חכה חכה...
אסף.
Printable View
חכה חכה...
אסף.
יש לך עקומת מומנט/סל"ד של המנוע הזה ?
משום מה נדמה לי ש 2400 סל"ד גבוה ל80 קמ"ש
אגב אם זה מנוע כמו בmf50 אז אמור להיות לי ספר אוברול למנוע. קניתי אחד לטרקטור
לא... מה שאני אומר זה שזו המהירות שיוט.
25 קגמ הופך למשהו כמו 250 קילו בגלגלים בהילוך רביעי...? אז אולי בעצם אפשר להתחיל נסיעה במישור בכיף.
אסף.
מה עוד...
חשמל ודשבורד.
המערכת המקורית בננ היא 24 וולט.
באמת? לא בדיוק.
כשמסתכלים טוב רואים שמדובר במערכת תאורה וטעינה 24 שמולבשת על מערכת 12 וולט המקורית של דודג׳. הסטרטר 12 וולט ומקבל מתח ממצבר אחד. השעונים 12 וולט ומוזנים מהאלטרנטור דרך נגד הספק ענק. המגבים מקבלים 12 וולט מהסנף של הסטרטר.
ההסבה ל12 וולט די פשוטה. יש לי אלטרנטור 12 וולט של טויוטה ועוד אחד של פולקסווגן. רק צריך לבחור.
כל האביזרים - תאורה וצופר יהיו 12 וולט. זהו.
דווקא מנועי המגבים שהם 12 וולט במקור אין לי. במקומם יש לי מגבים של אביר שהם 24 וולט. אז הם יסתובבו לאט, מה לעשות.
במקום כל המתגים המיוחדים של דודג׳ אני מרכיב רק טוגלים אטומים למים. השיקול העיקרי הוא פשטות ושיהיה קל למצוא חלפים. הסוויץ׳ של פרגסון כולל מצב ביניים שנותן מתח למצת להט (תפסתם אותי. יש משהו חשמלי במנוע. מצת חימום בודד בסעפת יניקה).
שעונים יש לי סט מקורי במצב מצויין של ננ מהדור הראשון - זה סט מבוקש מאוד כי הוא של שנתונים ספציפיים של פאואר וואגון. אבל הוא עם שעון חום חשמלי. במקומו אני מרכיב סט שעונים של פרגסון שהזמנתי חדשים מהודו ב100 שקל כולל המשלוח. בכלל, חלקי טרקטורים ישנים אפשר לקנות מההודים בזול כי הטרקטורים האלה עדיין מיוצרים שם תחת רשיון. הספידומטר מקורי למרות שיש לי גם אחד של אופנוע שאני חושב להרכיב דווקא אותו ולא את המקורי - על העמוד הגה בשביל המגניבות.
כיוון שאין חיווט מקורי יש לי את החופש לבנות הכל מאפס. כבר יש תכנית. ויש את כל החלקים מחכים ומסודרים.
הצמות מאוד פשוטות - בגדול יש כאן טעינה, סטרטר, תאורה וצופר. ואני מתכוון לשמור על הפשטות.
אסף.
ואחרון לבינתיים. בלמים.
במקור הקומנדקר היה עם בלמים ללא מגבר. הננ כבר היה עם מגבר, הדור הראשון עם המשאבה המרכזית המקורית, ועל השלדה משני הצדדים הורכבו מגברי בלם וואקום שהקו לחץ מהמשאבה המרכזית הוא הפיקוד שלהם, אחד לכל צד.
זה זוועה אבל עבד. פעם. זוועה כי הם קרובים לקרקע וגומרים את המרווח גחון ומאוד פגיעים. גם אין להשיג חלקים. אבל הכי בעייתי - נפח הנוזל קטן ולא מתאים לדיסקים הקדמיים.
בקיצור וויתרתי.
במקום, השגתי מגבר כפול יחד עם משאבה מרכזית ושסתום חלוקה משופצים ובמצב טוב, מננ s2 - אלו המשאבות שמותאמות לדיסקים קדימה דראמים אחורה. זה מה שיורכב.
