תתחדש! ... וסחטיין לכל העוסקים במלאכה!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Printable View
תתחדש! ... וסחטיין לכל העוסקים במלאכה!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
תתחדש !
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתחדש , נפגשנו אצל אורן לפני כמה שבועות שהיית עדין בשלב ההתלבטות ( הגעת עם הכלב/ה ) , שמח שהחלטת להתקדם עם הפרוייקט - תהנה וסע בדרכים משובשות .
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
תודה תודה :)
כשהייתי אצל אורן זה כבר היה אחרי כל ההתלבטויות...
אמרתי לך..............:rolleyes:
תענוג של דבר.
בקרוב גם ה-NSG370 שלי יעלה על הג'יפ...
קשה לי לומר שאני מופתע על שהשימוש בחלק של ליברטי הביא להשבחה מיידית של הרכב שלך. אבל ברצינות - מעטים הם המשתמשים שיש להם תשוקה אמיתית לנושא הזה כמו שיש לך, יכולת אובססיבית ללימוד של כל דבר מכאני ולהפקת לקחים - וגם הימנעות מדיבורים והקפדה על מעשים.
למה ככה ? למה אובססיבי ?
עכשיו גרושתי תשתמש בזה נגדי... אל תתפלא אם תקבל זימון להעיד כנגדי בבית המשפט ...
אני כן, משתדל, להיות יסודי בתכנון של כל מהלך כדי להגיע לתוצאה המיטבית לתפיסתי. גם אם זה כולל התגנבות לימ"ח העולמי של הליברטים ולשדוד משם גיר ידני דנדש ...
"Luck prefers the well prepared."
(Dorron levy, 1999)
"This has yet to be proven, I'm on it."
(Myself, right now)
אולי משמועות :)
תומר, אנחנו מעדיפים להתייחס לגיר הזה כאל חלק מ-TJ רוביקון.... ולא רוצים לחשוב מה יהיו עלויות התיקון שלו כחלק ממרצדס...
טיול הלילה האחרון לחורשן, עם סרן קדמי בתפקיד הפצצה המתקתקת, הביאו אותי שוב לבחון את מעטפת היכולות של הצ׳רוקי ב- 2H.
התוצאה עלתה על כל הציפיות. מעברים איטיים ומדרגות בדרך לחורשן ובשביל הפסגה (האדום) עברו בלי למצמץ ובלי לקפץ, כשבחלק מהמעברים והמדרגות המנוע ירד לאזור 500-700 סל"ד, והכל זרם לו באיטיות בלי דרמות מיוחדות. כמובן שמבנה ומהלכי המתלים תרמו את שלהם לנינוחות הכללית.
תענוג.
או כדברי חניבעל:
"I love it when a plan comes together"
מקפיץ את השירשור , עברה חצי שנה , יש תובנות חדשות ? בדגש על עמידות הגיר .
כמו חדש [emoji846]
פינקתי אותו בשתי החלפות שמן במקום אחת, שיהיו לו חיים טובים [emoji846]
שתי החלפות שמן גיר בשנה? אתה באמת sugar dadi
לא לשכוח שמדובר בשמן יהלומים.
לפחות לפי המחיר שלו.....
אכן שמן יקר. הגיר יותר יקר, שווה לי עוד 250 (אם זכרוני אינו מהתל בי) כדי להוציא עוד שבבים ראשוניים אם היו כאלו (לא נצפו בעין).
שמן יקר (200 שקל לפני מע"מ לקוורט מהשמן המקורי של מופאר, שזה קצת פחות מליטר. 946 סמ"ק ליתר דיוק. צריך 2 קוורט) ובעיקר קשה למצוא אותו. אבל עשית נכון.
אם אני זוכר נכון, שילמתי 125 ש"ח למיכל כזה של כמעט ליטר, אצל קנטרוביץ׳. ואכן צריך שניים.
מקורי מופאר או התואמים של רויאל פרפל וכו'?
כנראה רויאל פרפל, זה היה סגול ..
בקיצר דרור מתי אתה " יורד מהגדר " ומתקין את הגיר אצלך [emoji6]
כשאמצא זמן לזה....
מי יודע - האם הגיר הזה קיים בגרסת הנעה אחורית? (כלומר עם זנב)
אם כן - מאיזה רכב?
לחילופין איזה גיר עם זנב אפשר להרכיב על מנוע סופה?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הגיר הזה בגרסת 4X2 נמצא על הקרייזלר קרוספייר - קופה ספורטיבית עם הנעה אחורית, מבוססת מרצדס SLK. בגרסתה הידנית. אז כנראה גם על SLK ידנית. בקרוספייר זה מנוע V6 של מרצדס בנפח 3.2, אז כנראה שכל ההאוזינג שונה. (הגיר הזה מגיע גם ב-JK ידניים, אבל ההאוזינג שונה בין מנועי V6 ומנועי 6 טורי).
וזה משהו שאפשר למצוא בארץ? היבואני חלפים יודעים להביא את זה או שהגזמנו?
וזה מתחבר לאותו פעמון מקדימה?
מישהו בדק מה יש במסחריות הקלות של מרצדס?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אמור להיות גם שם. גיר שנחשב חזק יחסית גם למומנטים כאלה של מנועי ט"ד במסחריות, גם אם מבפנים קצת עדין עם כל מיני חלקי אוקולון ופרימדונה בנושא שמנים מיוחדים וכו'.
לגבי חלקים, כנראה הגזמת ובגדול.
מעט האקזמפלרים של קרוספייר שהגיעו לישראל הם כמובן אוטומטיים. כנ"ל מרצדסים SLK.
אנשים שרוכשים מכוניות כאלה בישראל, בד"כ חובבי שופוני ולא חובבי נהיגה - הם לא מחפשים לנהוג. גיר ידני לא בא בחשבון מבחינתם.
הגיר הזה נפוץ בישראל בעיקר בג'יפים אבל ינוביץ בכלל לא מביא לו את קיט השיפוץ. יש באמריקה ויקר גם שם.