-
יוסי :lol: , אני שאלתי אם תושבות המנוע זהות.. כבר הבנתי שתושבות הגיר דומות מאוד.
בקשר לחלוקת המשקל ע"י הרגל הנוספת של תושבת הגיר.. אני לא ממש מבין איך היא אמורה לעשות משהו..
לצערי, המצב אצלי קיים כך יותר מידי שנים כדי שאזכור מה היה המצב אצלי לפני תוספת התושבת הזאת (בהתחלה היתה רק התושבת המרכזית של הגיר בלי הרגל הנוספת).
-
בקשר לחלוקת המשקל ע"י הרגל הנוספת של תושבת הגיר.. אני לא ממש מבין איך היא אמורה לעשות משהו..
Simple, in theory
as the crank rotates clockwise and the rear driveshaft rotates clockwise, the engine/trans assy is trying to rotate counter clockwise
the additional support will help prevent that rotation by using leverage on the bushing on the bottom of the skid plate/trans cross member,
Therfore, preventing premature faliure of the trans mount
With me so far?
However, as time goes by the bushings fail and they eather dont get replaced or the whole assy gets thrown away without any differance in performance, I believe that most CJ's around here are missing that bracket all togethe.,
-
תושבות מנוע
כבר מזמן נתקלתי בפירסומים על התושבות האלה לסיקס
http://img50.imageshack.us/img50/9559/14xf.png
מישהו הביא?
מישהו התקין?
נמרוד
-
Those are known as bomb proof
most excellent if you can take the price
very very beefy
-
-
נראה לי דיי פשוט להכין כאלה תושבות.
מצד שני, אני חושש שתושבות כאלו יכולות לגרום לנזק לשילדה. נראה שהן לא מאפשרות מספיק שיכוך כנגד המומנט שמערכת ההנעה מייצרת ופשוט יעבירו את המומנט ישירות לשילדה. כמעט ואין שם גומי ביחס לתושבות המקוריות.
מצד שלישי, אולי לייצר כאלה אבל עם בושינג בקוטר גדול יותר?
מצד רביעי, התושבות המקוריות אמורות להחזיק מעמד שנים אם המצב תקין, ואולי כדאי למצוא מה הבעייה?
-
התושבות הBOMBPROOF נושאות בעומסים לכל הכיוונים- תומכות תזוזה של המנוע למעלה, למטה, לפנים, לאחור ולצדדים. התושבות המקוריות תומכות את המנוע מלמטה, ולמעשה לא תומכות כלל תזוזה שלו למעלה (בקפיצה בשטח, המנוע מתרומם יחסית לשלדה וקורע את התושבת), ותומכות מעט מאוד תזוזה לפנים או לאחור.
זה, יותר מהכל, התרומה של תושבות כאלה. אני הכנתי לפני כמה שנים תשבות בסגנון הזה לסיקס, אם אני זוכר נכון השתמשתי בבוקסות של תושבות מנוע של טויוטה כלשהו, בגלל שהתאימו בול בתוך צינור (לא זוכר את המידה).
אסף.