[emoji23]
יש דברים שלמדתי לא להתערב בהם......
ואחרי שלושה ילדים.....[emoji15]
Printable View
[emoji23]
יש דברים שלמדתי לא להתערב בהם......
ואחרי שלושה ילדים.....[emoji15]
אין דין דשא סינטטי כדין פרווה או שטיח. הדבר הזה אמור להיות רחיץ.
לא יודע איך התקנת אבל אם זה לא מודבק, אפשר גם להוציא, לשטוף ולהחזיר.
רון אתה מלך!!
באמת כיף לראות אותה בחניה. אני אישית לא יכול לראות את המנגון של השער כל כך קרוב. זה עושה לי פריחה...
כשאסיים עם הטיול שלי אני בא לבקר!!!
ד"ש מים המלח.
עדכונון-
אז אחרי טיול סמלי וראשון, בהחלט הבנתי שתינוק הולך ממש טוב עם מים זורמים...
במקרה יצא שהייתי ברהט, ניצלתי את ההזדמנות, קפצתי לשוק וקניתי מיכל (משהו כמו 40-45 ליטר). קניתי גם זוג מזרנים טובים, כי למה לא.
להלן השפצור הזמני:
קובץ מצורף 113859
לאט לאט אני מקווה להבין מה הזיוודים הנכונים שיקלו את החיים, אבל בינתיים זה יעשה את העבודה.
במקביל פירקתי את ה"שטיח" מקדימה וגיליתי שאין מנוס מהדבקת בידוד חדש.
פעם מזמן קניתי בירגום משהו שעשה את העבודה ולא היה יקר, בג'ימוראי דווקא הלכתי על חומר בהתזה אבל לדעתי הוא היה נחות משמעותית.
מישהו יודע אם עוד יש להם משהו כזה? או שיש משהו אחר מומלץ?
אני רוצה להדביק חומר שיבודד אקוסטית את הרצפה, נדרשת עמידות תרמית סביב תא המנוע.
ואיך שכחתי... רגע אחרי הרכישה הזמנתי את התענוג הזה שהגיע בדואר מהר מהצפוי
קובץ מצורף 113930
למי שלא מכיר, זה ספר שמבוסס על פירוק והרכבה מלאים של הספר וכולל פתרון בעיות והוראות מצולמות לפירוק והרכבה. מאוד יעיל למי שמכיר רכבים באופן כללי אבל רוצה פרטים ספציפיים לרכב שלו.
יש לי גם אחד לפיז'ו 205, אגב...
חיפשתי ומצאתי באתר שלהם. נראה טוב. נראה לי שאזמין.
ובנושא אחר - אחת מנקודות התרפה המציקות ברכבים ישנים היא האטמים של הדלתות (הגומיות). אחרי שחיפשתי חומר גלם לעבוד איתו, פתאום נזכרתי שזה רכב אמריקאי ובטח הכל קיים... לפני כשבועיים הזמנתי סט גומיות מלא שהגיע אתמול. וואלה, כיף.
כמובן שלצורך ההתקנה אני מתכנן לנקות חלודות, לסדר ניקוזים וכדומה.
עדיין לא נסגרתי על עצמי לגבי היקף תיקוני הפחחות והצבע שאני מתכנן כאן. בא לי רכב יחיד במינו עד כדי מגוחך, כמיטב המסורת, אבל לא ברור לי עדיין באיזה אופן.
אני רק אשים את זה פה.....ציטוט:
נכתב במקור על ידי רון נחמן
קובץ מצורף 113975
זה מיוחד כמו להתחפש בפורים לקאובוי.
קובץ מצורף 113976
בנושא דומה,
אני יודע שאם אני מחליף צבע לרכב אני צריך ללכת לעמדה 1 ולשנות ברישיון.
מה קורה אם אני מדביק טפט על כל הרכב?
ומה קורה ברכבי חברה עם הדפסים צבעוניים? מה מוגדר הצבע?
לגבי נפח המיכל אבדוק כשאהיה לידו. המחיר היה משהו כמו 40-50 שח בשוק של רהט. לא זוכר בדיוק כי קניתי גם סאג' וקומקום (הכל ביחד עלה 120).
כתוב לך בכלל הצבע ברשיון? במסחרי בהרבה מקרים לא כתוב.
אסף.
ואם אתה מחפש תחפושת...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/School_bus
אסף.
הכי טוב שיש זה זה:
http://vignette1.wikia.nocookie.net/...20131017234649
כי את ה-Theme של ה-A-Team כבר אני גנבתי לפני שנה ;-)
קובץ מצורף 113982
לא צריך עמדה 1 בשביל החלפת צבע. פעם הבאה שתיגש למכון הטסטים הם מעדכנים במקום.
לגבי רכב צבעוני אני לא יודע... אני מניח שה בוחרים את הצבע הדומיננטי :)
לגבי בידוד ראית בשרשור שלי במה השתמשתי. תברר עם שכטר פעם היה לו קצת ספיירים.
זרוק אצלי 3 משטחי זפת ריבועיים עם דבק שמיועדים לרכב. משהו כמו 40-50 ס"מ כל חתיכה. זה עלה איזה 70 ש"ח לאחד ולא השתמשתי. מוכן לתת לך בתמורה לאספרסו והזמנה לביקור :)
טוב, אני מנסה ששרשור הג'ימוראי לא יהפוך למסורת אז הפעם אני ממשיך לעדכן...
בטיול הראשון המיכל (שאחרי מדידה התגלה שהוא כ-35 ליטר) נבהל מהקפיצות, התהפך ונשפך. הלקח הופק בטווח הקצר באמצעות רגליים של כסא שמצאתי בזבל ועשו הסבה... מוברג לרכב.
קובץ מצורף 116665קובץ מצורף 116666
מאז טיילנו וקיפצנו לא מעט וזה עושה את העבודה לעת עתה.
כמו שתכננתי/צפיתי שיקרה, השפצורים והזיוודים הפעם הם על בסיס לקחים מתמשכים ולא תכנון מראש, בעיקר כי בא לי לבנות את הרוב בעצמי וכי מעולם לא דיגמתי רכב מסעות משפחתי, השיפורים מבחינת יכולות הרכב מקבלים עדיפות משנית אבל גם על זה אכתוב ואתייעץ בהמשך.
אז מה היה לנו בינתיים?
כמה וכמה טיולים משפחתיים, חלקם עם חברים וחלקם עם לינה.
כן - אפשר להכניס 2 זוגות + תינוקות כולל כל הציוד ללינת לילה, כולל המון אוכל, עצים למדורה ועוד יישאר מקום.
בואנה, מזרן נורמלי זה עולם אחר. דברים שלא מכירים בסמוראי.
הרכב קשה (במובן הקשיח, לא הלא-קל) מאוד, זה כמובן המחיר של הגובה אבל מאחר שהוא מיועד להעמסה של בערך טון וחצי שאני לא מתכנן לנצל, אני מניח שאוכל לרכך אותו קצת.
המחסור בנעילה הורגש, ואני מניח שגם זה יגיע. רציתי לכתוב כאן שאני חוסך לנשלטת, אבל כבר הניאו אותי מזה. אלך על אוטומטית.
קובץ מצורף 116664
בסופ"ש האחרון, בזכות צחי יצאתי לטיול לילה שאשכרה היה צריך בו 4X4 לכמה רגעים, ונזכרתי:
נזכרתי כמה זה כיף באופן כללי, ונזכרתי גם כמה קל יותר לטייל עם רכב מדוגם - החבר'ה הגיעו עם כל המגירות, התאורות, הכננות וכו' שלהם. אוי, כמה נחמד זה שהרכב פשוט מוכן ליציאה בלי טקסים מיוחדים....
אז ככה בשביל שיהיה לי משהו לחשוב עליו אשמח לעצות לגבי מסילות ארוכווווווות למגירות.
בהמשך צפוי גם דיון לגבי שינויים בספסלי הנוסעים - ממש בא לי משהו שהופך למיטה (או לפחות למשטח ישר).
סיכום המזימות הקרובות (באופן יחסי. עד שנה ככה):
- זיוודים בדגש מגירות מאחורה;
- תאורה לנסיעה ולחניה;
- נעילה אחורית;
- ספסלים שהופכים למיטה;
- מטבחון - ברמת הכירה ומקום לכלים;
- שדרוג מערכת המים - הוזמנה משאבה, הכיוון הוא מיכל נירוסטה לצד המגירות;
- תיקון מיכל הדלק... נשבע לכם שלא אני מעכתי אותו ככה, אבל אם הוא לא היה בצורה הנוכחית - בטח הייתי עושה את זה בעצמי.
חוץ מזה, מבחינה מכאנית יש לי רדיאטור להחליף (ועל הדרך פאן-קלאץ', כי למה לא). אמריקאית - אבל תא המנוע צפוף לאללה. חוץ מזה, טפו טפו.
הצטרפת בספטמבר 2008 ועדיין לא למדת לצרף תמונות.
אם לג'יפולוג לא היה ממשק כזה מוזר הייתי מאשים אותך.
אני רואה את שמות הקבצים כלינק וזה מוביל לשום מקום..
הגיע הזמן שתצא לטייל.
אני אתרום את חלקי בנושא התמונות מהטיול כדי שלא תחשבו שרון משקר [emoji12]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ff66fd8f1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bba6906138.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
עושה חשק רון.
לגבי מגירות, יש מסילות heavy duty אצל המפרזלים הידועים. ראיתי זיוודים של דוקטו אז וונדורה תסתדר.
לחילופין, יצירתיות עם עץ זו גם אפשרות שראיתי בזמנו אצל סביון. אחיו נגר-אומן. שווה בדיקה.
אופציה אחרת שראיתי בארץ ברכב כמו שלך שהוכן כרכב ליווי לתחרות היא ריתום של ארונית כלי עבודה לדופן הרכב ובכך מנצלים מוצר קיים שהוא גם מודולרי בחלקו.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תותח!
איזה חדשנות!
הייתה לך בעיה למצוא חלקים לרכב?
הרכב הזה לא ממש נפוץ בארץ, אני חושב שרק במד"א יש אותו
מנסה שוב להעלות את רגלי הכסא שעברו הסבה...
קובץ מצורף 116682קובץ מצורף 116683
כיף לראות שימוש בחומרי גלם בסיבוב השני שלהם.
איזה מעלה זה?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ורדית לפי דעתי
ורדית.
ראיתי את זה רץ בוואטסאפפ