולחים אבל מאחר ומדובר על חבילות קטנות בדרך כלל אז זה בא דרך הדואר. עכשיו הבאתי חבילה גדולה וזה בא דרך הEMS של הדואר. עדיין לקח כמה ימים יותר משציפיתי בגלל הדואר בארץ.
מיכה, כדאי שתעקוב אחרי החבילה אם שלחת דרך הגלובל שיפינג.
תגלה שהיא תקועה במקומות אחרים משאתה חושב ושאין עם מי לדבר... ( רמז- לא במכס).
הנציג המחורבן בארץ הם GCX וההפצה לבתים באמצעות הדואר.
מאחר והם כל כך מזלזלים וגרועים, הדרך היחידה לגרום לאיביי להחליף אותם היא כנראה באמצעות תלונות שיעלו להם כסף.
המוכר מוכן ואין שום סיבה לדפוק אותו.
ואם לא יחליפו אותם אז לפחות נקנה חינם
אני עוקב אחר חבילות כל יום. יש לי אקסל שבודק תאריכים שהוזנו לתוכו ואם חבילה לא הגיעה בזמן אז מסמן לי. במקרה הזה אני מחליט אם לפתוח קריאה או לא. בזמן האחרון יש קצת עיכוב לדעתי בגלל הדואר בישראל
אגב, לדואר יש אתר חדש שמאפשר לעקוב אחר חבילות שהוזנו לו. הוא שומר אותן בזכרון שלו ככה שלא צריך להזין מחדש
וגם אפליקציה. לא תאמין מה עובר על הצבי [emoji41]
אני מתקשה להאמין שחבורת מכורים כזו אינה מכירה את:
https://www.17track.net/en
יש להם גם אפליקצית מעקב לא רעה בכלל.
מכיר אבל פחות משתמש
לא מזמין יותר מאלי אקספרס! זה זבל שבזבלים של שירות לקוחות נדפקתי כבר פעם שלישית.
הפעם חבילה מה 12 לנובמבר 2016 לא הגיעה!!!
יש מספר מעקב וניתן לראות שלא קיבלתי אותה, פתחתי דיספיוט , אמרו לא אחראים על זמן ההובלה
בקיצור מעל 70 יום יש מספר מעקב לי שרוצה .
מה שלחו לי וסגרו אל הקייס" WE ARE SORRY TO HEAR YOU ARE NOT SATISFIED
אז אתם יודעים זה בני זונות!
אין שום BUYER PROTECTION כפי שמפורסם!
פשוט בושה וחרפה, וגם אין עם מי לדבר , אחרי שהקייס נסגר
לעומת זאת מעל 300 הזמנות באיביי , ובחיים לא הייתה בעיה , תמיד הוחזר הכסף, או שביקשתי לשלוח שוב, ללא ויכוחים.
בALI עברתי גיהינום מספר פעמים , לא קונה יותר שם, ומצידי משלם עוד קצת באיביי.
בקיצור שירות הכי זבל שיש !
משונה. אצלי פתחתי קייס על כך חבילה שלא הגיעה בזמן, אחרי כמה ימים שהמוכר לא עונה הם התערבו והחזירו לי כסף.
יכול להיות שאתה נדפק כי לא טרחת לקרוא את הכללים.
בעלי אקספרס יש שעון שסופר את הזמן האחרון שלך לפתוח קריאת שירות.
אם מתקרב המועד של חלון הזמן להיסגר אתה יכול לפנות למוכר שיאריך את המועד או לעלי בשביל לקבל החזר כספי.
הם מהירים בתגובה.
אגב, לפני כמה ימים פניתי לאמזון בשאלות טכניות על החשבון שלי.
זמן המענה בכל פעם היה כדקה. מדהים.
באיביי זה בין חצי יום ליומיים.