זהו בינתיים לגבי החלקים שאספתי והתכניות להרכבה.
אני כבר שנה מפרק ואוסף חלקים, עכשיו הגיע הזמן להעביר את הראצ׳ט לכיוון סגירה וההרכבה מתחילה.
יש תכנית. יש חלקים. יש מוטיבציה. לעבודה.
אסף.
איך הפרוייקט הזה צובר מהירות כ"כ... מהר!
אפילו הקריאה שלי נעשתה מהירה.
כמה פרטים!
למרות שאני לא מבין שלושה רבעים מהמושגים, תענוג! ☺
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
אני סובל לאחרונה מבעיה טכנולוגית. לפני כמה חודשים הלך המחשב וזה אמנם מטריד אבל לא ברמה שאני אתקן אותו... בינתיים.
אז כל מה שאני כותב זה מהאייפון, ובגלל שאין לי את האפליקציה ואני גולש מהדפדפן אי אפשר להעלות תמונות.
מדי פעם אני נכנס מהמחשב של הילד במיוחד להעלות תמונות למשל בשרשור של המשאבת הזרקה...
אז תזדיינו בסבלנות. זה כמו שהיה לא מזמן קצת לפני הפורומים. זוכרים? שהיהbbs והיה mailing list והיו קבוצות ביאהו?
אז לשם חזרתי. קצת. עד שאני אגנוב קצת זמן מחשב מהילד.
אסף.
- קודם כל, לא יפה איך שאתה מדבר, עם המילה ההיא שמחליפה אצלך את "תחכו"...
- שנית (בלי כל), למה אייפון! ולא... זו לא טעות, סימן הקריאה - זו לא היתה שאלה!
- שלישית, אז תוריד את האפפ.. יש לך שניים לבחור מהם.
- רביעית, בלי מחשב? מה אתה עושה בבית? מדבר עם האישה???? איש מוזר.
- חמישית, למה אתה בכלל חושב שהבעיות שלך מעניינות מישהו - תעלה כבר תמונות ותספיק לברבר. את הקישוקשים/תירוצים/ברברת, תשאיר ל... לי/לנו.
כמו שאמרת. בדיוק. תירוצים.
אסף.
חקירות וחפירות ו...
יש משהו מעניין וחדש בנושא ההגה. באחד הספרים באנגלית של ננ ייצוא מצאתי איור של הגה כוח קדימה אחורה שיושב לפני הסרן. מעניין. זה קצה חוט שאני מתכוון לבדוק לעומק.
ונפל לי ליד הידרובוסט של אביר. שורה תחתונה הוא נותן כוח בערך כפול מהמגבר ואקום, ובזכות האקומולטור חנקן ממשיך לספק כמה בלימות אפקטיביות גם אחרי שהמנוע כבה.
אני די מחבב את ההידרובוסט באופן כללי. לוואקום יש יתרון אחד והוא פשטות. כל השאר לטובת ההידרו.
לא באמת מתלבט. נראה לי שאני יודע מה להכין להתקנה.
אסף.
תמונות... ואני חייב להזהיר חלקן לא קלות לצפיה.
קודם כל מה שהיה אמור להיות תורם האיברים הראשי. לידו מפוזרים חלקים נוספים - מהכל יחד יש לנו סט אחד שלם של חלקים ועוד עודף..
למשל מסגרת חלון קדמי יפה ומושלם, מכסה מנוע שלם, ארגז...
קובץ מצורף 113007קובץ מצורף 113009קובץ מצורף 113010קובץ מצורף 113011
מנוע וגיר. שימו לב למפרש כוח שמניע את הכננת המכנית שדווקא אותה אין.
תיבת העברה..
קובץ מצורף 113015קובץ מצורף 113012קובץ מצורף 113016קובץ מצורף 113014קובץ מצורף 113013
ככה זה נראה כשפתחתי את בית התרמוסטט. ואחרי ניקוי ראשוני. הזהרתי אתכם. אל תגידו שלא.
קובץ מצורף 113018קובץ מצורף 113019
אז למה בעצם כל כך קשה לפרק משאבת הזרקה? כי הנה מתחתיה משאבת ואקום ומתחתיה התושבת מנוע. וצריך להוריד את שלושתם כדי להגיע לבורג האחד שאליו אין גישה...
קובץ מצורף 113020
מסובבים את המנוע, מנקזים דלק, ונותנים סטרטרים - לפני הפירוקים לראות שהוא חי בכלל.
קובץ מצורף 113017
שיפוץ משאבת ואקום
קובץ מצורף 113021קובץ מצורף 113022קובץ מצורף 113023קובץ מצורף 113024קובץ מצורף 113025קובץ מצורף 113026
בלמים... הנה שסתום קומבינציה מקורי, נבדק ותקין. ירד מנ"נ נוסע.
קובץ מצורף 113027
זה הסידור המקורי של מגבר ואקום על השלדה למטה. לא בבית ספרנו.
קובץ מצורף 113008
שתי תמונות שצולמו אי שם ומדגימות כמה בעצם קל לבנות קבינה מארבעה פחים חתוכים ומכופפים.
קובץ מצורף 113028קובץ מצורף 113029
שיפוץ חלקי של משאבת הזרקה
קובץ מצורף 113030קובץ מצורף 113031קובץ מצורף 113032קובץ מצורף 113033קובץ מצורף 113034קובץ מצורף 113035קובץ מצורף 113036קובץ מצורף 113037קובץ מצורף 113038קובץ מצורף 113039
וזהו להפעם...
אסף.
מדהים !
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
מבחינת הקבינה, חשבת אולי להרחיב אותה? כי לפי התמונות הארגז רחב יותר מהקבינה ויש לך את ה30-40 ס"מ של מדרך רגל שאפשר ל"הכניס" לתוך הקבינה.
זה בעקרון מה שעשו באביר. אבל לשם כך צריך לשנות גם מכסה מנוע כנפיים חלון ובעצם... את כל המרכב.
אסף.
הבנתי. טוב מי רוצה אביר חחח
תיבת העברה.
ערכת אטמים הגיעה ואני ״מרענן״ את התיבה. פותח אחד אחד את המכסים, מחליף אטמים, בודק את מצב מחזירי השמן, מלטש מנקה ומרכיב.
באמצע העבודה תפס אותי גשם. אז לא גמרתי את כל התיבה.
מכסה אחורי מורכב ואטום. שני מחזירי השמן הקדמיים יבשים אז אני הולך לברר מקטים ולקנות. היוקים שלהם קצת עם מדרגה והתחלה של חלודה בקו של המחז״ש, שאחרי ליטוש נשאר ממנה רק צללית שמרגישים עם הציפורן. כשפירקתי היה המון חופש צירי בגל של ההנעה הקדמית. בהרכבה הידקתי את המיסבים למקומם ואין חופש.
איפה קונים מחזירי שמן?
אסף.
נסה אצל וולטקס (אריאל) הם יושבים בבית אלפא ת"א ומייצרים מחזירי שמן.
יש לי נסיון לא טוב איתם.
מחז״שים סטנדרטיים כנראה - יש מי שמחזיק מלאי בדומה למיסבים?
אגב... החרא הזה כבד. המון ברזל.
הבא בתור יהיה הגיר. יותר כבד...
אסף.
שאלה...
מלבד האספנות והאתגר בשיחזור, מה המטרה של הפרוייקט? רכב טיולים ספרטני? עבירות? תצוגה? בדיקת יכולות לקראת פרוייקט גדול?
רכב טיולים. כמו ג׳יפ פתוח אבל יותר... יותר.
אסף.
כולל תא מגורים בארגז או כמו במקור?
פתוח. דבל קבינה. ארגז קצר.
למדבר לא צריך תא מגורים. מה אני, רומל?
אסף.
יענו... אבק?!?!? בלי מזגן?!?!?!
מה נהיה איתכם?
חזרה למקורות...עם ג׳פקה וחוט שזור,נטו .