בגלובל שיפינג של eBay השתמשתי פעם אחת, ואני לא אחזור על כך(לא זוכר למה, זוכר שלא הייתי מרוצה)
האמת היא שמאז שאני מזמין מאמזון כל מקום אחר מרגיש לי מיושן, לא נוח ועם שירות לקוחות גרוע.
לא נתקלתי בחסרון אחד בהזמנה דרכם.
שירות הלקוחות מצוין, מחירי המשלוח זולים מאוד, בגלל שהכל נמכר ע"י אמזון אז אפשר "לערבב" מקטגוריות שונות וכך לחסוך מהותית במחירי המשלוח, שירות המיסים המצוין וכו' וכו'.
בועז, תאמין לי שקראתי את הכללים ופתחתי בזמן והכל, חוץ מזה שאתה מקבל התראות למייל שתוך ככה וככה זמן המכירה נסגרת סופית.
תקרא פעם מה כתוב בלשונית BUYER PROTECTION
בגדול במקרה הזה פניתי למוכר , אבל מכיוון שזה SHIPPING של אלי , הכל היה מולם, ושוב אני אומר זוועה, ואבסורד לגמרי.
בינתיים דיברתי בצ'אט והסברתי, היתה נציגה מזה נחמדה, ואמרה מגיעה לך החזר ובלה ובלה, וצילמתי את המסכים, חלף עוד שבוע
ולא תגובה ולא בטיח.
בקיצור שירות חרא ברמת הזלזול המוחלט בקונה!
אגב האם אפשר לבטל עסקה ישירות בפייפאל , כי לא מצאתי אופציה כזו?
אפשר אבל הם לא עובדים עם פייפל. אני לא יודע מה לומר לך, אני עוד לא נתקלתי בזה ונכון לעכשיו יש לי אצלם רקורד של שמונים חבילות ולאשתי עוד כמה עשרות. באיביי יש לי כמה מאות ובאמזון כמה עשרות. עוד לא ממש נפלתי כמו שאתה מתאר.
ומהכתבה מסתבר שהרבה אתרים בחול עובדים איתם.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
עוד יחשבו שיש לי מניות ביושופס אבל 2 חוויות בקונים עבורך אחת לקחה 9 ימים והשניה הוזמנה בשבת ונמסרה בשישי(!). מהר מאוד.
עוד אחת מאמזון ארהב - עשרה ימים...
לגבי הגלובל-
אם אתם מזמינים דרכם, תפתחו קייס על האיחור וקחו כסף. עד שלמישהו באיביי יפתחו העיניים.
אני למרות הזיכוי לא אזמין בגלובל כלום.
אנני הזמנתי לאשתי מהרשת פן דרך איביי..משלוח בגודל של חצי כדורגל..לקח לו 4 וחצי חודשים להגיע.
במקביל הזמנתי מאליאקספרס הגיע לאחר שבוע וחצי
פשוט מהבייש ועוד אורים שאמריקאים זה איכות
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לאחרונה יוצא לי להזמין משלוחים מBUY2/USHOPS והם מאבדים לי חלקים מהחבילה ולא לוקחים אחריות. קרה כבר יותר מפעמיים... לא יודע כבר מה לעשות בנידון. המשלוח מגיע מהר..אבל אם מאבדים לי 70% מהחבילה...מה זה עוזר?
לדוגמא, הזמנתי סט של יחסי העברה...הגיע רק גלגל שיניים אחד מתוך שניים.
הם שוקלים את החבילות.
מה הבעיה להשוות משקלים?
יש להם גם תמונות אם אינני טועה
יש ביטוח אבל אני לא מבין איך זה יכול להיות. הרי הגגשים באים בקופסא סגורה. נשמע לי הזוי. אתה בטוח שזה לא אשמת הספק?
משונה. לי זה עוד לא קרה
אני עובד עם מסטופ ועד היום לא היו לי בעיות.
החסרון שהם לא שולחים בים ומשלוחים כבדים הם יקרים.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk